Цветанов пръска 2 млн. лв. за комфорт на полицаите

Работните им места стават много добри, хвали се той
Обновена: 13 сеп 2011 19:34 | 13 сеп 2011 19:33,
154
Цветанов пръска 2 млн. лв. за комфорт на полицаите
Снимка: архив Булфото

Вътрешният министър Цветан Цветанов обяви, че една от главните му цели е комфортна работна среда на служителите в МВР.

"В момента тече процедура за един милион и 900 хиляди лева за подобряване условията на работа. Знаем, че има много проблеми, правим всичко възможно да ги разрешаваме, и то със солидарността, която получаваме от ЕС. Това е една от възможностите за допълнителен финансов ресурс, всичко, което се стареем да правим, е да бъде прозрачно и да има социален диалог със синдикатите", заяви в Благоевград МВР шефът.

Той отчете, че за първите 6 месеца МВР е усвоило 15 милиона лева от еврофондовете.

Цветанов е уверен, че въпреки икономическата криза, министреството му е успяло да финализира строителството на сградите на няколко районни полицейски управления, сградата на ГДБОП, "Криминална полиция", до месец предстои да бъде открита и новата сграда на "Охранителна полиция".

"Това означава, че работните места стават много добри", каза той. Предстои да бъдат купени и 42 нови противопожарни автомобила, похвали се още той.

По думите му МВР отчита добри резултати в борбата срещу компютърните престъпления и детската порнография.

Цветанов потвърди пред журналистите, че 5000 български полицаи се обучават електронно на шенгенско законодателство, за да могат да отреагират по бъдещи казуси, свързани с членството ни в зоната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
10
 
! Отговори
ДС преди 12 години
Ако бащата на Цецо Цветанов не беше шофьор на Григор Шопов в ДС, Цецо никога нямаше да стане старшина в ДС, а след това и министър на вътрешните работи! ДС поощряваше децата на служителите си, макар че в конкретния случай има дефицит от интелигентност. Но да си старшинка от ДС за Цецо това е голямо постижение! И ако ДС не се беше разпаднала, сега той щеше да работи там!
87
2
 
14
 
! Отговори
ЦЕЦО - ОСТАВКА! преди 12 години
ОСТАВКА НА ЦЕЦО - ГУМЕНКАТА!
86
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Скандалът около Плевнелиев се разгоря, след като вътрешният министър Цветан Цветанов съобщи пред медиите, че Плевнелиев е бил изнудван през 2007 г., но е отказал да подаде сигнал в прокуратурата. Тогава от БСП обявиха, че това е противозаконно, и сезираха прокуратурата за случая.
85
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецко има мозък САМО в гръбначния си стълб,а главата му е пълна с петолъчки...*)))Мисловната му дейност е в пълен блокаж!Налита само на пари и апартаменти!
84
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Той отчете, че за първите 6 месеца МВР е усвоило 15 милиона лева от еврофондовете." К'ВО Е ТУК,БЕЕЕЕЕЕЕЕ?? Разхищение,пълно:)
83
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Такъв *** като Цветанов досега не е имало в нито един кабинет от 90-те насам!! Не е за вярване просто! *** - МУТРА!
82
1
 
13
 
! Отговори
Охранител, до 81: преди 12 години
До 81: Ти въобще прочете ли, какво съм написал, или ти е трудно четенето...да не си *** бе??? ...оппааа грешка...Да не си ***, или наркопласьор, крадец, убиец, псхо...???
81
4
 
6
 
! Отговори
Баща ви преди 12 години
да получат *** дискомфорт дано всички ушаци
80
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
0,2% от годишният бюджет на МВР !
79
13
 
4
 
! Отговори
До Охранител преди 12 години
Абе що не вземеш да се скриеш бе *** кух
78
1
 
