Борисов със заявка за по-успешен втори мандат

При поредната първа копка този път кирки хванаха дамите
1 сеп 2011 19:14,
292
Борисов със заявка за по-успешен втори мандат
Снимка: ГЕРБ

Премиерът Бойко Борисов обеща вторият мандат на ГЕРБ да е още по-успешен от първия.

Той направи първа копка на втория лот от пътя през Маказа – отсечката Кърджали-Подкова.

Борисов подчерта, че за 20 г. в управлението ДПС не е направило нищо, за да осигури европейски стандарт на живот на местните хора и да гарантира свободното движение през границата.

Сегашното правителство отваря проходи, строи магистрали, и то в условията на финансова криза, и прави всичко възможно през следващия програмен период 2014–2020 г. българите да се движат по изцяло европейски пътища, закани се за пореден път Борисов.

„Ако има пари, тогава пътя за Маказа ще го направим четирилентов, високоскоростен”, зарече се премиерът.

Той отново упрекна предшествениците си от Тройната коалиция, че не са се разплатили със строителите на „Водното огледало” и са му завещали дълг от 25 млн. лева плюс още 5 млн. за лихви.
 
При откриването на обекта под зоркия поглед на Борисов кирки и лопати хванаха и дамите – народният представител Цвета Караянчева, областният управител Иванка Таушанова, заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и Николина Николова от УС на АПИ.

Обектът е част от паневропейския транспортен коридор №9 от Хелзинки до Александруполис.

Включва рехабилитация на 8-километровата отсечка от Кърджали до разклона за град Джебел и 24 км ново строителство до Подкова, където ще се влее в готовия участък до границата с Гърция.

Финансира се по оперативна програма „Транспорт”. Проектната му стойност е 32 млн. евро.

Строителният министър Росен Плевнелиев припомни, че в момента в Източните Родопи се строят пътища на обща стойност 80 млн. лева – толкова, колкото предишното правителство е дало за „Водното огледало”.

”Не е вярно, че полагаме асфалт за сметка на социалните програми”, категоричен бе той. „За две години открихме два гранични пункта, нещо което не се е случвало от 94 г. насам. Чака ни Маказа. С нея отключваме един запушен еврокоридор”, заяви още Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
0
 
3
 
! Отговори
?? преди 12 години
Искам да попитам защо милите ни приятели от Днес.бг не пишат нищо за тази новина от вчера "Полицаи пребиха магазинер без никакъв повод. Ченгетата се нахвърлили върху мъжа, без да ги интересува, че наоколо има свидетели. Камерите на магазина записали жестокия побой."Иначе от всяка втора глупост правят новина! Пък и те не са продажни, не! Добре че са журналистите, та управляващите да не крият нищо от народа! Долни и гадни подмазвачи, това са журналистите, че и неграмотни в 99% от случаите!
265
0
 
1
 
! Отговори
Markus преди 12 години
За да излезем на светло ни трябва екип от независими, безпартийни, интелигентни, честни и открити млади хора, специалисти в тяхната област, с лидерски качества, постигнали успехи в професията си, на които им пука за Родината. Защо по дяволите за целия преход поне един такъв човек не участва на избори??? Ако сега се появят такива личности, със сигурност трезво мислещата част от народа ще гласува за тях.
264
2
 
7
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Втори мандат Борисов ще гледа през крив макарон. Но блажени са вярващите. Те и БСП бяха много сигурни на предните избори, но всички видяхме какво стана. Но сега управлението е извън контрол - всичко е на автопилот. Бих гласувал за всеки друг, но не за сегашните.
263
0
 
8
 
! Отговори
смех преди 12 години
Жалка снимка - млади герберки позират с лопати, а Вождът ги гледа снизходително и дава указания.
262
1
 
