Ние ще градим България – ако искат да я рушат, да я рушат

МВР готвело арестуването на Цар Киро от цели 15 дни
Обновена: 28 сеп 2011 16:06 | 28 сеп 2011 16:00,
600
Ние ще градим България – ако искат да я рушат, да я рушат
Снимка: БТА

"Всеки ден зад себе си оставям 30-40 километра нови пътища, детски градини, пречиствателни станции. Който искал да руши, да го прави. Ние ще градим България".

Това обяви премиерът Бойко Борисов по време на посещението си в Димитровград, където в компанията на министър Лиляна Павлова резна лентата на ремонтирана 22-километрова отсечка, която е част от рехабилитираните пътни участъци на Лот 13. 

"На този, който иска да създава напрежението, аз отговарям с пътища“, допълни министър-председателят по повод протестите в страната след убийството на 19-годишния Ангел в Катуница.

Още по темата

Премиерът не пропусна да коментира и ареста на Кирил Рашков, като заяви, че всеки, който наруши закона, е прибран и са му повдигнати обвинения.

Борисов подчерта, че още преди 15 дни са започнали мероприятия за задържането на Цар Киро и ако не беше се случило това в Катуница, никой нямало да обърне внимание на ставащото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


600
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
581
0
 
1
 
! Отговори
Материалчо преди 12 години
Смайващи строежи - boristodorov56.blog.bg/recepti/2011/11/10/kakva-ia-svyrshi-sv-sv-boiko-i-borisov.849000
580
0
 
4
 
! Отговори
esenta преди 12 години
Луд умора няма, режи ленти и продължава...
579
4
 
1
 
! Отговори
непознато преди 12 години
Добре,че и на Ана Цолова акъла не е колкото твоя,защото тогава наистина ни е спукана работата.За пръв път има премиер,който все пак да прави нещо за нас,но се прибихме да го плюем ,защото манталитета ни е просташки.Да ,той се "буташе"из европейските лидери за да ги убеди,че вече сме достойни за тяхното общество,но докато цар Киро им праща джебчиите си да им тарашат джобовете няма как да ги убеди.А да говориш глупости за човек,с когото не си в близки отношения,за анаболи и др.,показва,че ти си
578
0
 
2
 
! Отговори
Милиционерщина преди 12 години
Диктаторските методи на Бойко взимат връх. В момента е впрегнал целия държавен апарат да предотврати антиправителствен протест, породен от спораведливия гняв на мачкания толко дълго народ.facebook/event.php?eid=205127829555178ВСИКИ НА ПЛОЩАДА!
577
0
 
11
 
! Отговори
ЯЯЯЯЯЯЯЯЯ преди 12 години
ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ, ЧЕ ПРЕМИЕРЪТ НА БЪЛГАРИЯ,ТОЗИ ЕДЪР МЪЖ БАБАНКА Е СТРАХЛИВЕЦ,МИШОК,А МОЖЕ БИ ИМПОТЕНТ,ОТ МНОГОТО АНАБОЛИ,С КОИТО Е НАБЛЪСКАН ЗА ДА ИЗГЛЕЖДА КАТО ТАКЪВ,КАКЪВТО НЕ Е.НЕСПОСОБЕН ДА ИЗЛЕЗЕ КАТО МЪЖ И ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ КАКТО ЗА ШЕНГЕН(ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КАК СЕ СНИМАШЕ С ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕРИ И СЕ БУТАШЕ НАВСЯКЪДЕ),ТАКА И ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО В СТРАНАТА.СЕГА ГОВОРЯТ ВСИЧКИ ДРУГИ,НО НЕ И КОЙТО Е ОТГОВОРЕН ЗА ДЪРЖАВАТА.А АННА ЦОЛОВА ГО БРАНИ КАТО ДА Й Е БРАТ,ПОРЕДНИЯ БРАТКО.
576
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Палячовци! Готвели, ама друг път! КОй ще ви повярва??
575
2
 
13
 
! Отговори
123 преди 12 години
БОЙКО ***
574
1
 
13
 
! Отговори
Човеко преди 12 години
581!20 години спокойствие виждаш до къде ни доведоха! Ако не бяха "***" и "пияната тълпа" Цар Киро още щеше да си развява коня в Катуница! Виж как протестират в различните страни, България я няма ама Русия е дусуш като
573
2
 
