Повдигат обвинения на Рашков, увери премиерът

"Етническият мир е гарант за просперитета на България"
Обновена: 27 сеп 2011 17:00 | 27 сеп 2011 17:00,
506
Повдигат обвинения на Рашков, увери премиерът
Снимка: БТА

Днес или утре ще бъдат повдигнати обвинения на Кирил Рашков за това, което „проверките показват“.

Това съобщи премиерът Бойко Борисов, позовавайки се на информация на МВР, данъчните и прокуратурата, като отказа повече подробности.

След сблъсъците в Катуница НАП започна проверка на фирми и физически лица, близки до Цар Киро. Тогава Борисов уточни, че ревизията е започнала 10 дни преди събитията в пловдивското село.

Още по темата

Междувременно, след като жителите на Катуница се оплакаха публично, че фамилията на Цар Киро ги тормози от години, Инспекторатът на Върховната касационна прокуратура започна проверка на преписките, свързани с Рашков и семейството му.

Борисов уточни днес, че едва след повдигането на обвинения на Рашков Комисията за конфискуване на имущество, придобито от престъпна дейност, би могла да заработи.

„Етническият мир е единственото, което гарантира просперитета на България. Всяка друга постъпка, всяко друго действие гарантира обричането на неуспех на България и изпадането й в дълбока изолация“, отсече премиерът.

Той беше категоричен, че само месец по-късно „народът ще бие с камъни” всеки, който му е причинил международна изолация.

„След 20 дни ще минат изборите и всичко това ще се забрави, както много пъти се е забравяло“, добави премиерът.

Той отбеляза, че рано тази сутрин е разговарял с президента Георги Първанов за провеждането на Консултативния съвет по национална сигурност.

„Съветът е необходим, за да може всеки да каже своята позиция и тези, които считат, че трябва да правят циганите на сапун или да гонят турците от България, да си понесат своята политическа отговорност след това“, смята Борисов.

Премиерът специално благодари, че КСНС ще заседава, след като бъде пуснат първият лот на магистрала „Струма“ на първи октомври и това е съобразено в програмата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


506
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
448
0
 
4
 
! Отговори
муспи преди 12 години
451 редник, - България се унищожава от евреите, и ***, турци и мутри са наети да вършат черната работа!
447
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВНИМАНИЕ! ВНИАМНИЕ! ВНИМАНИЕ!До всички истински българи: Разграничете се от расистките лозунги! Много е важно! В момента ни вкарват в капан! Това не са наши лозунги! Обяснете на заблудените до вас, да не издигат подобни лозунги. Утре всички българи ще бъдат обвинени в расизъм, нещо което ни е чуждо. Западните телевизии вече са тук. Всеки, който обича Майка България да престане да издига подобни нечовешки лозунги! МНОГО Е ВАЖНО! И оставете обикновените бедни ***, те само ядоха баницата...Хората ще се ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ СА БИЛИ МАНИПУЛИРАНИ и ще се разплатят с АВТОРИТЕ НА ТАЗИ ЗЛОКОБНА ПРОВОКАЦИЯ ! Хора, не превръщайте нещата в етнически конфликт! За престъпниците си има държава, полиция, съд и затвор. Какви са тези ***, които ще линчуват хора?! Много добре са ги арестували хулиганите! От километри е ясно, че това са безредици, дирижирани от атрофирали мозъци, ръководещи крадци и мафиоти. Простоватият българин се подаде на елементарната интрига отново!!! Етническа омраза, Разделяй и Владей, това е целта им !!!Америка иска, конфликт на Балканите, за да направи война в Европа. Америка си търси повод да вкара Турция в Европа и по-този начин да налага демокрация на Балканите, както в Либия и да вкара в конфликт европейците и мюсюлманите. Само с война Америка може да се спаси от Финансовият Фалит. Джордж Сорос, отново е платил на футболните фенове, както им плати на времето да свалят, правителството на Жан Виденов, за да могат с Крадеца Мургавей Костов, да ошушкат България и да направят българите, най-големите мизерници в света. Днес глашатаите на Джордж Сорос са: Бойко Борисов,Цвеатанов, Иван Костов, Дон Цеци-Цветелин Кънчев....отворено общество...???Крайно време е да разберем, че не сме Стадо, защото Стадото не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било царя Симеончо, било Иван Костов, било пък пазвантинът Бойко, който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с най-перверзно удоволствие. Сега е момента да се даде урок на държавата за нейното пълно отсъствие от решаването на проблемите на престъпността!!! Ако сме народ, а не ***, трябва да се обединим и да излезем на протест, срещу правителството в България, а не срещу ромите! За това че има двоен стандарт, не са виновни *** а правителството! И в Канада, и в Швеция живеят ***, защо там ги няма тези проблеми ???Извода, всеки разумен човек, може да си го направи сам !!!Иначе......Всеки народ си заслужава съдбата!Разпространявайте тази статия, защото тука платените драскачи, които имат задача да насаждат етническа омраза са безброй много.....много, много са, платените драскачи в форумите!!!
446
0
 
