Първанов: Чудно как Дянков ще вкара в музей АЕЦ "Козлодуй"

“Твърдият тон на министър Младенов за Шенген звучи неадекватно”
Обновена: 19 сеп 2011 20:15 | 19 сеп 2011 19:58, Елка Василева
242
Първанов: Чудно как Дянков ще вкара в музей АЕЦ "Козлодуй"
Снимка: Архив Булфото

Интересно би било как Симеон Дянков ще вкара в музеите обекти като АЕЦ "Козлодуй", НДК и "Нефтохим", строени през социализма, които се експлоатират много добре и в момента. Това каза президентът Георги Първанов в коментар на изказване на вицепремиера Дянков при откриването днес на музея на социалистическото изкуство, че "комунизмът и социализмът отиват там, където принадлежат - в историята".

"Мисля, че подобно деление и незачитане на онова, което е построено в години, доста градивни за страната ни, не говори за добра политическа култура", каза Първанов.

Още по темата

Президентът заяви, че "твърдият тон" на външния министър Николай Младенов по темата "Шенген" звучал "малко неадекватно" и не е сигурен, че това е верният тон. "Много исках през тези две години външното министерство да има такава активна и твърда позиция. Това обаче отсъстваше, когато трябваше да се защити интересът на България по темата "Шенген", посочи Георги Първанов.

Президентът каза, че той е "най-голямото опровержение на социологията в президентските избори".

"Когато стартира кампанията преди 10 години, изоставах в проучванията, а знаете какво стана още на първия тур", каза президентът.

Според него резултатът от тазгодишните президентски избори ще остане неизвестен докрай, което ще поддържа "едно благородно напрежение". Това ще задължава кандидатите да отстояват политика, а не просто да си разменят лични реплики, допълни Първанов, цитиран от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
0
 
0
 
! Отговори
Боян преди 12 години
Струва ми се, че Първанов прави също опити да злепостави ГЕРБ, но със сигурност и той няма да успее да промени факта, че именно ГЕРБ са лидери в политиката.
235
0
 
1
 
! Отговори
Един е Бойко преди 12 години
ПЪрванов доказва колко е жалък.Вместо да търси добрия тон, той се чуди как да се заяде с ГЕРБ.Ето това наистина е комплексар и жалко, че е станал президент!!!
234
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Мисля че президента трябва да запази самобладание и търпение да минат изборите и всички да го запомнил до толкова колкото е направил,вече се излага
233
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
bivol.bg/prezidentskoto-semeistvo-s-imoti-za-milioni.html
232
0
 
0
 
! Отговори
Деница преди 12 години
Не е въпрос да се поставят паметниците в музей, а самата идея, защото тя е остаряла и ненужна! И защото никой вече няма да строи още един НДК!
231
0
 
2
 
! Отговори
крис преди 12 години
офф изказванията на Първанов... я по - добре да си трае :)
230
0
 
1
 
! Отговори
ив преди 12 години
Ама Първанов какво го критикува Дянков, какво се бърка и той, яд ли го е за нещо какво, или може би трябва да има предизборно напрежение...
229
0
 
