Борисов със заявка за по-успешен втори мандат

При поредната първа копка този път кирки хванаха дамите
1 сеп 2011 19:14,
292
Борисов със заявка за по-успешен втори мандат
Снимка: ГЕРБ

Премиерът Бойко Борисов обеща вторият мандат на ГЕРБ да е още по-успешен от първия.

Той направи първа копка на втория лот от пътя през Маказа – отсечката Кърджали-Подкова.

Борисов подчерта, че за 20 г. в управлението ДПС не е направило нищо, за да осигури европейски стандарт на живот на местните хора и да гарантира свободното движение през границата.

Сегашното правителство отваря проходи, строи магистрали, и то в условията на финансова криза, и прави всичко възможно през следващия програмен период 2014–2020 г. българите да се движат по изцяло европейски пътища, закани се за пореден път Борисов.

„Ако има пари, тогава пътя за Маказа ще го направим четирилентов, високоскоростен”, зарече се премиерът.

Той отново упрекна предшествениците си от Тройната коалиция, че не са се разплатили със строителите на „Водното огледало” и са му завещали дълг от 25 млн. лева плюс още 5 млн. за лихви.
 
При откриването на обекта под зоркия поглед на Борисов кирки и лопати хванаха и дамите – народният представител Цвета Караянчева, областният управител Иванка Таушанова, заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и Николина Николова от УС на АПИ.

Обектът е част от паневропейския транспортен коридор №9 от Хелзинки до Александруполис.

Включва рехабилитация на 8-километровата отсечка от Кърджали до разклона за град Джебел и 24 км ново строителство до Подкова, където ще се влее в готовия участък до границата с Гърция.

Финансира се по оперативна програма „Транспорт”. Проектната му стойност е 32 млн. евро.

Строителният министър Росен Плевнелиев припомни, че в момента в Източните Родопи се строят пътища на обща стойност 80 млн. лева – толкова, колкото предишното правителство е дало за „Водното огледало”.

”Не е вярно, че полагаме асфалт за сметка на социалните програми”, категоричен бе той. „За две години открихме два гранични пункта, нещо което не се е случвало от 94 г. насам. Чака ни Маказа. С нея отключваме един запушен еврокоридор”, заяви още Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
1
 
5
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
vsichki mahgizi minavat prez mafiata nachelo stoi bojkov cherepa i negovite firmi ,s tia lopati da vi zarinat boklyci mrasni dolni kradlivi nachelo s narodnoto vi sabranie shaika mafioti banda targashi negodnici.
225
1
 
3
 
! Отговори
до 247 преди 12 години
И един мармот загъва шоколад в станиол:)))))))))))))))))
224
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Сегашното правителство отваря проходи, строи магистрали, и то в условията на финансова криза, и прави всичко възможно през следващия програмен период 20142020 г. българите да се движат по изцяло европейски пътища"Кое не е вярно от казаното бе платени гнусни *** драскачи?Гадничко е истините да ви се набоват в тъпите канчета, а вие в отговор "компетентно" да отговаряте с епитети "тиквата", "ами апартаментите на цецо..." и др. простотии за ***!
223
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А така Бойко.Хареса ми тоя път.
222
9
 
27
 
! Отговори
Калоян преди 12 години
Стига сте ревали! Нали искахте капиталисъм?Нали Вие ги избрахте...Умните хора никога не са гласували за ГЕРБ и СДС и няма да гласуват за тях
221
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Герб строи,а Бсп не краде...няма как и от къде.
220
2
 
8
 
! Отговори
петко преди 12 години
да ,но това е моето име за разлика от тебе странджата,а случайно да знаеш кой е странжата истинският ,не този сметищляк и гъзолизец,а боко не го чака нищо хубаво при толкова омраза и всички ще видите неговия безславен край
219
7
 
23
 
! Отговори
zzz преди 12 години
Борисов в любимата си фанелка, с която прилича на Попай Моряка! Това нещо е министър-председател - можете ли да го приемете? И около него - блюдолизците му - ***, които никога не биха били в политиката, ако Той не ги беше набутал. Срещу безпределна вярност! Живеем в пълна политическа порнография! Че и за втори мандат се кани бандита му с бандит!
218
4
 
20
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Тоя сериозно ли е ,втори мандат .....ХАХАХА..........когато спре да *** американско-еврейски чурчаци и спре да краде (макар това за политик е няква фантастика) и обърне внимание на родината си ,тогава може би ще гласувам за него,ама катo гледам .............
217
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе това рае на тениската не трябва ли да е перпендикулярно или сега свиква по малко с него.
216
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 235.Ти да не мислиш, че в Америка е лесно. В българия хората живеят 100 пъти по-спокойно. Там си скъсваш *** от работа само за да си купуваш храната и да си плащаш наема. Ако те заболи зъб се молиш да мине, че няма *** за доктор
215
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на ГЕРБ. Най-сетне ще караме по-хубави пътища. Другия мандат обаче ще е добре вече да оставят малко пътищата и да налеят пари в частния сектор и да раздвижат малко бизнеса. Сега кризата се дължи и на това, че доста от нещата бяха незаконни и малко позатегната работите. Но ще се потръгнат пак. Аз съм оптимист :-).
214
2
 
13
 
! Отговори
123 преди 12 години
След неуспешния първи , хич не се надявам , че ще постигне нещо ако го изберат за втори мандат !
213
2
 
12
 
! Отговори
злятев преди 12 години
те в селото не го искат той пита за попа. тотално осиране на герб-заплати, пенсии, лукчо-златев, контрабанда,корупция.....още да изброявам ли странджа.но златев ще им види сметката.
212
1
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Ама си го влече пътното строителство това нашето момче и това си е!А и мацките го харесват падат си по трудоваци тея ***!
211
11
 
6
 
! Отговори
Урок по история преди 12 години
Днес 1-ви Септ е началото на Втората Световна Война. По традиция червените парцали отразяват винаги краят, но никога началото и.Да си припомни че тя започна с това че другарите Хитлер и Сталин си поделиха Полша.Поклон на жертвите на фашизма и комунизма!
210
2
 
6
 
! Отговори
Келешчо преди 12 години
И сам воинът е воин, Странджа, продължавай да интелектуалничиш и да се правиш на хъшлак. Забавен си, но не си актуален, не си меродавен и не си злободневен.
209
10
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
# 225Наздраве хане... - аз съм стар хъш и се чувствам пълноценен мъж... - а ти?...
208
2
 
5
 
! Отговори
Чингиз хан преди 12 години
Странджа, ти не си идеалист, ти си опортюнист от най- долна балканска проба и съм сигурен, че не си възхитен от себе си, по- точно от коментарите, които пишеш с някакво болно настървение и с мазохистична наслада, която те кара да се чувстваш пълноценен мъж.
207
0
 
9
 
! Отговори
Кой е тоя? преди 12 години
С тениската на рае ?