РЗС: Властта е поръчала атентата!

Не ни е страх, декларираха от партията на Янев
19 юли 2011 09:40,
302
РЗС: Властта е поръчала атентата!
Атанас Семов Снимка: БТА

Властта е поръчител или организатор на този атентат, обяви пред журналисти Атанас Семов, депутат от РЗС и кандидат за президент, по повод взрива пред централата на партията в столицата.

"Вместо да всее страх, тази бомба показва страх", категоричен бе той.

"Без да търсим каквато и да било политическа спекулация, фактът е повече от очевиден - един ден, след като обявих, че ако стана президент на републиката, ще уволня премиера Бойко Борисов, пред офиса ми бе поставен взрив", допълни Семов.

"След като преди няколко месеца беше взривена редакцията на един вестник и не последва никаква реакция на властта, нито изпълнителната, нито съдебната, днес са взривени офисите на две политически партии", допълни той.

Още по темата

"Повече от ясно е, че този атентат става възможен заради атмосферата на корупция, престъпност и толериране на мафията от днешното правителство. След подобни бомби нито ще ни уплашат, нито ще ни спрат. Ще продължим да осъществяваме активно своята политическа кампания", посочи Атанас Семов.

"Няма да покажем страх, няма да покажем колебание. Повече от знаково е, че са взривени офисите на двете десни партии, които показват категорична опозиционност – РЗС и ДСБ", подчерта той.

"Искаме това престъпление да бъде разкрито незабавно, за да се покаже, че в България има някакви остатъци на правосъдие и законност, въпреки липсата на воля на правителството да налага законност и ред", допълни кандидатът за президент на РЗС.

"Тук можеше да бъде убит служител на партията, народен представител. Не бих се учудил следващият взрив да е в петък в 13.00 часа, когато правим редовните си пресконференции",  заяви Семов.

"Настояваме държавата и вътрешният министър незабавно да осигурят 24-часова охрана на офиса на РЗС и лична орана на лидера на опозиционната партия и на кандидата за президент. След като може да се осигурява такава на показващия пълно пренебрежение и нестъпващ в парламента Ахмед Доган, то такава трябва да бъде осигурена и на нас. Убеден съм, че е налице много ясен знак за заплаха", смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още по темата: взривРЗСАтанас Семов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
1
 
11
 
! Отговори
Unufri преди 12 години
Г-н Семов, дано не ти се наложи да доказваш твърденията си в съда, защото това си е чиста клевета, и ако зависеше от мен щях да те съдя до дупка.Само че, ако има съдебно дело пак ще се изкарате репресирани, нали ;) В това най-ви бива :)
168
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
166, зад кого стои целият народ , че не разбрах? зад бомбаджиите ли?
167
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези от РЗС не са добре.Фалшива партия.
166
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Скриите се бе смешници. Никой не ви вярва вече за нищо.
165
1
 
2
 
! Отговори
Страшников преди 12 години
Полицай спира шофьор:- Добър ден. Документите за проверка!Шофьора му казва:- Ей сега. Елате по-близо, ако може, че са ми долу в жабката.Полицаят си провира главата в колата през прозореца, шофьорът вдига стъклото и го защипва.След това невъзмутимо излиза през другата врата, смъква панталоните на полицая и го опъва отзад.Прибира се в колата, сваля прозореца и потегля пред погледа на изумения полицай.Полицаят се оглежда и вижда малко момченце.- Ей, момченце, видя ли му номера на тоя?Момче
164
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НАРОДЪТ ВЕЧЕ НЕ Е ТОЛКОВА ***, КОЛКОТО ВИ СЕ ИСКА ДРУГАРИ ОТ БСП-ДПС-РЗС-ДСБ-СДС!!!!! УМРЕТЕ СИ ОТ МЪКА, АМА НЕ Е!!!И ВНИМАВАЙТЕ С ТИЯ ОТЖИВЕЛИ ИГРИЧКИ, ЧЕ МОЖЕ ДА ПОСТРАДАТ НЕВИННИ ХОРА!!! КВО ЛИ ВИ ПУКА НА ВАС?
163
2
 
3
 
! Отговори
Страшников преди 12 години
Двама полицаи дебнат на магистралата. Единият се чеше по главата през шапката, а другият казва:- Защо си чешеш главата през шапката, а не си я свалиш?- Теб, като те засърби отзад, сваляш ли си гащите?!?
162
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
седя и си мисля: Какви ли са мотивите на правителството да слага бомбички точно докато се мъчим да докажем на Европа, че се борим с престъпността... Съвършенно ясно е ,че са от опозицията. Дали БСП или РЗС - това е въпросът
161
17
 
