РЗС иска позиция на правителството за взривовете

Ползва ли Борисов ДАНС за политическа употреба, питат от партията
20 юли 2011 16:35,
68
РЗС иска позиция на правителството за взривовете
Атанас Семов (вдясно) и депутатът Емил Василев пред централата на РЗС. Снимка: Булфото

РЗС настоява правителството и парламентът незабавно да излязат с официална позиция по атентатите от вчера. Това заяви на пресконференция в централата на партията заместник-председателят й Атанас Семов.

"Вчерашните несвързани и нелогични отделни изявления на Бойко Борисов, Цветан Цветанов и парламентарната група на ГЕРБ бяха безотговорни, инфантилни и с аматьорски политически речник“, заяви Семов.

„Те създаваха внушението, че извършителите не трябва да се търсят и преследват, защото „били ясни, но нямало доказателства” – абсурдна теза за правителство, което се хвали, че Европа го хвали за борбата с престъпността“,  смята зам.-шефът на РЗС. По думите му така се насажда и трайно чувство за безнаказаност на престъпленията“.

Държавните институции са длъжници на българския народ и трябва да положат категорични усилия за разкриването на извършителите на взривовете пред сградите на РЗС и ДСБ, посочи Семов.

Още по темата
От партията информираха, че смятат да сезират европейските институции за случващото се в страната. 

РЗС попита премиера дали използва ДАНС за политическа употреба и защо продължава да не пенсионира заместник-председателя Иван Драшков.

Председателят на столичната организация на партията Александър Димитров заяви, че вчера, в деня на взрива пред централата на РЗС, от ГДБОП го търсили за разпит, но не за инцидента, а за нарушаване на авторски права при кампанията "Ще уволня Бойко Борисов".

Премиерът оказва натиск кампанията ни да бъде прекратена, заяви лидерът на РЗС Яне Янев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: РЗСАтанас Семов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цирк "Янев и престъпници"
35
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Живеем в странна политическа обстановка.Гласуваш за БСП получавашПЗС,ДСБ,цар и накрая ДПС за да не страдаш.че си пренебрегнал някой.
34
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този Семов ми се вижда свестен и културен човек. Каква е причината да подлогува на оная откачена *** и слуга на най-долната част от престъпниците Янев
33
10
 
2
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
33, A Мишо Бирата се спомина бързо и безболезнено без да си признае какво е искал и дал ли е на ББ. Иван Костов гърмя пред дома си докато ББ беше главен секретар на МВР. Не са държали зарестувани проснати на асфалта за да дойде Той да се снима как ги хваща. РЗС може да са смешни, но не са изперкали до там та да си гърмят сами офисите.
32
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Болния мозък на Янка след ''ОТВЛИЧАНЕ НА КОЛАТА МИ","ЗАПЛАХИ НА ЛЮБИМИТЕ И БЛИЗКИ НА СЪРЦЕТО ХОРА","ОТКРАДНАХА ФЛАШКИ СЪС СЕРИОЗНИ ФАКТИ,КОИТО ЩЕ РАЗТЪРСЯТ ОБЩЕСТВОТО"-РОДИ И САМОВЗРИВЯВАНЕ /АМА ТАКОВА,КОЕТО ХЕМ ДА ГО ИМА,ХЕМ ДА НЯМА МНОГО ПОРАЗИИ/ И ТО В МОМЕНТ,КОГАТО СЕ ОЧАКВАШЕ ДОКЛАДА ОТ еВРОНАБЛЮДАТЕЛИТЕ,А И ДНЕС ДА ПРИВЛЕКАТ ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА ВЪРХУ СЕБЕ СИ.пОСТИГНА ГРОЗЕН РЕЗУЛТАТ-ЗАГРОБИ ОПОЗИЦИЯТА.
31
2
 
5
 
! Отговори
dim преди 12 години
За г-н Семов е перверзно,но както в последно време се твърди е голям смях:Събира се управата на Ред зак. и справедливост в една стая.Яне разпорежда всички да се съблекат и отдадат на луд секс,загася лампата и започва да чака НАВЕДЕН.Чакал,чакал,чакал,но активистите се САМОЗАДОВОЛЯВАЛИ ,ЗАЩОТО БИЛИ ХЕТЕРО.Вбесен ЯНЕТО се прповикнал,НЯМА РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ,НЯВА РЕД И
30
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма значение кой кого е взривил,факт е,че има взривове и виновните трябва да бъдат заловени!А ако ЦвъЦвъ не иска да ги залови,значи работата не му е чиста!Или пък просто е некадърен.В първия случай явно и той е за затвора,във втория просто трябва да си подаде оставката,трети вариант няма.
29
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Продължавам да мисля,че тия се взривиха, за да гледат страшно,да хвърлят празни приказки и закани.
28
4
 
