Глобиха Михаил Миков заради боядисване на пешеходна пътека

БСП „скочи“ на Цветан Цветанов
Обновена: 16 сеп 2011 14:29 | 16 сеп 2011 11:42,
337
Глобиха Михаил Миков заради боядисване на пешеходна пътека
Михаил Миков. Снимка: БСП

Левият депутат Михаил Миков е бил глобен от МВР-Видин за това, че заедно с други родители решили да боядисат пешеходна пътека пред училище в града.

За това съобщи пред журналисти в парламента колегата му Корнелия Нинова. Според Нинова на Миков бил съставен акт за това, че в организирана престъпна група по случай 15 септември под формата на доброволен труд заедно с други родители боядисали пешеходната пътека.

„Предизборната ситуация започва да придобива парадоксално измерения, за което директно обвиняваме председателя на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов”, оплака се Нинова.

В копие от акта, който самите социалисти предоставиха на медиите обаче, не се използва понятието „престъпна група”.

В акта, съставен на 14 септември, който е за административно нарушение, пише: „Организира група и сам е участвал в изграждането на пътна маркировка (пешеходни пътеки), без да му е възложено от собственика или администрацията.”  

В обяснението пред полицията Миков е написал, че извършеното е обществено полезно, а липсата на маркировка крие опасност за живота на гражданите.

Корнелия Нинова продължи с „парадоксалните” според нея примери в предизборната кампания и цитира друга случка. В същото време в Бяла Слатина ГЕРБ са окосили градинка и са поставили табелка „Окосена от ГЕРБ”.

„Щом са стигнали дотам да използват МВР за такива деяния, как ще работи то при сериозните сигнали по време и преди избори?”, попита депутатът.

Нинова призова вътрешния министър Цветанов най-накрая да се самоопредели и да престане да страда от раздвоение на личността си като председател на предизборния щаб на управляващата партия и като министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
317
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не на омразата във всичките и форми. Имаме Конституция, съгласно която никой няма право да пропагандира етническа и расова омраза. Махнете коментар 301, в който освен че се нанася обида на политици се пропагандират фашистки идеи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
316
2
 
10
 
! Отговори
zorik do 320 преди 12 години
Скъпи ми анонимнико 320, явно много те е срам от себе си. Или си от онези мишоци от кръстопътя дето ги взе бат Бойко и ги назначи без дипломи и квалификации на места дето сладко да си папкат и слушкат. Много ли те е страх че си пътник и ще трябва пак да стоиш пред ВЕФА и да псуваш живота и да възхваляваш поредния спасител. Колкото до мен никога не съм била червена. Сигурна съм че още спиш с партийния билет под възглавницата, за да може да го извадиш в подходящия момент!
315
4
 
31
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
Правилно са го глобили. Даже му е малко. Как така не е предупредил? Къде му е лентичката? Къде му е ножичката? Ей го къде е Видин- Бойко щеше да скокне да открие пешеходната пътека.
314
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фашистки коментари като 301 се толерират от ***. Въпреки многото сигнали за неуместен коментар те не се махат. Не искам да живея във фашистка държава. И един ром да е почтен, а такива има много не е оправдано да се всява етническа омраза. Държавата прати ромите в гетата. Вижте филма за Финландия как там ромите са интегрирани и достойни граждани. Не на ксенофобията! Обирали са ме роми но не мразя ромите които не са ме обирали!
313
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***, защо не боядисва докато беше на власт???? аааа, сетих се - не му оставаше време от длаваери и крадене на народа. иначе сега тръгнал да се прави на клоун. много къса памет имате, тия всичките са за затвора или най-малкото за екстрадация без право на завръщане...в северна корея примерно
312
0
 
