Цветанов пръска 2 млн. лв. за комфорт на полицаите

Работните им места стават много добри, хвали се той
Обновена: 13 сеп 2011 19:34 | 13 сеп 2011 19:33,
154
Цветанов пръска 2 млн. лв. за комфорт на полицаите
Снимка: архив Булфото

Вътрешният министър Цветан Цветанов обяви, че една от главните му цели е комфортна работна среда на служителите в МВР.

"В момента тече процедура за един милион и 900 хиляди лева за подобряване условията на работа. Знаем, че има много проблеми, правим всичко възможно да ги разрешаваме, и то със солидарността, която получаваме от ЕС. Това е една от възможностите за допълнителен финансов ресурс, всичко, което се стареем да правим, е да бъде прозрачно и да има социален диалог със синдикатите", заяви в Благоевград МВР шефът.

Той отчете, че за първите 6 месеца МВР е усвоило 15 милиона лева от еврофондовете.

Цветанов е уверен, че въпреки икономическата криза, министреството му е успяло да финализира строителството на сградите на няколко районни полицейски управления, сградата на ГДБОП, "Криминална полиция", до месец предстои да бъде открита и новата сграда на "Охранителна полиция".

"Това означава, че работните места стават много добри", каза той. Предстои да бъдат купени и 42 нови противопожарни автомобила, похвали се още той.

По думите му МВР отчита добри резултати в борбата срещу компютърните престъпления и детската порнография.

Цветанов потвърди пред журналистите, че 5000 български полицаи се обучават електронно на шенгенско законодателство, за да могат да отреагират по бъдещи казуси, свързани с членството ни в зоната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
1
 
2
 
! Отговори
asd преди 12 години
*** da go prasnat :D
127
1
 
3
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
hihihi,siromashiata i mizeriata rajda prestapnicii prosiaci prostitytki narkomani ,za celta triabva da ima policia v slychai na protest valnenie da bade potysheno v zarodish masata robi na ligarhiata da bade nakazana smazana ynijena za da ne shava.tva e iztinata hrantytneci na hranilkata.za smetka na naroda.
126
1
 
9
 
! Отговори
l1 преди 12 години
Пенсионер закла Дянков за 10 лева
125
4
 
18
 
! Отговори
Веселин Маринов преди 12 години
Родната полиция в лукс гази и народа пак граби
124
1
 
17
 
! Отговори
l1 преди 12 години
Цветанов:Вашите пари в нашите джобове.Вашето бъдеще в нащите ръце.
123
2
 
21
 
! Отговори
Проф. Юлиан Вучков преди 12 години
Ако са им толкова лоши условията, ако са им толкова ниски заплатите, ако са толкова претоварени с работа, ЗАЩО подяволите в академията в Симеоново се влиза със стабилни връзки и рушвет, ЗАЩО си кретат на гадната държавна службица, вместо да минат към добре платения частен сектор, ЗАЩО са затлъстели, след като не им стигат парите за храна и не се спират от работа???СЛАДКА Е ДЪРЖАВНАТА РАБОТА! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИЗИСКВАМЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ МИЛИЦИОНЕРИТЕ! СЪКРАЩЕНИЯ ЯКО ТРЯБВАТ В МВР
122
0
 
11
 
! Отговори
l1 преди 12 години
ГЕРБ отново ни изненада с поредния химн. Разбира се останах очарован, но както и предния път с химнът на полицията, се чувствам ангажиран и задължен, като техен верен критик, да внеса няколко леки корекции в интерес на достоверността и актуалността на тази иначе страхотна мелодия.ГЕееееРБ няма надеждаВ теееееб, аз нямам вяра.ГЕеееРБ България е в хаоси се крадеееее в този чааааас.ГЕееееРБ нас ни подвежда.ГЕееееРБ зомби повежда.С теееееб възвърна се страхав нашия дом и сърца.ГЕеееРБ няма надежда,в тееееб, аз нямам вяра.ГЕеееРБ България е в хаоси се крадеееее в този чааааас.ГЕРБ България е в хаоси ни зовееее срещу вааас.
121
1
 