6
 
! Отговори
noname преди 12 години
Леле колко негативни коментари има тука. В никакъв случай не симпатизирам на РЗС, но е редно МВР/ДАНС да направи разследване и да съобщи на обществото резултатите, а не премиера и вицвпремиера (ръководител на предизборен щаб), още първия ден да излизат с версия насочена срещу политическите си опоненти.
27
3
 
6
 
! Отговори
Иван преди 12 години
до 24 - За РЗС това не е проблем - дали е работно място или спалня.В крайна сметка вижте колко шум се вдигна и кои имена по цял ден можеш да прочетеш или чуеш - Янев, Семов,Костов.А преди взрива чувахте ли ги толкова често.Кампанията им започна с взрив.Няма да се учудя ако има и трупове само и само да си направят шумна кампания.
26
5
 
3
 
! Отговори
НЛО преди 12 години
Със сигурност се използва срс от МВР и ДАНС в полза на финансова пирамида групировка-партия ГЕРБ-ПРОКСИМА са слуги на *** Борисов.Но в институцйя на ЕС разполагат и със снимков материал на проследяващият оптически лазер тип сноп за проследяваане на мпс и живи движещи цели.Освен това има и други доказателства за злоупотреба с власт и срс от години срещу неудообните за богойзбраните.Мълчалив отговор от всички институций в България е съучастие в престъпление чл.18 мвр и данс относно чл.8 ШЕНГЕН
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мнооого некъдъдрни тея бомбаджии бе, нито нещо сериозно разбито нито някой убит. Стига с тея пиратки бе. Ние кат бяхме малки се забавлявахме с по 400 грама тротил. Държавата е наужким и бомбаджиите и те наужким. Ей тъй джумбиш да става. Няма да се учудя ако журналисти са спретнали бомбите за да има скандал и да има за какво да пишат.
24
5
 
5
 
! Отговори
истината преди 12 години
ЕТО ГИ БОМБАДЖИИТЕ.СМЕШНИЦИ.ДРУГИЯ ПЪТ ДА ВЗЕМАТ ЕДИН ЧУВАЛ ТРОТИЛ,ДА ЗАПАЛЯТ ФИТИЛА И ДА СЕДНАТ ВЪРХУ НЕГО... И...АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
23
3
 
4
 
! Отговори
do 24 преди 12 години
Караш хората да се замислят ? ... интересно ... Възможно ли е според теб овца да мисли ? или *** родопско да мисли ? Стадото наречено български народ разбира само от гега. После се чудят защо са бедни ... ами бедни сте защото сте прости !
22
5
 
5
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Ако баща му беше жив щеше да му хвърли един бой насред жълтите павета.Срам за фамилията.Жалко че за пари е станал маша на психопати или пък и той си е такъв.
21
3
 
5
 
! Отговори
До Обективен преди 12 години
Още ли не си разбрал,че тези хора,ако мога да ги нарека така,имат пари да окичат цяла България с билбордове,че няма да имат хиляда лева да си оправят входната врата.Проучи малко стила им на действие и ще се убедиш в противното.
20
8
 
8
 
! Отговори
Обективен преди 12 години
А, БЕ ХОРА НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ? КОЙ Е ЛУД ДА СИ ВЗРИВЯВА РАБОТНОТО МЯСТО? ЗАМИСЛЕТЕ СЕ САМО В КАКВА АБСУРДНА МЕДИЙНА /И ФОРУМНА/ СРЕДА ЖИВЕЕМ.
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На тзи снимка явно са решили да ни покажат двама . :)
18
4
 
9
 
! Отговори
ип преди 12 години
Еййййй....психопатииии....разкарайте се от очите ни!!!!На всеки средностатистически българин е ясна вашата клоунска игра!Колкото и пари да ви финансира престъпната групировка, която стои зад вас няма как да промените мнението на всички българи за вас!
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
naroda se iznasa ostavat *** i politici xa