17
 
! Отговори
Жик-Так преди 12 години
Полицай спира шофьор:- Добър ден. Документите за проверка!Шофьора му казва:- Ей сега. Елате по-близо, ако може, че са ми долу в жабката.Полицаят си провира главата в колата през прозореца, шофьорът вдига стъклото и го защипва.След това невъзмутимо излиза през другата врата, смъква панталоните на полицая и го ... отзад!Прибира се в колата, сваля прозореца и потегля пред погледа на изумения полицай.Полицаят се оглежда и вижда малко момченце.- Ей, момченце, видя ли му номера на тоя?Момченцето отговаря:- Чичко полицай аз и във цирка такъв номер не бях виждал!
311
5
 
4
 
! Отговори
анонимен до zorik преди 12 години
Вземи махни червените очила от очите си и ще проумееш че това което си мислиш за реалност всъщнос е един мираж в болното ти подсъзнание,атрофирало от дългото носене на червените очила!!!!
310
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много моля, изчистихте много по-приемливи коментари от 301. Нима обидата на Волен и прокламираното "изчистване" на един етнос е допустимо за вас от Днес.БГ?
309
2
 
2
 
! Отговори
VIC NA DENIA преди 12 години
CVETANOV PITA MIKOV--ZA6TO NARISUVAHTA BELITE LINII----ZA DA SE OTKROIAVA KAFIAVATA LINIA BE GALFON
308
6
 
20
 
! Отговори
zorik преди 12 години
Искрено се надявам фанатизираните Гербаджии да си отворят очите и на изборите поне да си останат вкъщи! Не виждат ли че вече е срамно да подкрепяш банда ***! Те сами секат клона на който седят и се надявам много скоро да се сринат. Четейки коментарите по форумите и познавайки мнението на хората около ме направо се чудя не ги ли е срам да цитират някакъв висок рейтинг. Или ни подготвят за манипулацията на изборите!!!!!!!
307
9
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Когато Миков беше вътрешен министър не можа да намери време да оправи пешеходните пътеки,а сега когато е в опозиция започна да се прави на добрия самарянин,и да прави предизборни трикове наляво и надясно!!!!
306
1
 
18
 
! Отговори
eljbh преди 12 години
Защо бе?! Защо ще го глобяват?! А-а-а сетих се :))))) Защото, как ще дойде господ ББ да пререже лентата :)))))))))))
305
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ печели изборите на първи тур!На второ място с 13% ,"достойно" финишира и фалира 100летницата...
304
6
 
11
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Мильовците в България се занимават с глупости, но лапат 2 милиарда от бюджета!Най-добрата антикризисна мярка ще бъде, да бъдат разтурени и пратени да садят картофи, както Бойчето мъдро препоръча преди време...
303
8
 
8
 
! Отговори
mark37 преди 12 години
ТОЗИ *** т.н. "ПИУЕ САС ЗЕУЕ" СИ Е ЧИСТ ПРЕСТЪТНИК ... ТОЙ МНОООООГО ОТДАВНА ПЛАЧЕ ЗА ЗАТВОРА...
302
7
 
11
 
! Отговори
hagen преди 12 години
Че как не го домързя да хване четката.Как ли пък се е превел да боядисва.Сигурно е лазил.
301
3
 
5
 
! Отговори
до Иван/306 преди 12 години
А любимите ти политици (все едно кои) тихичко да те убиват, теб и децата ти, е ОК, така ли?*** нещастен!
300
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТОЯ ФЪФЛЕЩ И АЛЧЕН ПОЗЪОР НЕ МИ СЕ КОМЕНТИРА!
299
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 301 - ти си за прокурор с това за ромите. Сигнализирам за фашистко-ксенофобски неуместен коментар, на всичкото отгоре обижда лидера на Атака. Леле какви избиратели има Атака. Това е също толкова етническа партия колкото и ДПС!
298
2
 
3
 
! Отговори
Манчо преди 12 години
до 279Приятелче виж хората как гласуват във форума,и по особено на написаното от посрания Манчо от Горно нанадолнище.Като толкова много разбираш направи си сметката за процента на подкрепа за ГЕРБ .Това е катастрофа !