РЗС: Властта е поръчала атентата!

Не ни е страх, декларираха от партията на Янев
19 юли 2011 09:40,
302
РЗС: Властта е поръчала атентата!
Атанас Семов Снимка: БТА

Властта е поръчител или организатор на този атентат, обяви пред журналисти Атанас Семов, депутат от РЗС и кандидат за президент, по повод взрива пред централата на партията в столицата.

"Вместо да всее страх, тази бомба показва страх", категоричен бе той.

"Без да търсим каквато и да било политическа спекулация, фактът е повече от очевиден - един ден, след като обявих, че ако стана президент на републиката, ще уволня премиера Бойко Борисов, пред офиса ми бе поставен взрив", допълни Семов.

"След като преди няколко месеца беше взривена редакцията на един вестник и не последва никаква реакция на властта, нито изпълнителната, нито съдебната, днес са взривени офисите на две политически партии", допълни той.

Още по темата

"Повече от ясно е, че този атентат става възможен заради атмосферата на корупция, престъпност и толериране на мафията от днешното правителство. След подобни бомби нито ще ни уплашат, нито ще ни спрат. Ще продължим да осъществяваме активно своята политическа кампания", посочи Атанас Семов.

"Няма да покажем страх, няма да покажем колебание. Повече от знаково е, че са взривени офисите на двете десни партии, които показват категорична опозиционност – РЗС и ДСБ", подчерта той.

"Искаме това престъпление да бъде разкрито незабавно, за да се покаже, че в България има някакви остатъци на правосъдие и законност, въпреки липсата на воля на правителството да налага законност и ред", допълни кандидатът за президент на РЗС.

"Тук можеше да бъде убит служител на партията, народен представител. Не бих се учудил следващият взрив да е в петък в 13.00 часа, когато правим редовните си пресконференции",  заяви Семов.

"Настояваме държавата и вътрешният министър незабавно да осигурят 24-часова охрана на офиса на РЗС и лична орана на лидера на опозиционната партия и на кандидата за президент. След като може да се осигурява такава на показващия пълно пренебрежение и нестъпващ в парламента Ахмед Доган, то такава трябва да бъде осигурена и на нас. Убеден съм, че е налице много ясен знак за заплаха", смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още по темата: взривРЗСАтанас Семов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
9
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
До коментаторите ТУКУважаеми г-да какво целите с тъпите си коментари да загуби ГЕРБ изборите ли защото с това което пишете няма да убедите никои да гласува за ГЕРБ напротив ще го настроите още повече срещу ГЕРБ .Хората не се влиаят от мнението на такива като вас а от ЖИЗНЕНИЯ СИ СТАНДАРГЕРБ даде възможност на полицайте да управляват държавата след това управление полицайте ще управляват само светофарите по улиците.
188
5
 
7
 
! Отговори
до виЦаджията преди 12 години
Тези плоски вицове ги разказваше Янето още когато беше "лидер" на земеделска партия и се учеше да пуска димки! Сегашните полицаи го "закопчаха" на стъклото на собствения му джип и от тогава му изченаха пъпките и си смени името на ЯНКА!
187
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако това е опит за политическа репресия, това е най-смешния, най-безумния, и най-лошия опит в историята! Ако ГЕРБ искаше да сплашва РЗС и ДСБ, защо го прави публично пред цялото общество? Напротив не се ли вдигат по този начин акциите на "репресираните" партии?
186
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди се гърмяха и взривяваха мутри, престъпници и пр. Сега се взривяват политици. Ненормална държава. Спасявайте се тия ще затрият хората. Нищо друго не ги интересува освен властта и колкото може повече да откраднат.
185
1
 
14
 
! Отговори
dekameron преди 12 години
Защо охранителните камерите на двете централи не са работели?Реторичен въпрос...
184
1
 
8
 
! Отговори
Страшников преди 12 години
Полицай спира автомобил за проверка.- Пиши сега, на този бял лист хартия, какви нарушения направи до момента, но на финикийски!- Но, господин полицай, аз не знам финикийски!?!- Знаеш, знаеш! Пиши защо направи всички нарушения!Човека взел белия лист, подържал го известно време, па взел една банкнота от 20 лева и я подал на полицая в сгънатия лист.- Онзи разтворил листа и казал на водача:- А-а-а! Не можеме да пишеме, а половината писмо сме го написали!
183
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
навремето Янето хвърляше димки в тоалетните по време на пленум на СДС за да избегне отстраняването му от партията,тъй че от него може да се очаква всичко,а със специалистите на Алексей Петров зад гърба си, полицията нищо няма да открие!
182
3
 