2
 
! Отговори
трит и преследван преди 12 години
Гоце ПАРАВАНов чадър над мафията в БГ !!!*** 1Тоя Гоце зомбясан пернишки ***-предател и марионетка на Москва, който се снима в медиите на фона на национални символи като герба, Левски и Ботев и Кирил и Методи и националния флаг за да промива мозъците на тъпите селяни, че олицетворява българщината, живее в света на своите болни фантазии:1.Че комунизма никога не се е сгромолясвал с гръм на световен план и още е на мода.2.Че неговите безброй беззакония ще си останат неразкрити и никога няма да бъде наказан и осъден на затвор за държавна измяна и корупции за милиони.3.Че никога няма да му разкрият банките в които е внасял милионите взети от престъпния свят на мутрите за да им слага чадър4.Че вечно ще има власт и достъп до медиите ДА ЛЪЖЕ И МАНИПУЛИРА НАРОДА КАКТО СИ ИСКА.Корабът на престъпния свят вече почна да потъва и всички корабокрушенци червени мафиоти и престъпници са в паника. Кръв пикаят и със сетни сили се опитват да спрат ГЕРБ който им потопява кораба. НО НИЩО НЯМА ДА СПРЕ ТОЗИ ПЪТ ПРОГРЕСА И НАХЛУВАНЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЗАКОННОСТТА В ТАЗИ РОБСКА ДЪРЖАВА. youtube/watch?v=P9c-5Z_Zfog&feature=relatedyoutube/watch?v=vLAXKmBRtPktirith.blog.bg/politika/2011/04/17/goce-veche-dokazano-s-imoti-za-milioni.731198bivol.bg bivol.bg/prezidentskoto-semeistvo-s-imoti-za-milioni.htmlextremecentrepoint/?p=1092
228
2
 
1
 
! Отговори
Megadeth преди 12 години
230 коментара грозни думи и плюене срещу Гоцето. А защо? Вие искате Дянков да вкара АЕЦ Козлодуй и другите в музей ли? *** сте! Обичате да плюете и това е!
227
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Патрулки развеждали едни от най-страховитите наркобосове у нас по барове и дискотеки. Служителите на МВР покровителствали Христофорос Аманатидис-Таки и Христо Вартерян-Исуса, като ги превозвали до нощните барове в столицата, където двамата висаджии купонясвали. Таки и Исуса използвали подкупните ченгета като таксита.Корумпираните полицаи ги откарвали до желаното място и след това ги връщали обратно. В същото време двамата наркобосове са обявени за общодържавно издирване. Таки и Исуса използвали патрулките за камуфлаж, като по този начин нямало опасност да бъдат заловени.Според запознати обаче причината ченгета да прикриват Таки и Исуса била по нареждане на премиера на България Бойко Борисов. Неотдавна по жълтите медии се заговори за топла връзка между ГЕРБ и наркобоса Христо Вартерян-Исуса. Още по време на изборите за правителство Вартерян, познат още и като Ицо Стружката, агитирал из София за ГЕРБ и дори заплашвал със саморазправа, ако някой си позволи да се възпротиви.Из столицата топлата връзка между Борисов и Исуса и Таки е публична тайна. След като ГЕРБ спечелиха изборите, софиянци започнаха все повече да усещат властта на Вартерян, който се изживявал като кмет на столицата в сянка.
226
0
 
4
 
! Отговори
ано преди 12 години
Може да ти направим и мавзолей на тебе Гоце, но първо ще те мумифицират като ОКТОПОД.Хахахахаха
225
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първанов кажи си какво стана на първия тур преди 10 годинки?
224
1
 
1
 
! Отговори
rave преди 12 години
do goceMoqt ot4et e:Firmite IPON..Bankite na Cvetelina,Priqtelstvoto s Aleksei Petrov,Kruga Kotaraci,Uveli4enieto na pensiite ot 2010 nasam,Lukoil, RumqnaJeleva, postnata pica,Upravlenieto na inat,Mi6o Birata /leka mu prust/zdreveopazvaneto no znae6 li prikazkata za trite plika? Za vsi4ki uspehi hvalete men..vsi4ki neuspehi prepi6ete na biv6iq..a v trqtiq..OSTAVI TRI PLIKA I DA TE NQMA!!Mislq 4e e vreme da 4etem i tretiq plik!!
223
3
 
9
 
! Отговори
Пинк преди 12 години
Лукавото влечуго от Сирищник няма умора в своята безкрайна наглост! А наглостта му се дължи на дълбоката увереност, че никога няма да му се потърси сметка за безчетните безобразия, които натвори. А няма да му се потърси сметка, защото в тотално покварената от агент Гоце съдебна система поне още 10 години ще броди сянката му, а отвратителните разбойници и предани на Гоце олигарси ще бдят над своя гуру. Гоце, плазмодий противен, не бъди толкова спокоен. Може пък да се обърнат нещата !
222
2
 