8
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
Така, само един въпрос какво общо имат граничните пунктове със социалните програми? Абе Бойко мълчи бе само простотии ръсиш, даже и копките те мързи да правиш, то като си п****ка жени ще ти вършат работата. А съм сигурен че те ще я свършат по-добре от теб, всъщност и баба ми би се справила по-добре!
261
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
za 283Гледам снимката и си мисля, че Тиквата нито веднъж не е сниман с лопата------------------------А аз гледам,че серГей няма нито един трудов ден а го направихте премиер....
260
2
 
8
 
! Отговори
milen преди 12 години
Gospodin premier za kakav vtori mandat govori6 naroda nemoje da te gleda ve4e tolko si mi protiven ve4e toq mandat dano ne izkara6 i v zatvora da vlezne6 do jivot i da ne izleznae6 ot tam ta za vtori mandat govori6 hahahahahhahahaahh gpuposti palni gluposti
259
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гледам снимката и си мисля, че Тиквата нито веднъж не е сниман с лопата. Все указания дава, ленти реже и на народа обяснява "кое, как, кой е виновен, че всичко ЩЕ...". Няма ли кой да го озапти тоя наглец!?
258
7
 
7
 
! Отговори
пако преди 12 години
Какво правите пред компютъра,идете работете,стига сте хленчили и подсмърчали,или още не знаете какво е да пиеш морен вода!!!!
257
4
 
8
 
! Отговори
Комунист по душа преди 12 години
Защо ми цъкате минуси, другари гербари?
256
12
 
4
 
! Отговори
пако преди 12 години
Всички мързели и хрантутници са се събрали тук и дращат по форума ,ако има някои от вас които са кадърни ще работят за повече пари ,а няма да се надяват правителството да вдигне минималната заплата за да си увеличат доходите!!!!
255
8
 
14
 
! Отговори
Комунист по душа преди 12 години
Под мъдрите указания на другаря Борисов...закипя мощен бригадирски труд в прохода Маказа. Да повторим подвига на бригадирите от Хаинбоаз и Перник-Волуяк. Както е казал тов.В.И.Ленин: "Най-висшата форма на труд е бузплатният комунистически труд". Др. Борисов "му се опъна" и ни определи - 270 лева! Ура, другари, да живее ГЕРБ!
254
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия на снимката са добре...вече с 270 лв. заплата, ами ние - с гайдите?!
253
5
 
15
 
! Отговори
Герберски секс преди 12 години
Триото "Незадоволени герберки" държат лопатите като вибратори...
252
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами той непрекъснато вдига пушилка около себе си и хората, особено по-наивните остават с впечатление, че преди Бойко даже България не я е имало.
251
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко какъв втори мандат като похарчи вече финансовия резерв ? Или и ти като румънците ще взимаш 7 млрд заеми , които похарчили за заплати за 2 години....
250
0
 
14
 
! Отговори
Превъртял гербер преди 12 години
Кат' ярко слънце огрял е над Мизия, Балкана, Тракия, Пиринска Македония, Родопите... Премиерът-Слънце Бойко Борисов. ГЕРБ и Боко са като слънцето и въздуха за всяко живо същество!
249
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво строи този ?Колко пътища е построил за 2 /две/години ? Един Жан Видинов за 2 год.построи 110 км.нави пътища и ремонтирани 990км.
248
1
 
13
 
! Отговори
!!!!! преди 12 години
Българи,да помогнем на НФСБ да изчисти тази пасмина- т.н. политически елит !!!
247
1
 
12
 
! Отговори
tankist преди 12 години
еми , ще си го получи втория мандат, ама няма да е министър председател а президаен, и няма да е само герб а герб и бсп, министър председател ще е гоце, ако не внимаваме така ще се случи. Ех как не се намери един единствен читав човек да я упрявлява тази държава бе, на фона на сиришкия циганини и свинаря от банакя, станишев , костов, и виденов ми се виждат като ангелчета, Да си е...а и късмета, 20 години ме управляват, ***, леви резби, ***, луди, параноици с мания за величие, ужас.