"Българска нова демокрация" издига Зеленогорски

Плевенският кмет бесен от коалицията "За Зеленогорски"
13 сеп 2011 15:19,
43
"Българска нова демокрация" издига Зеленогорски
Найден Зеленогорски. Снимка: Булфото

Кметът на Плевен Найден Зеленогорски ще бъде издигнат закандидат-кмет на общината от партията "Българска нова демокрация" /БНД/.

Лично Зеленогорски съобщи това днес на пресконференция в присъствието на кандидат-президента на сините Румен Христов и на лидера им Мартин Димитров.

"Ще се явим заедно с партията "Българска нова демокрация", защото сме заедно и в президентската коалиция, която подкрепя Румен Христов за кандидат-президент", аргументира се Зеленогорски.

Той припомни, че след като е направен отказ да бъде регистрирана местната коалиция "Заедно за община Плевен", с която е печелил досега, е получил предложение от десетина партии, които са поискали да го издигнат за четвърти кметски мандат.

Според него има сценарий, в който участват ГЕРБ и БСП, целящ да не го допуснат до участие в местните избори.

Той отново потвърди намерението си да съди държавата, че е допусната за участие до избори местната коалиция "За Зеленогорски", която всъщност била срещу него, а не е допусната коалицията, която го подкрепя.

Още по темата

Зеленогорски смята, че коалицията, която е против него и ползва фамилията му, е нарушила човешките му прави.

По думите му в случая има нарушение на Конституцията и на закона за личните данни, затова той ще внесе жалбата си в съда в Страсбург.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
15
 
! Отговори
плевенчанин преди 12 години
Искам да кажа на тези, които не са от Плевен, че тук в сайта има само едно лице, което под различни никове пише хвалебствия за най-проваления и некадърен кмет Зеленогорски, който съсипа прекрасния ни град. Зеленогорски обиколи земното кълбо няколко пъти на гърба на данъкоплатците, изгони хиляди хора от Плевен, съсипа индустрията, мисли само за собствения си личен интерес. Превърна Плевен в затънтена провинция, на нивото на Лом и Враца. Изключително нагъл, отмъстителен и подъл. Супер наглец
24
14
 
4
 
! Отговори
Плевен преди 12 години
В началото на лятото ГЕРБ и БСП си направиха социологически проучвания, които показаха, че Зеленогорски печели убедително още на първи тур, независимо кои ще са техните кандидати. Уплашени от очакващия ги пореден разгром, Румен Петков и Цецка Цачева се разбраха, да спрат Зеленогорски по мръсния начин, като използват послушковците от ЦИК. *** от ГЕРБ и БСП са наясно, че в честна битка не могат да победят Найден, затова тръгнаха да го спират по този долен начин.
23
12
 
3
 
! Отговори
Плевен преди 12 години
Гледам, хейтърите на коалицията ГЕРБ-БСП в Плевен и тук са започнали да си изливат помията.Фактите са други - откакто Зеленогорски управлява - Плевен върви и се развива с пъти по-добре от повечето останали градове в България. Плевенчани виждат това и затова вече три пъти избират Найден за кмет, при това всеки път все по-убедително. Така ще е и на тези избори.
22
2
 
7
 
! Отговори
А, бе... преди 12 години
Дреме му на някой какво ще правим в Плевен! Ние да му мислим, че всичките ни кандидати са една стока... А този хубавец конкретно, с напъна и готовността в ла.*** да се потопи, но да е кмет - изложи се! Пък и започна да демонстрира клинична картина на мания за величие. Ето ви еди виц:"В психиатрията докторът разпитва пациент с мания за величие:- Разкажете ми повече за себе си.- Откъде да започна?- Ами от началото.- Та значи, беше Ден Първи. И рекох Аз: да бъде светлина..."И не е единствен.
21
1
 
4
 
! Отговори
1234 преди 12 години
az sam od pleven i davikaza v nomenta e plno selo stanalo i ako prodalzava taka mnogo zalko za plevenchani triabva nova struktora za gradat ......
20
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голям лъжец, лицемер и наглец.
19
2
 
8
 
! Отговори
До 13 преди 12 години
Пишеш лъжи и измислици. Секретарката му за нищо не ставаше и всички, които я знаят са запознати. А тоя по кабинетите нищо не може прави, той не е по тази част. Него жени не го впечатляват.:)
18
4
 