5
 
! Отговори
ivan yonkov преди 12 години
Много е *** Гоце, за поредн път се изказва супер неподготвен , защо не обелва дума за ''Кремиковци", Машиностроителните комбинати", Плама",Химическите комбинати, Домостроителните комбинати и много други комунистически мастодонти който се окрадоха от ортаците на Гоце.
221
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сега разбрах какъв президент сме имали-ограничен и ***-докато си мълчеше все беше надеждааланкоолу,аец да не е измислен от социализъмъ и комунизъмъсоц и ком са идеология на едно говориш, друго правиш-сиреч говориш за честност,докато крадеш и после си издигаш паметник...
220
2
 
7
 
! Отговори
дядовото преди 12 години
хубаво е,като видят хората снимката на поредния турски президент на бг.
219
6
 
7
 
! Отговори
СЛЕД ВРЕМЕ преди 12 години
СЛЕД ВРЕМЕ -ЩЕ ОТКРИЕМ МУЗЕЙ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ. НА ВХОДА ЩЕ БЪДЕ ИЗДИГНАТА ЕДНА МОГИЛА - ГРОБ СИМВОЛА НА ПАРТИЯТА ГЕРБ, ВЪРХУ НЕГО ЩЕ БЪДАТ ПОЛОЖЕНИ ЕДНА ТИКВА, ЕДНА ПОСТНА ПИЦА, ЕДИН СИНДЖИР С КОЙТО МИЛИЦИОНЕРИТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА ВЪРЖАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. НА ВЪРХА НА ВСИЧКО ТОВА ЩЕ СЕ МОНТИРА ЕДНА БУХАЛКА, ИНСТРУМЕНТА НА БОКО-МУТРАТА С КОИТО УПРАВЛЯВА СТРАНАТА. ВЪПРОС-ЗАЩО В СЕГАШНИЯ МУЗЕЙ НЕ Е ПОСТАВЕНА БОЯНА , КЪЩАТА В КОЯТО ЖИВЕЯТ МУТРАТА, ПИЦАТА И ОСТАНАЛИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГРОБ
218
5
 
4
 
! Отговори
Бай Колю преди 12 години
Василев,Колкото и вина да носи Гоце (въобще не искам да кажа, че е невинен), за невлизането ни в Шенген, още два пъти по толкова носят и *** гербери! Точно на тях, за пръв път в прав текст им написаха "КОРУМПИРАНИ СТЕ, ЗАТОВА НЕ ВИ ИСКАМЕ"! И няма значение колко *** ще излязат да ни убеждават, че това било заради коалиционното споразумение в Холандия и прочее глупости, нещата са ясни! КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ Е ГАРАНТИРАНА ОТ ГЕРБ И ТЯ НИ СПИРА! ТОВА Е ИСТИНАТА!
217
2
 
11
 
! Отговори
arhar преди 12 години
Когато се прави първа копка, това означава , че се гради, създава се нещо ново, откриват се нови работни места и т.н.Откриването на нови работни места е свързано с намаляването на безработицата, повишаването на доходите и жизнения стандарт .Повишаването на доходите води до намаляване на психичните заболявания, заболяванията на сърдечно - съдовата система, намаляване на самоубийствата , убийствата и на всякакви тежки криминални престъпления и битови кражби .Ето затова трябва да се гради и създават нови фабрики, пътища, болници, детски градини и т.н. !Когато се повишават доходите и се намалява безработицата, това означава, че се повишава и рейтингът на страната ни, откъдето пък е логично допълнително да потекат още чуждестранни инвестиции с ясен и чист произход към нас !Гоце колко първи копки е направил ? Нито една ?