13
 
! Отговори
You преди 12 години
НЯМА такъв СМЯХ и наглост. Пичове от най-смешната "партия" на планетата. Като искате да вдигате шум не си самозалагайте по 20 грама пиратки. Сложете малко повече и жертвайте някой, за да е по-драматично. Може тоя *** с очилата да си го самовзривите. Тогава ще е достоверно. Сега миришете и ефекта ще е обратен, бастуни ***!
181
5
 
9
 
! Отговори
Тимон преди 12 години
Много "интелигентно" изказване е сътворил този очилат плъх, това недоразумение на природата, и моля ви се - КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ? Нещо май не върви,а? *** мръсни. Секнаха паричките от дрога, убийства и отвличания, натикаха ви в ъгъла а скоро и в затвора ще влезнат някой от вас - ***. И защо си мислите, че хората са толкова *** да ви вярват на шизофреничните изказвания? Вие сте истинска човешка ***. А що се касае до тази селска постъпка - бомбите, вие воните - на ***, каквито и сте
180
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може да са и Атака!Те са машата на ГЕРБ!
179
1
 
3
 
! Отговори
Страшников преди 12 години
- Колко полицаи са нужни, за да се смени електрическа крушка?- Седем.- ?!?- Един стои на масата и държи крушката, четирима въртят масата, шести подава новата крушка, а седмият пази да не дойде тока...
178
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Това е дело на мутрополитици, дори по-скоро на мутри, но не е дело на ГЕРБ, каза Главчев"Питам:Кой е начело на ГЕРБ?Какъв е бил преди Министър-председателя?Кои са му приятели?И още много въпроси , които всеки може да си отговори!Сбогом ГЕРБ!Вие предадохте избирателите си!
177
2
 
5
 
! Отговори
Страшников преди 12 години
*** пита полицай:- Чичко, колко е часа?- Пет без десет - отговаря полицаят.- Като стане пет, ела да ми извъртиш една *** - казвало нагло ***.Полицаят хуква да го гони, но по пътя среща свой колега:- Защо гониш това ***? - пита онзи.- Ами, каза ми в пет часа да му духам и затова.- Че то има още 5 минути, какво си се разбързал!?
176
3
 
5
 
! Отговори
kioko преди 12 години
Исакм само да кажа, че тук и във всички новинарски сайтове е пълно с платени драскачи на БСП и това не е мит, а самата истина. Няма никакви доказателства кой е сложил бомбите все още, но вече има няколко гръмки(бум) обвинения от заинтересованите. Това ме навежда на съвсем различна от всеобщата реакция. Не виждам смисъл властта да прави подобни сплашвания, след като е пределно ясно, че от това могат само да загубят. Винаги трябва да се търси кой има ИНТЕРЕС от подобна провокация.
175
2
 
8
 
! Отговори
гоши гоши преди 12 години
Абе Семов, абе ти какъв кандидат президент си бе, не виждаш ли че си хромозомно объркан ***. Престанете да се взривявате и веднага след това да казвате, че Бойко ви е виновен. Да, нещастници, ние го избрахме и пак ще го изберем, за да ви унищожи...*** предатели, еврейски мекерета....
174
1
 
11
 
! Отговори
до 161 преди 12 години
А кой поставя билбордове, кой иска да уволняна, кой хвърля вода в лицето на съпартиец,кой плаши със самозапалване, кой в миналото хвърляше димки ????? Тези неща нямат нищо общо с ГЕРБ! Терористите в БГ са в РЗС и ДПС!!!!!
173
1
 
4
 
! Отговори
Вървят си двама поли преди 12 години
Вървят си двама полицаи. По едно време на рамото на единият полицай се изакало птиче. Другият му подал салфетка.- А, аз сега няма да го гоня! Да се бърше само!
172
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
герб са история - на никой не му пука за титаничните битки с престъпноста на Цветанов или за рязането на лентички от Боко.Хората живеят зле и тва е достатъчно.Като се замисля и по времето на Жан не беше толкова зле...Тия са несравними!2 милиона работещи бедняци крепящи държавата с трудът и данъците си -ей го калпавият човешки материал.Докато *** са "гласоподаватели" -ей го и електората...Как ще ги разделят с другите лешояди е интересно?*** гласове ще минат 150 лв.Премиерът вече е уволнен! И не от РЗС та БСП та и прочие др мекерета, а от хората.
171
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да бе, да Главчо!Снощи към 21 ч.ИванКостов и Янето тайно се промъкнаха на Позитано 20 при Станишев и взеха решението да си поставят бомби пред офисите,като изключиха БСП, защото щеше да стане ачик кириз/демек явно/,че Станишев им е дал указания!Като си дръпна клепача надолу, Главчев, ще те попитам кораб оттам дали минава?
170
2
 
4
 
! Отговори
Страшников преди 12 години
Катаджия спира кола, проверява документите:- Сега отгворете багажника... Това какво е?!?- Ами, труп...- И сам виждам, че е труп! Аптечката къде е?