6
 
! Отговори
l1 преди 12 години
Муамар Кадафи направи изявление с което неочаквано подкрепи българската съдебна система, която в последно време търпи непрестанни критики както от обществото, така и от европейските партньори на България. В извънредно обръщение към либийският народ, той заяви, че е готов да се предаде за да спре безмилостното избиване на мирните либийци от освободителните сили на Алианса в името на завладяването на залежите от петрол и питиейна вода, но само при условие, че бъде съден от български съд. Според него българската съдебна система е единствената, все още изцяло независима съдебна власт в целия свят и той вярва в нейната обективна преценка и ще се подчини на всяко решение, което бъде взето от безкористните български съдии, без да се притеснява, че то може да бъде повлияно от жажда за мъст по повод случаят с българските медици, още повече, че именно лидерът на либийските бунтовници е този който е издал смъртните присъди над сестрите:Аз отдавна следя работата на българската съдебна система и я смятам за най-висшият дар на Бог за българските граждани, които са единствените в света можещи да се чувстват сигурни, че никога няма да влязат в затвора, независимо какво са извършили, разбира се ако имат достатъчно пари и власт. Не еднократно българските съдии са демонтрирали своят висш пилотаж в сферата на правото и политиката, като не са се поддавали на пошли и злобни политически поръчки за осъждане на видни български политици. Аз смятам, че те са единствените способни да надникнат зад завесата на случващото се в момента в Джамахирията и да открият, че то е плод на политическа поръчка от страна на част от водещите европейски лидери и САЩ. В разговори които проведох през последните дни с моите приятели Хосни Мубарак и Башар Асад, стигнахме до заключението, че единственият ни шанс за свобода е в ръцете на българският съд и неговите справедливи присъди.Висшият съдебен съвет на България се *** от кеф, от високото признание и излезе с официално обръщение, че членовете му са поласкани от небивалата подкрепа и огромната чест, която великият Муамар Кадафи, чиято Зелена книга бе наскоро преиздадена в България и е тяхно настолно четиво, им е оказал с това свое изявление. Премиерът Борисов заяви най-отговорно, че е готов начаса да изпрати вицепремиера Цветанов, за да може Кадафи да се предаде в ръцете му и така да се спази десетилетната българска традиция, той да го хване те да го пуснат.
120
1
 
11
 
! Отговори
l1 преди 12 години
На Европа и трябват 200 години за да ни стигнат по доходи! обяви доволно премиера Борисов по време на предизборна обиколка из Родопите а Щатите могат само да ни дишат прахта, те вобще нямат шанс за нашите заплати. Европа трябва поне 200 години да се намира във финансово-икономическа криза като настоящата, за да може нейните граждани да обеднеят до нашето ниво и да заживеят с нашите доходи. Разбира се това е при условие, че ние стабилно седим на настоящото си ниво на доходи, което е една от основните цели на моят финансов министър. Най-добрият вариант обаче, за да сме сигурни, че никога няма да ни стигнат по доходи, е да поддържаме едно постоянно ниво на обедняване, което да доведе до измиране на българите и унищожаване на българската държава, като това ще гарантира во веки веков, че никога няма да стигнат нашите постижения в сферата на оцеляването с никакви средства. Горд съм с постиженията на моят финасов министър, министъра на икономиката, министъра на социалните грижи, тъй-като именно благодарение на техните неимоверни усилия ние сме в челото на дъното по доходи на глава от населението в Обединена Европа. Вярвам, че ако следваме неотклонно настоящият модел на управление ще достигнем просперитета на Сомалия, но ще избегнем пагубната поява на български пирати в Черно море, благодарение усилията за поддържане на сигурността на бедността от моя верен вицепремиер Цветанов. Не бива да забравяме и заплахата от страна на нашата съседка Гърция, която дори е готова да обяви фалит, само и само да се изравни с нас, но дори и в такъв случай според анализатори на гърците ще им трябват поне 20 години преди да паднат до нивото на нашите доходи. Нашата държава бе посочена като пример за оцеляване по време на криза и въвеждане на успешна политика по опростачване на населението с цел свеждане на културата и нуждите му, а от там и на доходите му до едно предисторическо ниво. България стои стабилно на дъното и ще остане там, докато е нужно. Горд съм, че съм българин, горд съм, че има българи живеещи с по 50 евро на месец. Благодаря им.
119
3
 