11
 
! Отговори
ЗАЩО? преди 12 години
Не мога да ви базбура, бе хора! Не мога. Арестуват и съсипват живота на децата ни, на нашите деца. Сега отивате да се молите и плащате на адвокати да ги "оправдят". Плащате глоби от бързото производство. Унизително.Децата ви не са виновни. Само трябваше да сте до тях в протеста им, в бунта им, в ремволюцията им. Те са чисти и невинни. Виновните са други и вие знаете кои са. Защо отреждате такава нерадостна съдба на децата си, а не сте с тях в тяхната революция, която е революцията на ДОБРОТ
445
2
 
4
 
! Отговори
боко лъжеца преди 12 години
НЕ ТРЯБВА ПЪРВАНОВ ДА ЛЕГИТИМИРА МУТРАТА КАТО СЕ РЪКУВА МАКАР И С ОТВРАЩЕНИЕ С НЕГО.ВИЖТЕ УГОДНИЧЕСКАТА ФИЗИОНОМИЯ НАХАЛНА ФИЗИОНОМИЯ НА КРАТУНГЕЛА.ОЩЕ ПОВЕЧЕ И НА ДЕЦАТА Е ЯСНО,ЧЕ БОКО Е ОПЪНАЛ ЧАДЪР НАД КИРО ***,ЗАЩОТО ИМА МНОГО ЗЛАТО ДА ПРИБЕРЕ ОТ НЕГО,ЧЕ И ПАРИЧКИ.БЕЗСРАМЕН ЛЪЖЕЦ Е ТИКВАТА,ЧЕ ОТ 10 ДНИ ПРОВЕРЯВАТ КИРО ***.
444
2
 
2
 
! Отговори
муспи преди 12 години
След дъжд качулка мръсен *** *** на еврейски *** - сета е вашия ред! Доста късно, затова пък много по жестоко!
443
0
 
7
 
! Отговори
редник преди 12 години
Кой си купува банки, на кого са хотелите по морето.....*** ли? Кой бетонира планините ни, че заприличаха на градове....*** ли? Къде са парите от пенсионните и здравните фондове.......*** ли ги откраднаха? Къде е реформата'' в здравеопазването, образованието, културата, социалните грижи.....пак ли *** са виновни? Къде са заплатите, пенсиите.....*** ли ги крадат пак? Защо, не може да върнете емигриралите българи......*** ли пак пречат? Господа управляващи, Защо разделяте българите, защо слушате Американците и насаждате етническата омраза сред нас? Защо се правите, че не разбирате. ЗАЩО?Ако сме народ, а не ***, трябва да се обединим и да излезем на протест, срещу правителството в България, а не срещу ромите! За това че има двоен стандарт, не са виновни *** а правителството! И в Канада, и в Швеция живеят ***, защо там ги няма тези проблеми ??? Всички медии лъжат, манипулират, всяват страх и облъчват. Говорят за "размирици", как арестуват, бият и оковават децата ни. Всяват страхИзвода, всеки разумен човек, може да си го направи сам !!!Иначе......Всеки народ си заслужава съдбата!
442
0
 
