БСП даде на прокуратурата парещи документи за Цар Киро

Активисти на партията ги намерили пред опожарена къща в Катуница
27 сеп 2011 17:29,
213
БСП даде на прокуратурата парещи документи за Цар Киро
Една от опожарените къщи в Катуница. Снимка: БТА

БСП предаде на прокуратурата документи, намерени пред една от опожарените къщи на фамилия Рашкови в пловдивското село Катуница.

Председателят на Младежкото обединение в БСП Явор Гечев занесе в държавното обвинение над 500 страници.

„Голяма част от тях са сигнали срещу самия Кирил Рашков до различни инстанции – прокуратура, главен прокурор, ДАНС”, обясни Гечев. Той добави, че има и документи, които се отнасят до членове на фамилията на Кирил Рашков, известен като Цар Киро.

Председателят на Младежкото обединение отбеляза още, че документите са от различни хора, но нямат входящи номера.

Явор Гечев предаде документите, които определи като „парещи“, на среща със заместник главния прокурор Камен Ситнилски.

Активисти на БСП ги намерили пред една от изгорелите къщи на фамилия Рашкови в Катуница, съобщи по-рано Гечев. Той обясни, че след погрома къщите са оставени без охрана и хора изнасят от тях "всякакви неща".

Именно пред една от къщите били изхвърлени и въпросните документи.

Още по темата

На въпрос дали документите са със заличавани серийни номера лидерът на младежите от БСП посочи, че въобще няма номера върху тях.

Гечев отбеляза, че сред документите има около 100 трансакции за придобиване на различни акции на банки в България.

На въпрос дали документите според него са истински, той отговори: „Документите за придобиване на акции бяха истински, другите са ксерокопия и прокуратурата трябва да се произнесе”.

Явор Гечев е убеден, че това ще помогне за спадане на напрежението в България и призова за по-адекватни действия от страна на полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още по темата: Катуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
dnes v 19 chesa, na ploshtad suedinenie!!!!!!!!!!!!!
204
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наш,та полиция Ни предавала: Хората се жалвали от Рашков, а от полицията жалбите се препращали директо до.. Рашков, за проверка и вземане на отношение по тях и резултатите са на лице.Ако това е вярно......
203
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От малки се учат да "намират" неща...
202
2
 
1
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
201
0
 
1
 
! Отговори
djoni преди 12 години
Vsi4ki korumpirani politici imali vzemane davane s car kiro i mafiqta van ot parlamenta ito vednaga
200
0
 
2
 
! Отговори
111 преди 12 години
То си има експертизи и се доказва дали са оригинали! Дори и да са подхвърлени,ако са достоверни...
199
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След като този измислен цар Киро е оцелял през всичките тези години е преелно ясно, че всяка власт се е заигравала с него. Снимки с Надка Михайлова сега Нейски, Ахмед Доган и той тичал на гости, Филип Димитров също си другарувал с Кирил Рашков. Яко оцапана работа и много грозно и елементарно поведение на политици. Гнусота.
198
2
 
5
 
! Отговори
обективен преди 12 години
е те на кого да ги подадат тия документи? в момента в който попаднат в ръцете на властта и чао... напразни усилия..
197
2
 
7
 
! Отговори
хахо преди 12 години
може някой младеж до БСП до ги е подхвърлил как иначе могат да се намерят след пожар
196
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Документите са жалби и оплаквания срещу Рашков, които са предавани на същия, все едно, че въобще не са били подавани! -------------------- Не са документи, а ксерокопия на неизвестно какво.
195
1
 
12
 
! Отговори
театър преди 12 години
Борисов каза че щели да повдигнат обвинение срещу цар Киро. Като им опре яйцето до *** почват да вземат мерки. така арестуваха онзи наркобос Йоско след като една медия го разобличи че е покровителстван от МВР и хоп веднага арест... Всичко е театър, хораааа
194
9
 
14
 
! Отговори
Дядя Коля преди 12 години
Не вярно. Документите са намерени в шкафовете на др. от БСП и разнесени до Катуница и УРАААААА. Вижте какво намерихме!!!!!!!!!! Та нали Гей СтаниШЕФ не се показа два дена. СОРТИРАШЕ ДОКУМЕНТИ.
193
2
 
8
 
! Отговори
НАЦИОНАЛНА СЪПРОТИВА преди 12 години
Борбата срещу колониалната антибългарска клика продължава.Дните им са пребронени. Кураж!Заптийетата са силни и смели само слещу слаби и малобройни.
192
7
 
14
 
! Отговори
баба мара преди 12 години
Защо сега се представят документите.БСП натегнява и организира протестите.Те имат интерес да се компроментира ГЕРБ. Цар Киро е голям спонсор на БСП и те си го вардеха 20 години много добре. Не се връзвайте на тяхните провокации. Ще ви използват така , както беше през 1997г. Мафията и част от БСП плащаха на Слави и студентите да свалят Виденов от власт ,защото им беше неудобен. Сега правят същото. Не бъдете глупави!
191
2
 
21
 
! Отговори
най-точния коментар преди 12 години
ДААА БЕЕЕ ДААААА !!!! Къщите всеки видя,че са опразнени !!!!! ТОЧНО ТАКИВА ДОКУМЕНТИ ЩЕ ИЗНЕСЕ НЯКОЙ ОТПРЕД,ЧЕ ДА НЕ ИЗГОРЯТ......ТИЯ ОТ БСП ДА КАЖАТ КОЙ ГИ Е ДАЛ НА МЛАДЕЖКИТЕ ИМ ПИСАРЧЕТА !!!!!! ОТ ЯСНО ПО ЯСНО Е ЧЕ ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ СА БИЛИ ПРИ НЯКОИ ВИДЕН бесепарин,КОЙТО СИГУРНО Е ЧАКАЛ МОМЕНТ ДА ИЗНУДВА *** !!!!
190
0
 
12
 
! Отговори
Да разграбваш преди 12 години
чуждо имущество в извънредна ситуация, като пожар , земетресерние и т. н. е МАРОДЕРСТВО ! И АКО ГО ИЗТРИЕШ ОЩЕ веднаж , ще ти го напиша още дваж .
189
11
 
15
 
! Отговори
издънки преди 12 години
ГЕРБ се издъника... жестоко!!!!
188
9
 
8
 
! Отговори
стоян преди 12 години
лелеее тия гербаджии са много зле..поне да чистят след себе си ...срамна работа, Цецооо
187
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Спокойно, това е приятелски огън от страна на БСП, те ще си се разберат с ГЕРБ, ето казал го е Гечев, вижте последното изречение в статията: "Това ще помогне за спадане на напрежението в България..."! Няма страшно и двете партии успешно изпълняват плана за разчистване на територия, на която да бъде основана *** държава, толкова актуална тема в последно време!
186
12
 
8
 
! Отговори
безпартиен преди 12 години
Метаморфозите на гейберите!До преди да излезе тази новина, *** се бяха снишили и не смееха да гъкнат.Сега са изпълзяли и разпенявили, понеже *** бесепари отклониха вниманието от гнусните тиквени *** .хахахаха Смяяяяяяяяяях!