19
 
! Отговори
Българан преди 12 години
"Борисов подчерта, че още преди 15 дни са започнали мероприятия за задържането на Цар Киро"Тоя вече се скапа да лъже! 15 дни ли ви трябват да го арестувате? Второ, прокуратурата съобщи че е започнала проверка 3 дена след убийстовто на Ангел! То вярно е че "Материала" е лош ама пък чак толкова да сме загубени?! Въпреки че на изборите ще си покаже какъв е "Материала"!
572
3
 
24
 
! Отговори
магистралка преди 12 години
За него е важно да си пише активи. А това което става голяма работа . Колкото по малко народ остане по лесно ще го контролира. Но ако беше малко по умен щеше да разбере ,че така просто си отива .
571
9
 
11
 
! Отговори
До Toby преди 12 години
България днес няма нужда от дразнене , на когото и да било, има нужда от спокойствие, единство и напредък. А не от фанатици. Това не ни води напред в 21 век.
570
2
 
12
 
! Отговори
fd преди 12 години
***-психо на снимката.......тато е далече от такива ***
569
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
xa xa xa xa xa
568
11
 
1
 
! Отговори
Toby преди 12 години
malko da vi podraznq... akalli :D... samo takiva ste tuka...aman ot fren akalii !!!
567
23
 
7
 
! Отговори
Toby преди 12 години
БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
566
24
 
5
 
! Отговори
Toby преди 12 години
БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО,БОЙКО!!!
565
7
 
18
 
! Отговори
Твоят президент преди 12 години
Тази вечер бе откриването на кампанията на Роската в Стара Загора. Най-после той каза - Искам да съм президент. Да забравим миналото и да гледаме в бъдещето. Но.....Тройната коалиция е виновна за всичко. Аз идвах често при вас последните 2 години, за да правя ВАШИТЕ проекти, за да изграждам ВАШИТЕ пътища, за да стане Стара Загора в центъра на АМ Тракия. Ама нали забравя миналото, и нали каза, че по думите и делата ще ги познаем?! Защо гледа назад? Каквото било, било?!
564
1
 
33
 
! Отговори
Родител преди 12 години
Ако всеки ден открива по една детска градина - един месец обикновено има 30 дни. А годината е 365 дни. Колко са децата в България за детска градина. Децата не са много, но места за тях няма в големите градове, защото няма детски градини. А в селата детските градини са запуснати, защото пък деца няма. Ох, май нещо се обърках???
563
4
 
33
 
! Отговори
ТОВА Е преди 12 години
И КАКВО СТРОИ.С ЧИИ ПАРИ СЕ РАЗПОЛАГА,ВСЕ ЕДНО ЧЕ СА НЕГОВИ.ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТ ЦАР КИРО ***.И КАКВО ОСТАВА СЛЕД БЕЗУМНОТО МУ ХАРЧЕНЕ-САМО БРАК И ЛЕНТИ,ДА СИ ГИ ЗАВРЕ КЪДЕТО ПОЖЕЛАЕ, ИЛИ ДА СЕ ОБЕСИ НА ТЯХ.И БЕЗХАБЕРНО ЗАЯВЯВА-ЩЕ СТРОЯ НА ИНАТ,ПЪК КАКВОТО ЩЕ ДА СТАВА.КАКВО ДЪРЖАВНИЧЕСКО МИСЛЕНЕ НА МИШКА,КОЯТО СЕ КРИЕ,СЛЕД КАТО И НА ГЛУХИТЕ СТАНА ЯСНО,ЧЕ РАШКОВ Е СПОНСОР НА ГЕРБ,ЧЕ ГЕРБ ГО ТОЛЕРИРА И ЩЕ МУ СВИТНАТ И ЗЛАТОТО И ПАРИЧКИТЕ И ЩЕ ЗАНЕСЕ В СКОРО ВРЕМЕ МНОГО ЗДРАВЕ НА МИШО БИРАТА.
562
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Утре сутринта Бойко ще се поправи:Всеки ден нови 30-40 км пътища стават на дупки!Това е искал да каже Вожда.