3
 
! Отговори
някой сещ.за. отм. к преди 12 години
нарочно ОТМЕНИХА КАЗАРМАТА за ДА МОГАТ СЛЕДВАЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ ДА СЕ ХОМООСЕКСУЛЯВАТ И чАЛГАЛИЗИРАТ БЕЗ ДА МОГАТ ДА ПОЛЗВАТ ДОРИ ПИСТОЛЕТ ТАКА ПЛАНА ЗА ТОТАЛНОТО ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА РАСА ДА СТАНЕ ПО ЛЕСЕН- ДЕНДИ ПЕДНДИТА-- ДЕНДИ ПЕНДИ- И ГЛАВЧо трифоновци сте до един
441
3
 
4
 
! Отговори
Българска Майка Юнаш преди 12 години
Като всяка българскя майка искам най-строго наказание на КОМУНИСТА *** който е прегазил българско момче. Гнусния КОМУНИСТИЧЕСКИ *** трябва да бъде набит на кол на площада на Катуница! Българиите сме велика нация! Когато стане дума за националните ценности българите стават твърди като камък. През последните 20 години родих 4 деца и всички бяха премазани от лимузините на български родни КОМУНИСТИЧЕСКИ мафиоти. Цялото семейство сме горди, че децата ни бяха размазани чисти българи КОМУНИСТИЧЕСКИ мафиоти. Български майки раждайте деца за да продължават българските КОМУНИСТИЧЕСКИ мафиоти да ги газят и да се гордеем с българското. Народе събуди се! Български майки - да не допускаме КОМУНИСТИТЕ *** да мачкат децата ни българската нация е бяла нация! За чиста и свята България!
440
1
 
8
 
! Отговори
аз преди 12 години
смърт на герб и предателите те ни лъжат
439
0
 
0
 
! Отговори
$$$ преди 12 години
Добър материал,прочетрете го:italauto-bg.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=7352
438
8
 
2
 
! Отговори
ВАЖНО преди 12 години
ВАЖНО ! ИМА СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ , ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ , ПОМАКА ГОЦЕ ТРИПЕРА И КАРДЕРАШКИТЕ *** БОСОВЕ , ДА УБИВАТ СИСТЕМНО БЪЛГАРИ , ДОКАТО НЕ ПЛАМНЕ ЕТНИЧЕСКА ВОЙНА ! ЦЕЛТА Е ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА , ПАДАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ И НАЗНАЧАВАНЕ НА СЛУЖЕБНО КОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ГОЦЕ ТРИПЕРО , ВРЪЩАНЕ НА ВЛАСТ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ , ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕВРОПЕИСКИЯ СЪЮЗ И ВРЪЩАНЕ НА БЪЛГАРИЯ В ЛАПИТЕ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО , БОЛШЕВИШКА РУСИЯ , ХОРА , БЪЛГАРИ МИСЛЕТЕ И БДЕТЕ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ !!!
437
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДА изринем мутренската банда и слугите им. Завинаги.Още 26 дни.
436
0
 
4
 
! Отговори
НТВ преди 12 години
Хора пуснете Нова ТВ и гледайте .
435
1
 
7
 
! Отговори
KOKO преди 12 години
НАРОДА щЕ ВИ ИЗХВАРЛИ ВСИчКИТЕ НА ВЪН!ЕЙ ТАКА НА ПУКВЗЕХте залет?време да слезнете на земятаДО ЕДИН НА ВЪН
434
1
 
3
 
! Отговори
КАЛАшНИКоВ преди 12 години
защо отмениха КАЗАРМАТА КОЛКо ОТ ТИЯ ТИЙНОВЕ МОГАТ ДА СТРЕЛЯТ И БОРАВЯТ С КАЛАШНИКОВ, ЗНАЯТ ЛИ КАКВО Е ВЪЗВРАТЕН МЕХАНИЗЪМ И ПРУ4ГИНА НА КАЛАШНИКА, МОГАТ Ли ДА ГО РАЗГЛОБЯВАТ ЗА НОРМАТИВ А СЛЕД ТОВА СГЛОБЯВАТ ЗНАЯТ ЛИ КАК СЕ ЧИСТИ ПОДОБЕН АВТОМАТ ЗА СМАЗКА 4УВАЛИ СА: ПАЛЯЦИ-- ***-- ДЕНДИ ПЕНДИТА СА ВСи4КИТЕ РОДЕНИ СЛЕД 1986 година
433
0
 
