ГЕРБ се срива като НДСВ, предупреди Сидеров

Българският избирател е търпелив, но не бил мазохист
Обновена: 8 юли 2011 14:53 | 8 юли 2011 14:26,
203
ГЕРБ се срива като НДСВ, предупреди Сидеров
Снимка: Булфото

ГЕРБ е застрашена от срив като този на НДСВ. Това прогнозира лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в декларация от парламентарната трибуна, с която даде оценка за двете години управление на ГЕРБ.

„Ако политиката в България не се обърне, ако данъчната система не започне да работи за гражданите, а не за едрия капитал, ако не се прекратят договорите с чуждите монополи, които източват парите на България, то сривът на ГЕРБ ще бъде гарантиран така, както стана и с НДСВ“, предупреди Волен Сидеров.

„Това ще го направи не партия "Атака", а българският избирател, който е търпелив, но не е мазохист“, добави той.

Според него в момента състоянието на доходите на българския гражданин е много лошо и това било оценка на Националния статистически институт и на Световната банка.

„Ситуацията в България е лоша за огромната част от населението, за един малък процент тя е добра и може би се подобрява“, отбеляза Сидеров.

Той посочи, че по конституция България е социална държава, а това означава да не бъде разслоена на много бедни и малко богати, а да има баланс на доходи и стандарт на живот сред всички българи.

„Картината далеч не е такава след две години управление на ГЕРБ“, отбеляза Волен Сидеров.

Още по темата
Той подчерта, че "Атака" са дали подкрепата си за правителството с идеята да бъдат доброжелателен партньор, в чиито съвети, наставления ГЕРБ да се вслушва, това обаче не се е случило.

"ГЕРБ ни прие само като една трансмисия, като една патерица, като един инструмент, който ще подкрепя тяхното управление", оплака се Сидеров.

Според него управлението на ГЕРБ е застрашено от провал, ако не отговаря на националните интереси.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
2
 
! Отговори
учуден преди 12 години
Той сценария е ясен.Също като при мадритския *** и после следващата тройна коалиция БСП,ГЕРБ и ДПС за капак.Сценаристите от ДС са си били винаги *** и нищо ново не могат да измислят.Извинявам се .Ще има съвсем малка корекция.Гоце ще води БСП ,а Сергей на заточение в Брюксел!
75
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДоооООбре.
74
2
 
8
 
! Отговори
FYI преди 12 години
По-долу един пише "България изпадна в първата си рецесия от 12 години насам"България изпада в рецесии на всеки 12 години които траят по 12 години всяка.
73
0
 
4
 
! Отговори
Турчин преди 12 години
Бейлис научи се да пишеш на Български тогава ела пак.
72
8
 
11
 
! Отговори
Болен Лидеров преди 12 години
Волене ходи да се лекуваш!
71
0
 
3
 
! Отговори
Do 43 преди 12 години
43 Анонимен казваш- "Яд ме е много,на малоумното население,което за пореден път..." Няма смисъл да се повтаряш. Когато се касае за БГ, малоумно и население са две думи с еднакъв смисъл, демек ако го употеребиш заедно му викат тафтология.
70
9
 
12
 
! Отговори
Бръм преди 12 години
То АТАКА, щото па не се срива?!
69
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
че това за срива на герб не е новина. Това всеки го вижда. Новина е че и Волен го е разбрал.
68
5
 
5
 
! Отговори
Бейлис преди 12 години
A Siderov e edna podmetka koiato ako q izberem shte ni bombandirat stolicata zashtoto e nacist
67
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сидеров , преди една година тук в този форум написах следното ...Помнете ми думата, че Сидеров от роболепен подръжник на ГЕРБ ще се превърне в ожесточена опозиция....Много си елементарен,за да заблудиш хората,твоето поведение беше просто,да си пълним гушата сега и веднага пък няколко месеца преди изборите ще станем опозиция и ще започнем да ги плюваме и хората имат къса памет и ще ни повярват!!!Хората ще гласуват против ГЕРБ,но и за АТАКА никога ,за тебе ще гласуват само маргиналите,!!!
66
2
 
4
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
До хххБре,Колега,Ти проказваш национална програма.Чудно,ако не е от пожелателен характер.Популизмът вече не върши работа,дай конкретика.Болене,Ти не си актуален ,Пич...
65
4
 
17
 
! Отговори
Ето новия морал преди 12 години
България изпадна в първата си рецесия от 12 години насамПрез 2010 г. средномесечният брой на безработните, регистрирани в бюрата по труда в страната, е близо 351 хил. души, тоест със 70 хил. безработни повече спрямо 20092011 Ниво на безработицата.7 000 000 Българи2 200 000 пенсионери1 200 000 до 18 години3 600 000 в трудоспособна възраст.1 900 000 здравно неосигорени лица по данни на здравната каса.600 000 без достъп до личен лекар100 000 по други причини не се осигуряват.Реално 1 200 000 безработни в България или една трета от работещите.Да ни е честит Борисов и новия му морал.
64
8
 
10
 
! Отговори
адвокат преди 12 години
САМО АТАКА МИЛЕЕ ЗА НАРОДА!!. ДРУГИТЕ ПАРТИИ- ЗА СЕБЕ СИ !!
63
13
 
10
 
! Отговори
Бейлис преди 12 години
ГЕРБ свършиха повече неща от БСП :)
62
10
 
3
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Антака , покажете си всички лицемерните агентски лица!Антака, не остана почти никой на наша страна освен Господ!!!Господ напред и ние след него!!!Ние сме родени победители!!!Да изхвърлим цялата крадливо-разбойническа политическа система от СДС,ДСБ,БСП,НДСВ,ДПС и АТАКА!Да им забием поредният пирон в ковчега на изборите!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!
61
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нищо не свършиха и герб , за никой няма да гласувам повече
60
2
 
6
 
! Отговори
учуден преди 12 години
Този пък защо на чужд гроб реве да се чудиш?Нали проекта Борисов беше терор за да може БСП да се върне на бял кон във власта?Нема ли джамии вече ами пищи?
59
2
 
1
 
! Отговори
учуден преди 12 години
Този пък защо на чужд гроб реве да се чудиш?Нали проекта Борисов беше тезор за да може БСП да се върне на бял кон във власта?Нема ли джамии вече ами пищи?
58
3
 
11
 
! Отговори
Зевс преди 12 години
Герб , ако не се стегне отива в историята !
57
4
 
2
 
! Отговори
Pure Hate преди 12 години
М да част от българите наказват брутално като СС отряд но не виждам проблем в това , напротив идеална българска черта, и е то Станишев е политически труп от доста време nice a?