14
 
! Отговори
l1 преди 12 години
Вицепремиера Цветанов побесня на заседание на висшия съвет на ГЕРБ и започна да псува като хамалин пред пенсия, след като бе прочетено писмо от бедни избиратели симпатизанти на партията с предложение да дари предизборно един от апартаментите си на нуждаещо се многодетно семейство. Лично премиера му е заповядал в унисон с про-християнската политика на правителството що се отнася до издирване и съхранение на свети мощи и реставрация на православни храмове, да направи един предизборен жест на християнско милосърдие и както пише в Библията, да дари единият апартамент на ближния си. Цветанов останал като гръмнат и не повярвал на ушите си, като в последствие се разкрещял: Бедняците не са ми ближни и няма да им дам никакъв апартамент. Защо взехме тази власт, ако вместо да забогатяваме ще раздаваме това което сме събрали с много усърдие и труд на простолюдието. Кой ги е карал да раждат деца, като нямат пари? Нека първо да се научат да работят, да направят пари, пък тогава да правят деца. Те само искат, а като не им дадеш почват да крадат и да протестират и да ни искат оставките, ша им е`а майките прости. Добре, че е моята полиция да ни пази от тази излишна ***. Не измряха ли вече, мамка им стара? Унищожихме здравеопазването, образованието, икономиката, тъпчем ги с отровни храни, влязохме в Европа белким емигрират, какво още искат? До моя апартамент ли опряха, несретници нещастни, майка им ша е`а *** прости. Вместо да раждат деца да ходят да работят, а не да чакат наготово моя апартамент. Наближат ли избори и все искат, искат, да е`а тарикатите да е`а. И те се изучиха, не им стигат едните обещания искат и кешовица, мама им стара. Ще им дам аз един апартамент в Орландовци, два метра под земята, мама им да е`а гласоподавателска. Да им е`а и демокрацията и всичко. Само диктатура ще ги оправи, ще искат те моя апартамент, ще работят до смърт за хляб и вода и ще живеят в кучешки колиби, а децата им ще продаваме за органи. Премиерът го успокоил, че това е само временен жест, докато отминат изборите, а след това всичко ще му се върне двойно, ако не и десеторно.
118
0
 
2
 
! Отговори
HB преди 12 години
shtesi pratska ya kato ima goveda koy damuse vrazva atozi e za linch ama govedata pasat
117
0
 
9
 
! Отговори
l1 преди 12 години
ПРодължавам - и ето политическа репресия а-ла хитлер.не емиграция а спешна евакуация от ченгеджийницата.
116
1
 
10
 
! Отговори
l1 преди 12 години
100 000 ченгета на 7мил. =1ченге на 700човека къде се е чуло и видяло кражбите ли намаляха убиствата на онова момиче от борисовата бе разкрито или какво ... партиините хранилки работят с пълна сила ... сега е ред на ченгетата 100 000 *4 в домакинство и още толкова роднини тъстове и свекъри =800 000 достатъчно за изборите те за това са партийните хранилки на цветанов и борисов и още репресии срещу гласуващите като отказ от издаване на лични карти и др.принудителни полицейски методи и ето политиче
115
0
 
6
 
! Отговори
бг преди 12 години
ЦВЕТАНОВ,,,виж кво става на аипогарата,,,масово напускат служители на ГРАНИЧНА ПОЛИЦ,А ТЕЗИ ОСТАНАЛИ НЕ МОГАТ ДО ТАОЛЕТНА ДА ИДАТ,,,,,,,КЬДЕ Е РЬКОВОДСТВОТО НА МВР ,,,НЕ Е ЛИ ТОВА ЛИЦЕТО НА БГ, ЩЕ СТАНЕ НЕШО И ШЕ СЕ СРАМУВАМЕ ПАК ПРЕД ЕС,
114
1
 
16
 
! Отговори
Калин преди 12 години
10 хиляди чавета в униформи уволняват в Румъния заради неграмотност, корупция връзкарство което си е пак корупция!! храниш милиционери .... държава било .. сигурност ... ама дръжки!! това е мафия!
113
0
 
3
 
! Отговори
NIKITA преди 12 години
KOLKO OT VAS GERBER4ETA TAPI JENITE VI IMAT NA FLOK 12MILION4ETA ILI RODITELITE VI SA VI DALI 6 APARTAMENTA I IMATVFLOK 600XILQDI TOFA E FAKT MAI SAMO 2 PLEVNALIEV I CECKO XA DA VI VIDA SQ SME6NICIII
112
0
 
15
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
*** са типичен пример за ***, те винаги действат в глутница...един създава проблем-водача и всички налитат...ако неутрализираш водача, другите си подвиват опашките...*** психология е такава и всеки полицай трябва да я знае, но кой да ги научи???
111
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецо обича да усвоява ЧУЖДИ пари,ама да дава от своите,придобити с "ЧЕСТЕН" труд...НЕ...Скръндзав е много...Мигла от комар, с парен чук не можеш му набиеш в г*за! Толкова се е стиснал...*)))
110
0
 
11
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Точното дума наистина е ПРЪСКА ПАРИ.....!!! ОТ пусто, в празно...
109
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този хвалипръц...ко,чува ли се какви ги говори?!Битовата престъпност е много голяма,а той ще прави работните места приятни.Мястото на полицаите не е зад бюрата.Много ще ги бият ***,защото са кухи ***.Ще трябва и българите да им помагаме.ЦЦ да им ушие и нови униформи с повече джобове,че тези не стигат да прибират рушветите!