Борисов със заявка за по-успешен втори мандат

При поредната първа копка този път кирки хванаха дамите
1 сеп 2011 19:14,
292
Борисов със заявка за по-успешен втори мандат
Снимка: ГЕРБ

Премиерът Бойко Борисов обеща вторият мандат на ГЕРБ да е още по-успешен от първия.

Той направи първа копка на втория лот от пътя през Маказа – отсечката Кърджали-Подкова.

Борисов подчерта, че за 20 г. в управлението ДПС не е направило нищо, за да осигури европейски стандарт на живот на местните хора и да гарантира свободното движение през границата.

Сегашното правителство отваря проходи, строи магистрали, и то в условията на финансова криза, и прави всичко възможно през следващия програмен период 2014–2020 г. българите да се движат по изцяло европейски пътища, закани се за пореден път Борисов.

„Ако има пари, тогава пътя за Маказа ще го направим четирилентов, високоскоростен”, зарече се премиерът.

Той отново упрекна предшествениците си от Тройната коалиция, че не са се разплатили със строителите на „Водното огледало” и са му завещали дълг от 25 млн. лева плюс още 5 млн. за лихви.
 
При откриването на обекта под зоркия поглед на Борисов кирки и лопати хванаха и дамите – народният представител Цвета Караянчева, областният управител Иванка Таушанова, заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и Николина Николова от УС на АПИ.

Обектът е част от паневропейския транспортен коридор №9 от Хелзинки до Александруполис.

Включва рехабилитация на 8-километровата отсечка от Кърджали до разклона за град Джебел и 24 км ново строителство до Подкова, където ще се влее в готовия участък до границата с Гърция.

Финансира се по оперативна програма „Транспорт”. Проектната му стойност е 32 млн. евро.

Строителният министър Росен Плевнелиев припомни, че в момента в Източните Родопи се строят пътища на обща стойност 80 млн. лева – толкова, колкото предишното правителство е дало за „Водното огледало”.

”Не е вярно, че полагаме асфалт за сметка на социалните програми”, категоричен бе той. „За две години открихме два гранични пункта, нещо което не се е случвало от 94 г. насам. Чака ни Маказа. С нея отключваме един запушен еврокоридор”, заяви още Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
0
 
10
 
! Отговори
!!!!! преди 12 години
Успех за НФСБ !!!
245
1
 
23
 
! Отговори
До 265 преди 12 години
МНОГО СИ ПРАВКогато управлява БСП за всичко е виновно правителствотоКогато управлява ГЕРБ виновни са предишните а недоволните са *** ,прости мързеливи ,лентяй наркомани ,*** ,мишоци ...
244
2
 
21
 
! Отговори
ЖОРЖЕТА преди 12 години
С лъжите на БКП за по добър живот продължава и ГЕРБ българите да се движат по изцяло европейски пътища, закани се за пореден път Борисов.Ама кои българи 2 000 000 с неплатени здравни вноски некадърни , прости и мързеливи според думите на премиера !Кажете кои българи ще се движат по тези пътища г-н премиер !?
243
2
 
21
 
! Отговори
до 256 преди 12 години
Тиквата,Рапона все тая на всички е ясно само на простите гербери не !
242
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хайде да го изберем 35 г като бай Тошо да построй живота нов после ще изберем някои да приватизира пътната инфраструктура и да сложат такси като в Сърбия !
241
0
 
11
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
гдбоп следи писания срещу герб в интернета медиите са платени на бойко а мбр шпионира
240
2
 
1
 
! Отговори
Доца преди 12 години
256КОГО НАРИЧАТЕ ТИКВАТА?
239
0
 
29
 
! Отговори
До 255 преди 12 години
При тройната имаше и протести ,а при ГЕРБ няма защо ли !Народа никога не е бил по отчаян от ДНЕС отчитат го и от НСИСамо данните на правителството не съвпадат с реалността понеже са виртуални
238
2
 
17
 
! Отговори
Приготвили преди 12 години
Приготвили сме на този хубавец костюмче с вертикални раета.
237
0
 
25
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Ако има пари, тогава пътя за Маказа ще го направим четирилентов, високоскоростен, зарече се премиерът.АКО хората имаха пари щяха да си плащат сметките и да не роптаят ама няма пари !На никои не му пука кои е на власт стига да е сит.
236
1
 
25
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Не еднократно съм писал в форума за ГЕРБ ще гласуват хора с доход над 1000 лв и такива на които се плати за да го направят !ХОРА на които ГЕРБ осигури европейски стандарт на животНа мен лично ГЕРБ ми осигури повече разходи с виртуални доходи от 420 лв.
235
0
 
5
 
! Отговори
Многозначително преди 12 години
Много красив бог си имаме става за манекен.
234
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На кого ГЕРБ осигури европейски стандарт на живот !!!Когато това се случи ще гласувам за ГЕРБ2 000 000 ЗДРАВНО НЕОСИГУРЕНИ ИМА ДНЕС
233
0
 
22
 
! Отговори
Народен преди 12 години
До 255 човече твоя идол ТИКВАТА каза да не се използва ЩЕ това значи и ЩЕШЕ !Но самия той не изпълнява обещанията си камо ли другите говори си колкото си щеш вече никои не вярва на лъжите ви.
232
24
 
0
 
! Отговори
Владо преди 12 години
До 253 Кой беше на власт като биха пенсионери и ученици пред НС бе ***.Кое е било по-добре при Станишев ,изкуственото вдигане на пенсиите ли ,това ,че едно тоалетна не се построи без Дуган да е в играта, в ЕС щеше да стане прецедент и държава членка да бъде изритана от съюза ,това щеше да е България.Кое беше по-добре ? Че имаше работа ли ,ми ,че то и при царя имаше работа , и при Костов.
231
2
 
10
 
! Отговори
До 253 преди 12 години
Който ми е дал минус е беден гладен и роб в самия себе си който не вижда каква е реалноста ЖАЛКО
230
8
 
31
 
! Отговори
Цветелина преди 12 години
Колко може даси *** и нещастен хуманоид, да си траеш? Чудя се защо хората не излизат на протест при Бойковото управление никога не е било по зле ? А излизаха при Станишев когато бяха много по добре? Не съм комунист нито гербер, но именно бойко прекрати протеста с лъжлива бомба и накара куките да бият хората, а сега същите хора гласуват и хвалят тази мутра, няма по голям мазохист *** долен гаден народ от нашия ужас!!
229
10
 
27
 
! Отговори
човек преди 12 години
по времето на станишев са построени 140 км. магистрали , но и заплати и пенсии се вдигаха два пъти в годината . за две години герб построиха 40 км. магистрали и откриха всеки линеен метър от тях , но пари за пенсии няма . кой краде повече тогава ?
228
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко мачкай червените мутри-шумкарски.
227
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя индивид се е самопоканил на "символична"първа копка а какво казва и прави"Аз съм шефа не мога да копам"и всички герберасти хващат лопатите.НЕ ИСКАМ ДА Я ВИЖДАМ ТАЯ МУТРА ПОВЕЧЕ.