РЗС иска позиция на правителството за взривовете

Ползва ли Борисов ДАНС за политическа употреба, питат от партията
20 юли 2011 16:35,
68
РЗС иска позиция на правителството за взривовете
Атанас Семов (вдясно) и депутатът Емил Василев пред централата на РЗС. Снимка: Булфото

РЗС настоява правителството и парламентът незабавно да излязат с официална позиция по атентатите от вчера. Това заяви на пресконференция в централата на партията заместник-председателят й Атанас Семов.

"Вчерашните несвързани и нелогични отделни изявления на Бойко Борисов, Цветан Цветанов и парламентарната група на ГЕРБ бяха безотговорни, инфантилни и с аматьорски политически речник“, заяви Семов.

„Те създаваха внушението, че извършителите не трябва да се търсят и преследват, защото „били ясни, но нямало доказателства” – абсурдна теза за правителство, което се хвали, че Европа го хвали за борбата с престъпността“,  смята зам.-шефът на РЗС. По думите му така се насажда и трайно чувство за безнаказаност на престъпленията“.

Държавните институции са длъжници на българския народ и трябва да положат категорични усилия за разкриването на извършителите на взривовете пред сградите на РЗС и ДСБ, посочи Семов.

Още по темата
От партията информираха, че смятат да сезират европейските институции за случващото се в страната. 

РЗС попита премиера дали използва ДАНС за политическа употреба и защо продължава да не пенсионира заместник-председателя Иван Драшков.

Председателят на столичната организация на партията Александър Димитров заяви, че вчера, в деня на взрива пред централата на РЗС, от ГДБОП го търсили за разпит, но не за инцидента, а за нарушаване на авторски права при кампанията "Ще уволня Бойко Борисов".

Премиерът оказва натиск кампанията ни да бъде прекратена, заяви лидерът на РЗС Яне Янев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: РЗСАтанас Семов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
всички питаме герб-като знаете извършителите защо не ги обявихте и задържахте.посочете ги,другото е празни приказки,които навеждат на мисълта,че и на вас не ви е чиста работата.
55
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ще гласувам за янето и серсемов цял живот само ако ги видя на центъра на софия да си събуят гащите и да си заврат отзад по една пръчка динамит(може и повече да съберат сигурен съм)да я запалят и....ще бъда техен фен номер едно.
54
0
 
2
 
! Отговори
бг преди 12 години
МУШЕНИЦИ<<<<<<<<<<<<<<<<<<ЗАТВОР ЗА ВАС ,,,,,,,,,,,,,,,аааааааааааааааааааааааааааабоклуци ,,,,,,,,,,,,
53
4
 
5
 
! Отговори
БАЙ КОЛЮ преди 12 години
РЗС СЕ САМОВЗРИВИХА ПО "ГЕНИАЛНИЯ"ПЛАН НА ТРАКТОРА ТОВА Е ИСТИНАТА,НО ИМА И ОЩЕ ЕДНА ИСТИНА И НЕЯ НАРОДА ЩЕ Я КАЖЕ ТВЪРДО НА 23.10. КАТО ИЗГОНИ ЗАВИНАГИ ОТ ПОЛИТИКАТА МАФИОТСКИТЕ ТРАКТОРИСТКИ КОТЕРИИ РЗС И ДСБ.. И НАМАЛИ ВЛИЯНИЕТО ДО МИНИМУМ НА БСП И ДПС.БЪЛГАРИТЕ СА С ГЕРБ И БОЙКО НЕ ЗАЩОТО СА ВЕЛИКИ ,А ЗАЩОТО НА ТОЗИ ЕТАП СА НАЙ-ДОБРОТО ЗА БЪЛГАРИЯ.
52
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОЧАКВАЙТЕ УТРЕ СЪСЕЛА ДА ВЗРИВИ ЗМИЯРНИКА НА ПОЗИТАНО---НА НЕГОВАТА ПАРТИЯ ПОНЕ ИМ Е СТАРА ТРАДИЦИЯ ТЕРОРИЗМА
51
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АКО СИДЕРОВ НЕ ГИ ДЪРЖЕШЕ НЕГОВИТЕ С НЯКАКВИ ДОКУМЕНТИ И ТЕ ДА СА ИЗБЯГАЛИ ПРИ ГЕРБ.КОЛКОТО ДО ОТЦЕПНИЦИТЕ НА РЗС ВСИЧКИ МНОГО ДОБРЕ РАЗБРАХА ОТ НЕЗАВИСИМИТЕ ДЕПУТАТИ КАКВО ИМ Е ПРЕДЛАГАНО ЗА ДА СЕ ПОДКРЕПИ ГЕРБ.ТОЙ, ЧЕ ГЕРБ СИ ЗАМИНАВА ТОВА Е ЯСНО ЖАЛКО, ЧЕ БЪЛГАРИЯ БЕШЕ СЪСИПАНА ОТ ХИТРЕЦА БОРИСОВ ДЕТО НИ ИЗЛЪГА ВСИЧКИТЕ ДА МУ ДАДЕМ ВЛАСТТА.
50
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
РЗС мисля че са назначени да го играят " опозиция"на ГЕРБ.С която опозиция ГЕРБ успешно се "бори". Не случайно всеки напуснал РЗС отива в ГЕРБ.Много артисти има в този парламент.
49
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трактор Пикчърс ПРЕДСТАВЯ.Невинните
48
2
 