13
 
! Отговори
ХАХАХА преди 12 години
-цВЪЦКО-СТИГА СИ ЛЪГАЛ-ТОВА СА РАБОТНИТЕ МЕСТА НА СОФИЙСКИТЕ ЧАНТАДЖИЙ-ТУНЕЯДЦИ-В РПУ-ТАТА И ПОДЕЛЕНИЯТА Е ***....ТАРИКАТ СЕЛСКИ!!!
77
7
 
3
 
! Отговори
ами добре преди 12 години
Браво, последния път при БЦПто като ми разбиха колата и ходих до седмо районно се ужасих от мизерията в която работеха разследващите, време е най после поне да се доближим до европа. А до плюещите, защо? Прави се нещо хубаво за първи път от 20 г, какво лошо има в това да се ремонтират сгради и работни места да изглеждат нормално, сигурно и 42 нови пожарни не трябва да се купят?
76
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цвъко и тиквата - 10 г. заедно. 10 г. МВР в служба на мутрите.
75
5
 
17
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Цветанооов...не за комфорт, за права тна полицаите трябва да ги пръснеш тези пари...за повече права, когато действат срещу ***, наркопласьори, убийци, крадци, срещу ***, които са оказали съпротива срещу тях /полицаите/...разбра ли бе, физкултурнико...когато разбереш всичко, това, тогава, ще станеш истински министър на МВР...разбра ли??? И страшно много обучение им трябва, за това КАК ДА ПРОСТРЕЛЯШ ***/ПРЕСТЪПНИК/, БЕЗ ДА ГО УБИЕШ...!!! Това действа, повярвайте...много превантивно действа
74
2
 
13
 
! Отговори
испанеца преди 12 години
Поредната изцепка на некой незнаен журналист ....Цветанов и лев не си вади от джоба .Парите са от данъците на народа,не от правителството не от Цветанов а от НАРОДА .На какво ви учат в унивирситетите бе журналистите ,на клюкари станахте.Последните неколко дена гледам всичката пара на Държавата се насочи пак към свирката и влака спря ...Добре е че нема всека година избори че вече да сме умряли от глад,работищете де ...Не пишещите .....
73
0
 
0
 
! Отговори
Илия преди 12 години
абе разбрахме че има БСП- Бойко Бойко къде се скри и нестана комунист по време на целия ни живот в България когато имаше комунизъм, демократизъм, монархизъм и т.н.
72
2
 
11
 
! Отговори
PENE преди 12 години
Министърчетата явно са решили да ПРЪСКАТ !Но Цецко , както знаем може и да събира ....! За има - няма , две годинки е събрал за шест апартаментчета !Притесняваме обаче , че нищичко не прочетох за един друг министър , дето си купил ДЖИПОВЕ за 4 МИЛИОНА лева - с много екстри и с нашите пари ! ! !Говоря за оня , позагубил се напоследък *** - Миро Найденов ! ! !Отново ЦЕНЗУРА ! ! !А за Цецко да кажем - ако искаш и 200 милиона похарчи - полицаите те МРАЗЯТ ! ! !
71
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Унгарският парламент гласува да бъде отнет имунитета на бившия премиер социалист Ференц Дюрчани, което отваря възможност той да бъде разпитан от прокуратурата по подозрения за злоупотреба с власт във връзка с инвестиция в казино, съобщиха агенциите.
70
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак ще гълтат с Боко тиквата
69
3
 
6
 
! Отговори
6ГУ ДС ВКР ПОЛИТБЮРО преди 12 години
Трябва да се внесе спешен ВОТ на Недоворение към Цветанов и неговата оставка - ?Мафията в България се разхожда с Калашници-справка днес в Перник! и се подиграва ва МВР като се крие - а Цецо е нагъл да говори за Европа и Шенген! В Шенген не искат Мафия която се разхожда с калашници и единствения-шанс да хванат някой е при преразпределение. Затова шенген през крив макарон и моментална оставка на Цветанов. Ако трябва Путин и Златев ще издигнат нов министър Шенген през крив макарон!