ГЕРБ се срива като НДСВ, предупреди Сидеров

Българският избирател е търпелив, но не бил мазохист
Обновена: 8 юли 2011 14:53 | 8 юли 2011 14:26,
203
ГЕРБ се срива като НДСВ, предупреди Сидеров
Снимка: Булфото

ГЕРБ е застрашена от срив като този на НДСВ. Това прогнозира лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в декларация от парламентарната трибуна, с която даде оценка за двете години управление на ГЕРБ.

„Ако политиката в България не се обърне, ако данъчната система не започне да работи за гражданите, а не за едрия капитал, ако не се прекратят договорите с чуждите монополи, които източват парите на България, то сривът на ГЕРБ ще бъде гарантиран така, както стана и с НДСВ“, предупреди Волен Сидеров.

„Това ще го направи не партия "Атака", а българският избирател, който е търпелив, но не е мазохист“, добави той.

Според него в момента състоянието на доходите на българския гражданин е много лошо и това било оценка на Националния статистически институт и на Световната банка.

„Ситуацията в България е лоша за огромната част от населението, за един малък процент тя е добра и може би се подобрява“, отбеляза Сидеров.

Той посочи, че по конституция България е социална държава, а това означава да не бъде разслоена на много бедни и малко богати, а да има баланс на доходи и стандарт на живот сред всички българи.

„Картината далеч не е такава след две години управление на ГЕРБ“, отбеляза Волен Сидеров.

Още по темата
Той подчерта, че "Атака" са дали подкрепата си за правителството с идеята да бъдат доброжелателен партньор, в чиито съвети, наставления ГЕРБ да се вслушва, това обаче не се е случило.

"ГЕРБ ни прие само като една трансмисия, като една патерица, като един инструмент, който ще подкрепя тяхното управление", оплака се Сидеров.

Според него управлението на ГЕРБ е застрашено от провал, ако не отговаря на националните интереси.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
2
 
2
 
! Отговори
[pog'p преди 12 години
maikata si e.......... sami 4e gi izbirame da ni kradat,vsi4ki sa edni i sashti tezi dori sa po nagli ot predishnite ujasssssssssssssssssss samo kradat
95
2
 
4
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
VOLENE,PRIVET OT SEI6ELITE!!! TIQ OT GERB DA NE SA PO4NALI DA TI ROVQT PO SMETKITE TA REVNA TAKA? ZA TEB NQMA MQSTO V PARLAMENTA I NA SLEDVA6TITE IZBORI 6TE GO OSAZNAE6 ZA RAZLIKA OT GERB KOITO 6TE BADAT PAK PARVA SILA.
94
1
 
7
 
! Отговори
Bye bye преди 12 години
Първото нещо което човек трябва да направи е да погледне себе си. Всеки хули, плюва държавата и управлението, а замислил ли се е някой какво той самият е направил за да живее по-добре. Първо трябва да се променим самите ние, всеки за себе си, и тогава държавата ще тръгне напред.
93
4
 
9
 
! Отговори
mda преди 12 години
Борисов: "Ако имаме пари, ще асфалтираме и лунната пътека в морето!"то няма какво и да се коментира, ясно става за кво им беше конфискацията, болни амбиции...
92
2
 
8
 
! Отговори
варненеца преди 12 години
пионката на евреите политиците щели да вкарват шистов газ за да бъде убит целия бг народ
91
0
 
15
 
! Отговори
евалрка преди 12 години
"ГЕРБ ни прие само като една трансмисия, като една патерица, като един инструмент, който ще подкрепя тяхното управление", оплака се Сидеров. добре че не ги е приел като кондом :)
90
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
на смотаняците и некадърниците все нещо им пречи все нещо им е криво не борисом а господ да дойде да ни управлява на тях все ще им е кривозащото са ***
89
3
 
8
 
! Отговори
Schweizer преди 12 години
А Волен дава все по-ясни признаци, че от самото начало е пионка на Доган и ДПС.
88
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мачкай Бойко,мачкай Цецо ,мачкай Дянков, мачкайте докато останат само *** ,олигарси,монополи и беззащитни пенсионери.Дано ви изберат и втори мандат ,че и на мен да ми уври главата и да си бия най-сетне камшика за навън
87
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
При предишните от тройната коалиция пари и за крадене и за вдигане на пенсии и за заплати и за фирми имаше а при сегашните уж нищо не се краде а пари няма
86
4
 
16
 
! Отговори
BIGDIL преди 12 години
ТОЯ ВОЛЕНЧО ПАЛЯЧОТО УСЕЩА ЧЕ ГЕРБ СИ ОТИВА И ЗАПОЧВА ДА ГИ НАПАДА ДА ТРУПА ТОЧКИ ПРЕД НАРОДА ЗА ДРУГ МАНДАТ НОООООООООООО КАКТО ТОЙ КАЗВА НАРОДА НИ НЕ Е ГЛУПАВ
85
2
 
8
 
! Отговори
хитлер до 83 преди 12 години
боко не е хитлер сидерката е хитлер
84
2
 
9
 
! Отговори
Чичо от село преди 12 години
Да бе, да! Ами как няма да се срива като НДСВ, след като Бойко си реституира гори, къщи и резиденции също като Крадлив Дедо! Я Воленчо, ***, чичовото, да гледаш филма Прелъстена и изоставена, че нещо много си се напрегнал да не вземеш да скъсаш некой менискус.
83
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора разберете големите компании от запад сриват малкия и среден бизнес не се ли обединим около националната кауза тука съвсем ще стане блато за 20 години от 9 млн сме 7 млн безработицата се увеличава трябва добре да се вслушаме в думите на Сидеров тогава да говорим
82
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Подлогата на Доган да си трее !!!
81
3
 
2
 
! Отговори
учуден преди 12 години
до 81Ма той Хитлер е бил социалист и в момента управлява бре момче.Какъв по голям Хитлер от този търсиш?
80
6
 
5
 
! Отговори
Иван преди 12 години
На всички неудачници Борисов им е крив - особенно на 67.Когато човек иска да работи си намира работа без да мисли дали е престижна.Ако не иска си търси причини за това.А що се отнася до здравнонеосигурените - много от тях могат но не го правят защото се смятат за тарикати.Вижте колко заможни хора са длъжници на топлофикация.В България заможните се чувстват прецакани ако плащат сметки , осигуровки.Има наистина хора които живеят зле но това са болни и възрастни - младите и мързеливите самомрънкат.
79
8
 
3
 
! Отговори
варненеца преди 12 години
за мен президент трябва да бъде новият хитлер
78
12
 
8
 
! Отговори
antiES преди 12 години
не харесвам тиквата и правителството му,но са за предпочитане пред останалите.Пари нямаше и при предното правителство,пари няма и сега ,но поне магистрали има.Тези поне свършиха нещо.
77
7
 
15
 
! Отговори
с. преди 12 години
Все повече се убеждавам,че българите са най-отлупената нация на планетата!Нима още има хора,които да си мислят,че ГЕРБ реално правят нещо!?Само приказки и хвалби!Хората са зле и това е факт!И пак има мазохисти да леят оди за ГЕРБ и Б.Б.!Същата работа като мизерстващите пенсионери!Блъскали цял живот и сега живеят като кучета!Обаче пак под строй си гласуват за БСП!Жалка история!