8
 
! Отговори
КЪРДЖАЛИ преди 12 години
Добре де има ли нещо взривено ,или е гръмнала пиратка
47
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
При излизането на трактора от следственият арест се взриви един много ''четен'' вестник-Галерия.При кандидатирането му за вице президент-РЗС и ДСБ.И при двата случая са все такива които бяха на негова страна и после леко се поотдръпнаха .А какво ли ще стане ако не дай боже вземат че спечелят ще взриви цяла България ли.
46
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ Е ГЕЙ ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ Е ЛОШ ЧОВЕК.ДАЖЕ ЩЕ КАЖА, ЧЕ ЕДИН ГЕЙ НИКОГА НЕ БИ НАВРЕДИЛ НА НАРОДА СИ ТАКА КАКТО БОРИСОВ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО СИ.
45
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПЛЮЙТЕ ПО ЯНЕТО АМА ДА ВИ ПИТАМ ПОСЛЕ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ХИТРИЯ ЦАР ЛИ ИЛИ ЗА КОСТОВ ДЕТО САМО ЧАКА ДА МУ ПРЕДЛОЖАТ НЯКОЙ ПОСТ И ВЕДНАГА ОТИВА ДА УПРАВЛЯВА С ГЕРБ. КОСТОВ И С БСП ЩЕ УПРАВЛЯВА СТИГА ДА Е В УПРАВЛЕНИЕТО.
44
5
 
13
 
! Отговори
ahmet преди 12 години
PALNA POBEDA NA GERB
43
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яне Янев: В моя род до девето коляно няма нито един член на БКП.
42
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ Е ВЕЧЕ С ПОДКРЕПА 10% ОТ ОБЩО 100% ТОВА ПОКАЗВАТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ХОРАТА ГЛАСУВАЩИ ЧРЕЗ ФЕЙСБУК.СВЪРШИ СЕ ВАШТА.ДАЛИ БОРИСОВ ЩЕ УПРАВЛЯВА ГОДИНА И ПОЛОВИНА СЛЕД ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ Е ВСЕ ТАЯ. БОРИСОВ ЩЕ БЪДЕ ИЗОБЛИЧЕН И ЩЕ ВЛЕЗНА В ИСТОРИЯТА КАТО ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИЗМАМНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ НАРОД.
41
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яне, имаш ли вазелин? Дай малко и на Семов.
40
2
 
12
 
! Отговори
Петър Алексеев преди 12 години
Точно на Алексей Петров да задават тоя въпрос е много нагло.
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Позицията е па дьо троа
38
4
 
7
 
! Отговори
Джон Ленин преди 12 години
Кой има традиции във взировете и палежите по политически причини? Да си зададат въпросите от рзс към "правилния" политически лидер, ако наистина искат да знат кой им "взриви" офиса. Ама те не искаааат. Тогава въпроса им трябва да е:"Кой ми *** в гащите?"
37
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Семов, не съм очаквал, че си такъв ИДОТ. Кого "ще уволняваш" бе, пикльо? Ти си позор за баща си.