2
 
! Отговори
Х преди 12 години
ЦЕЛИЯТ РАЗУМЕН НАРОД СТОИ ЗАД ВАС. ГОРЕ ГЛАВИТЕ И НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ. НАРОДЪТ ОТ ПАМТИВЕКА ГИ Е НАРИЧАЛ ИЗЕДНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ. ЩЕ ИМ ДОЙДЕ И ТЕХНИЯ РЕД. ББ ЩЕ БЪДЕ УВОЛНЕН!
160
2
 
16
 
! Отговори
1 преди 12 години
Очевидна е целта на гей-дружинката РЗС. Те повече парламент няма да помиришат, но с активни действия могат да размътят водата. За всеки мислещ човек е повече от ясно, че властта няма полза от подобно "сплашване" на безгласните букви. Очевидно е защо има бомба и за ДСБ. Това разбира се е без тяхно знание и служи за масовка, един вид " репресиите не са само с/у нас"
159
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НА ВСИЧКИ НИ ПИСНА ОТ ТИЯ ПИ/С/КЛЬОВЦИ!!!
158
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
161 ти на кого ги пишеш тия работи милиционерите които пишат по нареждане коментарите ТУК не могат да те разбера те изпълняват заповеди !
157
8
 
1
 
! Отговори
Лингвист преди 12 години
Такъв изказ на словореда какъвто има тук в 90 % от коментарите съм срещал само при проверки на пътя от полицията !!!
156
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никой няма сам да си взривява къщата! Взривиха в-к\"Галерия\" - флашките секнаха, от месец Яне дава меко казано стресиращи интервюта с данни за тоталната корупция на ГЕРБ, а вчера каза директно за ББ, че е мутра, все пак не вярвах, че ще посмее \"Tиквата\" да стори нещо такова, но уви - факт, аз лично вече избрах за кого да гласувам!
155
3
 
4
 
! Отговори
До те това е преди 12 години
УЖАС,С ТОВА ИЗКАЗВАНЕ ТОЗИ КОЙТО СЕ Е ВЪЗПРИЕЛ ЗА ГУБЕРНАТОР НА БЪЛГАРИЯ СИ НАПРАВИ ХАРАКИРИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДА КАЖЕ ПРЕД РОМСКИТЕ ЛИДЕРИ,РАЗБИРАЙ РОМСКИТЕ ЦАРЕ " ВИЕ ИМАТЕ ВАШИТЕ ПРАВА И ДАЙТЕ ЗАЩИТА НА ВАШИТЕ ХОРА ТАКАВА КОЯТО ЗАСЛУЖАВАТ". СЛЕД ТЕЗИ ДУМИ ИМА ЛИ БЪЛГАРИН,ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН КОЙТО ДА НЕ НЕНАВИЖДАС ТОВА ПРОТИВНО МЕКОТЕЛО? ТА ТОЙ ОТКРИТО ПРИЗОВАВА *** ДА НАТИСКАТ И МАЧКАТ БЪЛГАРИТЕ,И НИЕ ДА СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ ИЗДЪРЖАМЕ ЗА ВСИЧКО - ОСТАВКА БОКО ТИКВА. ОСТАВКА
154
0
 
0
 
! Отговори
Гошо тъпото преди 12 години
99 % от коментаторите и коментарите са написани от хора завършили едно и също училище където са ги научили на едно нещо само
153
2
 
5
 
! Отговори
Те това е преди 12 години
Хора, губернатора на Република България,политическия покровител на Боко тиквата и на ГРОБ ,Американския посланик е наредил на Българите да толерират ***,да не ги заставят да плащат разходите си като ток,вода,отопление,храна,да им се дават всеки месец социални......Граждани,да изметем наесен слугинажното правителство на ГРОБ, за Борисов ще гласуват всички ***,но трябва да знае че окончателно загуби нашите гласове.......АМИН......Уорлик: Ромите са също граждани на България и имат праваРомите също са граждани на България, те имат своите права и заслужават защитата, която вие и организациите ви могат да им предоставят, заяви посланикът на САЩ Джеймс Уорлик пред ромски лидери. Той участва в среща за обучение на балкански ромски лидери под наслов "Ромски лидери за регионално сътрудничество", предаде Дарик. Той посочи, че е дълбоко ангажиран с въпросите, свързани с ромската общност в България, и добави, че се е запознал с ромски лидери и семейства.
152
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Янето е уникален: сложи посреднощ няколко билборда из София, после пусна саитче, снощи гръмна две пиратки, а сега и си пише с нас със никнеим "Гошо ***".
151
5
 
11
 
! Отговори
tulski преди 12 години
Тия сами са си организирали това. Правят си PR. Ако някой иска да ги трепе няма да сложи 150 грама тротил, а 3 - 4 кг и ще ги изстреля в космоса.
150
2
 
1
 
! Отговори
Nqma smisal преди 12 години
Pikaq na vsi4ki tqh