Кунева: Привилегия за мен е да се явя на тези избори

Останалите кандидати за президент почерпили от идеите й
27 сеп 2011 22:46,
41
Кунева: Привилегия за мен е да се явя на тези избори
Снимка: Булфото

"Най-сериозният проблем са хората, които нямат доверие в това, което движи демокрацията, и най-тежката част на предизборната кампания е да убедиш тези хора да гласуват". Това посочи на среща с жители на Пазарджик кандидат-президентът Меглена Кунева.

"Привилегия за мен е да се явя на тези избори, защото съобразиха останалите кандидати с моя профил и почерпиха мои идеи", допълни Кунева.

Още по темата
21 сеп 2011 12:53
461
"Не отричам партиите, те са добра възможност за натрупване на опит, но трябва да се отвори нов прозорец за участие на гражданите във властта, а именно чрез президентската институция", отбеляза Меглена Кунева.

Кандидат-президентът сподели, че се чувства еднаква с хората, с които се среща, по това, че вярват, че на важните
места трябва да са подходящите хора, допълва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: Кунева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
1
 
! Отговори
оса преди 12 години
Когато те видя или чуя,преминавам на друг канал. Имам алергия и от визията ти и от гласа ти. И то не за много неща Само за едно ,но много важно.За теб гласувах да станеш ЕВРОДЕПУТАТ , ти след това пожела да си ЕВРОкКОМИСАР,защото там е по-голямата далавера.ТИ СИ ЛЪЖКИНЯ,ТИ излъга не само мен ,а всички ,които ти повярваха.Но както казват:"Да ам не"! Ти предаде и България. Ти погреба АЕЦ Козлодуй,земеделието,еврофондовете и..... Както казва твоя патрон"Дойде му времето да си вървиш ."
37
2
 
2
 
! Отговори
КИМ преди 12 години
И аз съм за Кунева ,както казва 38-Куневец :) е най - малкото зло , а и може би е време да си оправим държавата , както трябва , а не другите страни да ни дават пари да се уж оправяме и парите да си потъват някъде... ,прикрити уж в новото строителство - магистрали и зали , ама къде са останалите милиони... КУНЕВА ПЪРВАТА ЖЕНА ПРЕЗИДЕНТ !!! :)Не давайте да Ви манипулират
36
6
 
5
 
! Отговори
Куневец преди 12 години
Кунева е най-малкото зло.Да гласувате за Кунева е единствения начин да се отървете от Плевнелиев и Калфин.Иначе става лошо.
35
1
 
5
 
! Отговори
of преди 12 години
За Кунева може да е привилегия, но за мен не е
34
1
 
4
 
! Отговори
alex преди 12 години
Привилегия ами, аман от тези болшевико-*** и привилегиите им!
33
9
 
1
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кунева: "Привилегия за мен е да се явя на тези избори"Mари другарице Пръмова - К У Н Е В А,ама ти все си свикала с тези привилегии от ЦК на БКП...та и сега искаш Президент да станеш с ПРИВИЛЕГИЯ...А'е стига *** ...спри се най-после! Остаря все с привилегии в привилегирования си животец...)А'е у лево при съпартийците си другарке...като се надяваш на привилегии...Те дават такива...още от време ОНО...и ти го знеш добре ТОВА!НЕ НА ПРЪМОВА!
31
0
 
7
 
! Отговори
, преди 12 години
кунева...ааааа това не беше ли тая дето всяка втора дума й беше европа, европа и нито веднъж България и тя иска президент да става....срамота
30
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пръмова,ти си си бивш комунист и не можеш да мислиш като един демократ...Комунистите имате желание да крадете,да държите народа беден и *** и да си го разигравате и манипулирате така,както в момента го настройвате с/у малцинствата с цел...Вие комуносоциалистите искате да сте ВЕЧНО във властта!Еееееее,няма да стане тази....!Най-добре е ББ да си изкара мандата,а след това да дадем властта на истински ДЕМОКРАТИ!
29
0
 
