Борисов със заявка за по-успешен втори мандат

При поредната първа копка този път кирки хванаха дамите
1 сеп 2011 19:14,
292
Борисов със заявка за по-успешен втори мандат
Снимка: ГЕРБ

Премиерът Бойко Борисов обеща вторият мандат на ГЕРБ да е още по-успешен от първия.

Той направи първа копка на втория лот от пътя през Маказа – отсечката Кърджали-Подкова.

Борисов подчерта, че за 20 г. в управлението ДПС не е направило нищо, за да осигури европейски стандарт на живот на местните хора и да гарантира свободното движение през границата.

Сегашното правителство отваря проходи, строи магистрали, и то в условията на финансова криза, и прави всичко възможно през следващия програмен период 2014–2020 г. българите да се движат по изцяло европейски пътища, закани се за пореден път Борисов.

„Ако има пари, тогава пътя за Маказа ще го направим четирилентов, високоскоростен”, зарече се премиерът.

Той отново упрекна предшествениците си от Тройната коалиция, че не са се разплатили със строителите на „Водното огледало” и са му завещали дълг от 25 млн. лева плюс още 5 млн. за лихви.
 
При откриването на обекта под зоркия поглед на Борисов кирки и лопати хванаха и дамите – народният представител Цвета Караянчева, областният управител Иванка Таушанова, заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и Николина Николова от УС на АПИ.

Обектът е част от паневропейския транспортен коридор №9 от Хелзинки до Александруполис.

Включва рехабилитация на 8-километровата отсечка от Кърджали до разклона за град Джебел и 24 км ново строителство до Подкова, където ще се влее в готовия участък до границата с Гърция.

Финансира се по оперативна програма „Транспорт”. Проектната му стойност е 32 млн. евро.

Строителният министър Росен Плевнелиев припомни, че в момента в Източните Родопи се строят пътища на обща стойност 80 млн. лева – толкова, колкото предишното правителство е дало за „Водното огледало”.

”Не е вярно, че полагаме асфалт за сметка на социалните програми”, категоричен бе той. „За две години открихме два гранични пункта, нещо което не се е случвало от 94 г. насам. Чака ни Маказа. С нея отключваме един запушен еврокоридор”, заяви още Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ostavka
205
3
 
6
 
! Отговори
ая преди 12 години
Какви две висши, завършил е някаква партийна школа на БКП.
204
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да голям и умен народ,който се изнася в чужбина.Имаме проблем с прираста и той ще става по голям защото младите заминават,установяват се в чужбина и децата им се раждат.Те никога няма да дойдат тук защото България не им е родина.Ето до това води добрия живот при това управление.
203
3
 
8
 
! Отговори
поли преди 12 години
Ама ще има ли втори мандат герб?
202
2
 
2
 
! Отговори
д-р СТРАНДЖАТА преди 12 години
# 213Правилно, продължавайте със същата рецепта!!!...
201
0
 
6
 
! Отговори
Ананас преди 12 години
Малиииии!Лелките държат инвентара като умрял свещ!А средната леля го е хванала като онуй нещо!
200
13
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
до КелешчоБойко е с две висши образования и е завършил средно образование със златен медал... - като пример само - бившият Президент на Бразилия да Силва е със завършен 4-ти клас, но при него Бразилия направи икономически бум...
199
8
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Петъчно меню в столовата на клиниката:Първо:тараторВторо:мускака без кайма и без картофи с кисело млякоТрето:кисело млякоХапчета:асорти - шарени, филмирани, с много цветни халюцинации.Забележка:За да глътнете по-лесно хапчета използвайте кисело мляко...
198
11
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
"Още един мандат А.Ако това се случи значи наистина "ние сме един малък но много *** народ"...********************************************************************... Но, ако гласуваме още два или три мандата на ГЕРБ - означава, че сме един голям и умен народ...
197
3
 
17
 
! Отговори
Келешчо преди 12 години
Боко е тъпо парче, но е роден с късмет. В коя друга европейска държава премиерът е нискообразована бивша мутра с претенции за величие? Преди повече от две години, малко преди изборите в едно телевизионно предаване Божидар Димитров каза, че Боко е милионер и че ако стане премиер няма да краде, а ще работи честно за България. Дотук добре! В сметната палата Боко е декларирал имота си в Банкя и някакви си мижави хилядарки, като своя собственост. Къде е скрил милионите Боко и защо не ги е декларирал?
196
9
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Петъчно меню на ресторант "Позитано":първо: Супа от червени петолъчки.второ: Шницел по севернокорейски от корени на киселец.трето: Крем Кремъл-ел.Предлагаме и наливен квас от цистерна... - всеки да си носи канчето....
195
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още един мандат А.Ако това се случи значи наистина "ние сме един малък но много *** народ",а в България няма да остане нито един млад и умен човек.И тогава Боко може и цар да стане - на *** живеещи от помощи.
194
3
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Уффффф!АТИЛА пак ми е изпил хапчетата и се отряза като талпа - сега хърка на горното легло. Толкова силно хърка, че ми събори пешките! Сега какво ще правя цяла нощ???
193
6
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Тука виждам доста озлобени роднинни на ДС агентите, които до Нова година ще се приберат от странство по домовете си... - не се ли радвате бе другари - вашите хора се прибират?...
192
0
 
3
 
! Отговори
марсоход преди 12 години
познайте 10 те разлики колко *** са на снимката според мен 5 :) хем сме в криза , хем строим с европейски пари :) кой ги дава този който иска да му се свърши работа и тя му се върши :) иначе кой дава така 9 милиарда :) и какво да кажат на *** народ като нас след като стана ще станете по добре но не казва как а знае как да строи в следващия мандат :) е кой лъже сега приятели и защитници на герб само с логика се вижда истината :)
191
1
 
2
 
! Отговори
до 202 преди 12 години
С две думи си един олиго,като четириъгълен петох'.' йник с петолъчки в тиквата си!
190
2
 
2
 
! Отговори
Странджата преди 12 години
Нема ли кой да ми го набие бе-е-е-е-е !
189
1
 
9
 
! Отговори
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ преди 12 години
Ценни са думиte на Чърчил Колкото по-назад поглеждаш, толкова по-далеч в бъдещето ще прозреш. Борисов се опита да внушава, че светът започва от него.
188
2
 
4
 
! Отговори
Странджата преди 12 години
Аз съм дърто гейче , тука си търся приятна компания и запознанства ! Имам коцкарско мустачу , но за сметка на това съм леко плешив !
187
8
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
В неделя ще научим новия Президент на Република България!!!...