8
 
! Отговори
ИВАН преди 12 години
Когато Титаник е потъвал, капитанът наредил на оркестъра да свири на палубата, за да успокоява обречените на гибел пасажери. Бойко Борисов прави същото, лъже, че няма да потънем, но всъщност ние българите сме едни удавници, за които няма спасителни лодки!Икономиката супер, безработица , пълна лудница, бре обещания, обещания, обещания........Това са последиците от ЕС. Никога преди не е имало толкова висока безработица, социално напрежение и психически нестабилните хора. Никога преди ЕС хората не са се чуствали толкова заплашени за препитанието си. Преди хората бяха по-стабилни психически. Сещате ли се какво правят психически нестабилните хора - буйстват. Скоро ще има невиждана досега вълна от бунтове и стачки в Запдна Европа. Е, пък ние пак ще гледкаме кротко. Хората изнемогват. Ужасно е да гледаш как бедността притиска все повече и повече хора. Но иззад черните стъкла на държавните лимузини това, не се забелязва! В България. има три вида психично болни : 1/ вродено болни, 2/ кръчмарски патриоти, които все колят и бесят турци и *** за щяло и нещяло, това заболяване не е вродено, а вследствие на неправилно възпитание и насаждане на омраза(промиване на мозъци), 3/ психично болни, които са били нормални, но от немотия и мизерия вече им хлопа дъската!Няма никога да забравя едно детенце българче- малко с по-тъмна кожа как бе ритано от едни 6-годишни деца, защото било ***!Познавам едно ***,което все се срамуваше, че е ***, макар че бе най-доброто в класа. А сега пак учи и работи. Ако сме народ, а не ***, трябва да се обединим и да излезем на протест, срещу правителството в България, а не срещу ромите! За това че има двоен стандарт, не са виновни ***........ а правителството! И в Канада, и в Швеция, живеят ***, защо там ги няма тези проблеми ???Въставайте срещу правителството но не срещу бедняка, мирния човек, ромите!
432
0
 
6
 
! Отговори
AYYYYYYYY преди 12 години
Сваляне на всичките партии и политици едни и същи от 89 година,разпускане на парламента и свикване на великото народно събрание докато се намерят нови чисти лица...А тия измишльотини за етническо напрежение да си го сложат те знаят къде.Долу червената мафия
431
0
 
6
 
! Отговори
БТВ преди 12 години
Всички Журналисти и Водещи на Новините по БТВ имат същите палати като ЦАРКИРОВИТЕ , даже са с с еднакъв Архитектурен План и Окраски на фасадата .Защо * Прокурора* на Държавата не направи проверка на тези хора .А хората знаят къде са тези палати , примерно в Рударци - данъци 0 .
430
2
 
7
 
! Отговори
SKINHEAD преди 12 години
Бойко Борисов и Георги Първанов веднага да подават оставка. Ако тази вече дори 1 протестиращ БЪЛГАРИН бъде арестуван, предлагам всички да убием всеки полицай, ***, депутат и президентът в тази държава. *** *** подкупни, продажни журналисти, които лъжете и без това промитите мозъци на българите. Само лъжете и се излагате. Всеки, който е в парламента, заслужава СМЪРТ. Всеки ***, който краде и убива- СМЪРТ. Всеки полицай, който арестува протестиращ българин- СМЪРТ!
429
1
 
9
 
! Отговори
Медиен ужас! преди 12 години
Всички медии лъжат, манипулират, всяват страх и облъчват. Говорят за "размирици", как арестуват, бият и оковават децата ни. Всяват страх.