ГЕРБ връщал чл. 1 на Живковата конституция!

Сините възмутени от намеса на управляващите върху пътната агенция
Обновена: 1 сеп 2011 14:31 | 1 сеп 2011 13:11,
230
ГЕРБ връщал чл. 1 на Живковата конституция!
Ваньо Шарков. Снимка: Булфото

ГЕРБ връща член 1 от Живковата конституция, алармираха от Синята коалиция.

Сините заявиха, че проекти за ремонт на пътни участъци на Областно пътно управление във Велико Търново са съгласувани с координатора на ГЕРБ в града.

„Има пряко политическо вмешателство в държавните органи, каквото никога не е имало“, възмути се депутатът от ДСБ Иван Иванов.

От коалицията предоставиха на журналистите документи от директора на областното управление до Агенция "Пътна инфраструктура", в които е посочено, че предложението за включване на участъци от републиканската пътна мрежа за проектиране през 2011 г. е съгласувано с областния координатор на ГЕРБ и е одобрено от областния управител.

„Искам официално да обявя, че член 1 от конституцията от Живково време вече е възстановен. Само името на партията с водещата роля е променено”, заяви Ваньо Шарков от СДС.

Синята коалиция настоява незабавно да бъдат уволнени дисциплинарно всички замесени в този случай длъжностни лица.

"Това, което ви представяме, изисква действия от страна на министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев и на премиера Бойко Борисов“, каза депутатът от ДСБ Иван Иванов.

Ако не бъдат предприети такива действия, ще означава, че те толерират и насърчават практики, които не са съществували през последните 20 години, добави народният представител.

 

На следващото си заседание Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще разгледа случая с подписа на народния представител и областен координатор на партията във Велико Търново Христо Христов върху документ на АПИ, съобщиха по-късно от партията.

След като членовете на Изпълнителната комисия се запознаят с всички факти и обстоятелства около казуса, ще излязат със становище по случая.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
2
 
2
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: номер 205 (Мирослав)Мирославе, на колко си годинки моето момченце?Да не дава Господ да ти се случва такова ужасно нещо като управлението по времето на Тодор Живков!!!Само това мога да кажа! Пази Боже!
204
0
 
1
 
! Отговори
някой преди 12 години
Малко им остана да управляват! И тяхното време ще свърши!Ха!!! Че това да не им е първия случай? Ами "политподготговката" в някои училища - открита пропаганда за ГЕРБ в училище? Това какво е???
203
0
 
3
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
В момента държавата и народа е в критично положение и това, че строят магистрали няма да ни подобри положението, бъдете сигурни! Щели инвеститори да доидат, че била построена автомагистрала Люлин... този чува ли се какви ги говори???
202
0
 
3
 
! Отговори
207, 208 и подобните преди 12 години
кой ви съчинява текстовете ? звучат някак по цветановски недомислени
201
0
 
4
 
! Отговори
mda преди 12 години
"партията" си ръководи държавата ...просто мутрите си купиха държава - това го видяха и сините даже... най-после
200
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хората от Герб си вършат работата и затова народа ги харесва и подкрепя!
199
7
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
За всеки успешен ход на ГЕРБ и правителството започват безпочвени нападки към тях
198
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Си гледат в собствената паничка, защото не са цвете за мирисане. ГЕРБ са успешни, защото работят и това се вижда с просто око.
197
5
 
5
 
! Отговори
Мирослав преди 12 години
Ами, ако сравним последните 20 години и Живковото време, мисля, че всички биха избрали второто! Така, че не виждами нищо нередно!
196
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каквито и опити за набеждаване да се правят срещу ГЕРБ- те са безпредметни. Масово хората ги обичат!
195
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трагедията на тия организми е, че от 2 години се заблуждават, че всички са толкова прости колкото и те...и че ни е страх от тях:-)
194
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези пак ли почнаха да вършат простотии народа вече не вярва на цирковеи манипулации като искате да сте на власт грижете са за хората а не ги прогонвайте от държавата
193
9
 
1
 
! Отговори
Искрен преди 12 години
ГЕРБ може да са плюти, но факт е, че по-харесвани от народа няма! Престанете да правите асоциации! Нови закони няма да се измислят, въпрос на принципи е те да бъдат прилагани!
192
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СКОРО ЩЕ НАУЧИ ЦЯЛАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ КАКВИ МИЛИЦИОНЕРЩИНИ СЕ СЛУЧВАТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА НА НАЙ-ОБИКНОВЕНИ ХОРА ........ ПРОСТО НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ.ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВАТ ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ПРИ ТОВА ТЕЗИ ХОРА ХАРЧАТ ПАРИ ЗАТОВА И ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ ОТ НАШИЯ ДЖОБ.ГАРАНТИРАМ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ..............
191
4
 
6
 
! Отговори
Геро преди 12 години
Много се активизираха нещо от дсб и сдс.Видно е, че отчаяно се опитват да привлекат внимание като злословят по адрес на ГЕРБ, но на изборите пак никой няма да гласува за тях!
190
5
 
9
 
! Отговори
ТТ преди 12 години
ГЕРБ лоши ама по убави няма - като демокрацията ... тва е положението. Докато не се вдигне народа така ще е.
189
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе *** сигурно си некое 12 годишно пъпчиво моме дето е хлътнало по всичко с тегло над 150 к и врат като на *** майка та само ГЕРБ са ти в главата . Не виждаш ли че България никога не е била по зле и всичко е мизерия а твойте пълнят партината си каса с кофи безогледно .Ако не платиш 20 % на кординатора нема работа за тебе и за това требва да ти се подпише че си платил така е и във Видин
188
14
 
4
 
! Отговори
ваня преди 12 години
Каквито и да наричате, че са Герб мисля, че на този етап нищо не може да промени факта, че са най-силната политическа партия,а и като се върна назад във времето това е най-доброто,което може да се случи предвит дългия застой на страната ни от последните 20 години.
187
4
 
11
 
! Отговори
Те преди 12 години
Те в герб нали са само мутри?
186
2
 
7
 
! Отговори
лъвица преди 12 години
Христо Христов се вре навсякъде и взема пари защото е под закрилата на Цветанов.... Вижте шефа на РДГ В.Търново - маркира гори и не му пука за нищо, а няма право...назначен от Христов....