Цветанов пръска 2 млн. лв. за комфорт на полицаите

Работните им места стават много добри, хвали се той
Обновена: 13 сеп 2011 19:34 | 13 сеп 2011 19:33,
154
Цветанов пръска 2 млн. лв. за комфорт на полицаите
Снимка: архив Булфото

Вътрешният министър Цветан Цветанов обяви, че една от главните му цели е комфортна работна среда на служителите в МВР.

"В момента тече процедура за един милион и 900 хиляди лева за подобряване условията на работа. Знаем, че има много проблеми, правим всичко възможно да ги разрешаваме, и то със солидарността, която получаваме от ЕС. Това е една от възможностите за допълнителен финансов ресурс, всичко, което се стареем да правим, е да бъде прозрачно и да има социален диалог със синдикатите", заяви в Благоевград МВР шефът.

Той отчете, че за първите 6 месеца МВР е усвоило 15 милиона лева от еврофондовете.

Цветанов е уверен, че въпреки икономическата криза, министреството му е успяло да финализира строителството на сградите на няколко районни полицейски управления, сградата на ГДБОП, "Криминална полиция", до месец предстои да бъде открита и новата сграда на "Охранителна полиция".

"Това означава, че работните места стават много добри", каза той. Предстои да бъдат купени и 42 нови противопожарни автомобила, похвали се още той.

По думите му МВР отчита добри резултати в борбата срещу компютърните престъпления и детската порнография.

Цветанов потвърди пред журналистите, че 5000 български полицаи се обучават електронно на шенгенско законодателство, за да могат да отреагират по бъдещи казуси, свързани с членството ни в зоната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
12
 
! Отговори
Комуняга преди 12 години
Така. Така. ЦЦ дава пари за милиционерите дето пазат парламента от народното недоволство . Така трябва. Бойко е научил някой и друг трик от другаря Тодор Живков.
107
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецко серсеминът всяка вечер го налапва целия на ББ... 5 см :)
106
0
 
12
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
А ***/*** са толкова страхливи, че двама да гръмнеш, ако ще и стотици да са няма с пръст да те пипнат, но не такава е политиката на МВР, защото винаги политиците управляват тази политика - на МВР...и Цецо си мисли, че е министър, командорят го физкултурника, както си искат и от ГЕРБ, и от БСП, и от ДПС...а той си мисли, че е важен с апартаментите си и с това, че управлява "УЖ" министерство...че е и зам. премиер...уффф...жалка картинка...!!!
105
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЦВЕТАНЕ,ШУШО - МУШО ,КЪЩА РАЗВАЛЯ...*)))В МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ Е МОЖЕЛО ДА СИ ШУШУКАТЕ ЗА "ВАЖНИ АКЦИИ",НО ПОЛИТИКА ИЗИСКВА ОТКРИТОСТ!ЦЕЦО,ВРЕМЕ Е ДА ОСВОБОДИШ ТОЗИ ПОСТ...НА ПРОФЕСИОНАЛИСТ!ДЕЙСТВАЙ,НВМА ВРЕМЕ ЗА ПРОВАЛИ!
104
1
 
17
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Маймун уродлив, купи им по един вибратор и им боядисай патрулките розови на тия гащници с меки китки, че *** ще почнат да ги е.ат вече !!!Днес пак побой от *** над ушеви прасюги, които с пистолети в треперещите си ръчички, се оставят да ги гърбят безропотно !!!
103
3
 
10
 
! Отговори
брокер преди 12 години
Продавам мезонет в центъра на София с гараж.Имота е идеален за 7-ми апартамент.
102
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Знаем си ние,че Цецо - крадецо е по УСВОЯВАНЕТО! МУТРА ***!А'Е У ЛЕВО ***!
101
2
 
11
 
! Отговори
kk преди 12 години
Цвъки,ако слушаш мен,с тези пари трябваше да ги пратиш на училище и ти да "оглавиш" класа!!!Че,то многото пари развалят морала!Съдейки по теб,ти си мислиш само за комфорт!Лошо,много лошо...
100
3
 
2
 
! Отговори
100 преди 12 години
Пише,че Мариана е новата изгора на гоце!Правела си каквото си иска в президентството...по същата "причина"...
99
2
 