4
 
! Отговори
?? преди 12 години
zза да станем еднакви поне в 1 нещо с теб,едропаразитна пиявицо..айде давай половината си заплатки от бордове,дирекции и бюра на меня! ОК?? Има хора смъкват килограми от труд и пот..а тука разни говнета НАГЛИ предателски продажни ще пудрят и гримират народното тяло което е вече труп !!??
28
0
 
2
 
! Отговори
sss преди 12 години
a za men e ne priwilegiq,no e pognusa da ti se iztropam u usatat!! obache nqma kak,pravia go,ne iskah taka da stava,ama naglostta vi niama granici!!
27
0
 
10
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Тая пък се чувствала еднаква с хората голям смях! Ти дори да го почевсташ на хората пак немаш шанс!На квато и да се правиш вече ще трябва да се доказаш и недоверието ще е огромно!
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кунева, ти не можеш да бъдеш двигател на демокрация.
25
0
 
5
 
! Отговори
до #18 КОКО преди 12 години
Ти мислиш ли като пишеш?!Тя е член на НДСВ... и да не я подкрепят от НДСВ,БСП,ДПС и останалите червени мутри...И този ГРАЖДАНСКИ ИНИЦИАТИВЕН КОМУТЕТ Е МУТРЕНСКИ ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ...на гоце,трактора,черепа и т.н.21-ви Век е,а сте толкова наивни,че се и купувате лесно...)))
24
0
 
5
 
! Отговори
МюСюЛМАНИН преди 12 години
Всички комунисти *** ДО ЕДИН ДЕЦА ДА НЯМАТЕ, ДА ВИ ИЗСЪХНАТ ЗЪРНАТА, МАДЕТЕ!! КАЗВАЛ СЪМ ГО И ЩЕ ГО КАЗВАМ ХРИСТИЯНИН СТАВАМ АМА КОМУНИСТ НИКОГА!!
23
1
 
10
 
! Отговори
Freedom_People преди 12 години
Свобода или смърт !Стига комунистическо -ромско робство докато си мълчим държавата ще е на това дередже ако всички бяха национално обединени сега нямаше да го има Киро Търтея дерибей спонсора и гласоподател-избирател на Гоце и неговата партия ГЕРБ -и заптиетата на частната милиция да го охраняват Време е за справедливост Пределната точка на търпимост преля Жандармерията е пръсната из цялата страна има медиина завеса- геноцид - Нато да се намеси и арестува Гоце и Тиквата
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Теб пък никой не те брои.... за къде се стягаш !? За Брюксел може би
21
0
 
10
 
! Отговори
4 4 4 преди 12 години
РАЗХОДИХ СЕ ТАЗИ НОЩ В СОФИЯ ПО УЛИЦИТЕ И ОТИДОХ ДО ПАРЛАМЕНТА ЗА ДА ВИДЯ С ОЧИТЕ СИ КОЛКО СА ГОЛЕМИ СТРАХОВЕТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ.ИСКАМ ДА ВИ КАЖА Българи големи сам им страховете.Но видях и друго млади хора излезли и опитващи се да направят нещо,но чух и нещо друго.НЯМА КОИ ДА НИ ВОДИ НЯМАМЕ ЛИДЕРИ ,ОРАТОРИ.И ОЩЕ НЕЩО, УСЪЗНАХ ХОРАТА КОИТО МОГАТ ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩАТА СА ТЕЗИ НАД 25 ДО 50 ГОДИШНИТЕ,КЪДЕ СА ТЕ ,НЯМАШЕ ГИ,ЗАЩО ЛИ.ПРОСТО,НЯМА АЛТЕРНАТИВА.А АКО ВИ Я ДАМ ЩЕ ИЗЛЕЗЕТЕ ЛИ НА УЛИЦАТА.
20
2
 
6
 
! Отговори
Xora- Istina e! преди 12 години
Sega e gospoga a kogato e bila gospogiza znaete li kade e rabotila gospoga Kuneva ????po Kabaretata v Swiss, ima mnogo svideteli
19
3
 
5
 
! Отговори
BREEEEEEI преди 12 години
IZKALCHENA STARA I NEPRIQTNA GOSPOGA