15
 
! Отговори
крадец преди 12 години
тоя гей за гъде се пъни толкова ...няма да го изберат плевенчани.
17
5
 
11
 
! Отговори
католик преди 12 години
А дали ЦИК щеше да регистрира Коалиция "За Фандъкова" сформирана от БЗНС Ал.Стамболийски и ЕРА 3 примерно в София а......
16
11
 
11
 
! Отговори
смешковци преди 12 години
първи акорд от лебедовата песен на герберите... отчаяни ходове..
15
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако този прекрасен град Плевен заприлича на това на което прилича сега вследствие на моето управление, щеше да ме е СРАМ и за шофьор на боклукджийски камион да се кандидатирам!
14
10
 
14
 
! Отговори
RRR преди 12 години
Да го види света к'ъв е незаменим. Селска чест! Кой се интересува от този провинциален льольо!
13
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Просто си нямате представа каква секретарка си беше назначил Зеленогорски, Една невероятна порно звезда , която се разкарваше с едни къси полички из кметството с невероятно тяло. Един път ходих там при нея по работа и направо си глътнах езика. Завиждам му какво прави с тая из кабинетите. Абе живот си живее тоя кмет.
12
13
 
21
 
! Отговори
плевенчанин преди 12 години
Тоя разсипа Плевен и обиколи света няколко пъти на гърба на плевенчани. Сигурно си е мислил, че доживот ще го "преизбират" за кмет. А и след това. Затова е побеснял и тича да слугува и да лиже зад.иците на *** от околните села. Но и те вече няма да се поддадат на безкройните му лъжи. Плевен затъна напълно. Улиците са разбити и целите в трапове и дупки, огробна безработица, нито едно работещо предприятие, масово хората се изселват от града. Тоя обаче мисли само за собстения си личен интерес.
11
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това ли са новите новоизлюпени политически брокери "българска нова демокрация". Не се изненадвам. За колко ли са се пазарили. Как ли е вървяло наддаването. Тия се продават на всички избори. Не последните парламентарни избори се порадоха на Български национален съюз. На другите сигурно на друг ще бъдат.
10
6
 
18
 
! Отговори
пики преди 12 години
Този кмет да вземе да боядиса пешеходните пътеки в град Плевен и най-вече тази при бул.Русе и ул. Неофит Риски, че голям сакатлък ще стане някой ден!
9
12
 
15
 
! Отговори
червеногорски преди 12 години
ха кво сдс като майка му и баща му на садовският "***"-хомобандит са най- големите червени партийни кадри на бкп и агитатори сега синът им станал демократ за една нощ?????абе крадеше със всички ама сега се чуди къде да поеме може и депутат да стане като си плати от откраднатото
8
4
 
7
 
! Отговори
истински патриот преди 12 години
Към 1: Илияна, ти явно си много *** п..... При положение че има поне 2-3 кандидати с изявено патриотично мислене, ти да гласуваш за Болен, човека който компрометира национализма и явно работи в полза на Доган???!!!
7
12
 
23
 
! Отговори
Един от Плевен преди 12 години
Плевен се напълни с хубави градинки, ремонтирани улици и празни апартаменти - хората не се хранят с красиви гледки и тихи местенца за почивка...на хората им трябва РАБОТА! А младите хора, които имат желание да се развиват в родния си град, напускат и търсят щастието си другаде...как една спортна зала няма в града...младежкият дом бе безмилостно и арогантно съборен за да се построи на негово място...опа, извинете - там е дупка и до днес...Зеленогорски се провали, време е всички да го разберем...
6
6
 
16
 
! Отговори
2ГУ ДС ВКР ПОЛИТБЮРО преди 12 години
80% от избирателите на БКП-БСП-ГЕРБ са пенсионери с промити мозъци на Татово време- другите са 20% заблудени или купени. РЗС е партия която Янев обяви подкрепа за СДС кандидата за президент- невиждам защо се дърпат сега- така правят по силни комунистическата организация на БСП-ГЕРБ Бсп-бкп издигнаха Боко и си направиха партия Герб- а опозицията е изкуствено разцепена -разделена чрез подкупи-измами-манипулации-поставени лица и други методи! И това ако е демокрация! Демокрация значи равни права и закони за всички- но няма демокрация! Има комунизъм па политици и ченгесари заптиета- за тях няма закони има само милиони! За народа има кола и банани в магазините но няма пари да си ги купят защото парите са в комунистите- здраво си разделят баницата на държавата на принципа разделяй корумпирай и владей!