5
 
! Отговори
NIKITA преди 12 години
6TO NEZEMETE SI4KI GERBER4ETA DA CELUNETE NABOIKOVICA ZADNIKA ASVALTOV PALEN S MAGISTRALKI I EVROPEISKITE MU PROEK4ETA BASI KOLKO NAIVNO TAPI XORA IMA V TAZI DARJAVA
98
2
 
8
 
! Отговори
до #94 преди 12 години
ти си *** ***. Живо олицетворение на ГЕРБ и на електората му.
97
1
 
9
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Не мога със сигурност да кажа, но ще проверя, тази Марияна-секретяркятя ня Първаноглу, е или сестра, или *** на онзи мафиот с торбите долари преди години - Кирил Добрев, един от най приближените на Първаноглу и син на "честния" Николай Добрев...
96
1
 
7
 
! Отговори
Комфорт-грънци преди 12 години
Комфорт ....... комфорт ли е да ти сменят сегашния компютър, който е с 128МВ РАМ с малко по добър. Журналистите не използвайте думи като комфорт защото не е истина а населението се дразни......
95
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И как водят Герб борбата с БСП? Назначават децата на бившите велможи, не пипат кадрите на тройната никъде в държавната администрация,а Боко от време на време си вади партийната книжка и вика "Е-е-х, ти-и-и', после отупва праха и пак я прибира
94
1
 
5
 
! Отговори
"Честните" преди 12 години
Сестрата на червения депутат Кирил Добрев - Марияна, която от години е лична секретарка на президента Георги Първанов, е съсобственик на фирма "Търговски център Възраждане". Дружеството притежава огромен мол в центъра на Благоевград. Търговският център всяка година декларира печалби от десетки хиляди левове. Освен чрез фирмата Добрева е собственик на над 1300 кв. м магазини, банкови салони и гаражи в мола.Запознати припомнят, че за Коледа на 2006 г., след като Първанов печели втория си мандат, секретарката му Марияна си подарява изключително луксозен апартамент. Жилището е в блок 53Е, построен от близкия до БСП предприемач Петър Манджуков. Мариана го купува за 81 444 лв., като 55 000 от тях са заем от Обединена българска банка. Жилището е с площ близо 106 квадрата, като реалната му цена по онова време е над 250 000 лв.
93
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецо - клюна и в мокрите си сънища не е очаквал да бъде Мин.на МВР!Тоя НЕ е за този пост!
92
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Важното е, че Цвъцко "забрани" даренията от този месец....Малко по-надолу може да се прочете статия за двама полицаи, които (лично мнение, стига да е достоверна статията) са пробвали да си свършат работата, но са подгонени с колци и с камиони от долнопробни ***. Та как ще им компенсира стреса и ще им подобри условията?
91
3
 
4
 
! Отговори
Овце! преди 12 години
Не виждате ли, че Днес.бг нарочно озъглавява така статиите за да провокира простия народ да пише колкото се може повече коментари и то ***. Вие сте толкова предвидими, едни истински овце.
90
3
 
6
 
! Отговори
Политически виц! преди 12 години
Двама каубои активисти на ГЕРБ яздели из прерията. В далечината се появили още трима каубои.Единият ГЕРБ-каубой казал:-Виждаш ли го онзи долен комунист?-Кой, те са трима?-Комунето на коня!-Ама те и тримата са на коне!-А *** с шапката, виждаш ли го?-Ама те и тримата са с шапки!-А *** с пушката, виждаш ли го?-Ама те и тримата са с шапки!ГЕРБ-каубоят се ядосал, извадил Уинчетера и бам, бам, свалил двамата!-Сега виждаш ли долното гадно ***?-Виждам го!-Този ако ми падне в ръчичките, веднага ще го гръмна това мръсно ***!
89
1
 
7
 
! Отговори
Швейк преди 12 години
стига сте усвоявали ами започнете да оправдавате усвоеното. иначе и гърчолята усвояваха, усвояваха, усвояваха и сега че трябва да продават острови и море да им дойде акъла в тъпите глави. а и нашите усвоители, май натам са се ...