Ние ще градим България – ако искат да я рушат, да я рушат

МВР готвело арестуването на Цар Киро от цели 15 дни
Обновена: 28 сеп 2011 16:06 | 28 сеп 2011 16:00,
600
Ние ще градим България – ако искат да я рушат, да я рушат
Снимка: БТА

"Всеки ден зад себе си оставям 30-40 километра нови пътища, детски градини, пречиствателни станции. Който искал да руши, да го прави. Ние ще градим България".

Това обяви премиерът Бойко Борисов по време на посещението си в Димитровград, където в компанията на министър Лиляна Павлова резна лентата на ремонтирана 22-километрова отсечка, която е част от рехабилитираните пътни участъци на Лот 13. 

"На този, който иска да създава напрежението, аз отговарям с пътища“, допълни министър-председателят по повод протестите в страната след убийството на 19-годишния Ангел в Катуница.

Още по темата

Премиерът не пропусна да коментира и ареста на Кирил Рашков, като заяви, че всеки, който наруши закона, е прибран и са му повдигнати обвинения.

Борисов подчерта, че още преди 15 дни са започнали мероприятия за задържането на Цар Киро и ако не беше се случило това в Катуница, никой нямало да обърне внимание на ставащото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


600
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
501
1
 
12
 
! Отговори
Тони преди 12 години
БРААААВО!!!Арестуваха го.Сигурно много дълго са го кандардисвали-цяла седмица,а може би дори 15 дни
500
0
 
13
 
! Отговори
НЕ ЗНАМ КОЙ СЪМ АЗ преди 12 години
Ние ще градим България , но и ще градем без срам ...........
499
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Към 21:30 на площада пред катедралата се развиха нови събития. Тъй като там нямаше протестиращи шайките от жандармеристи и полицаи, на групи от по 5-10-15 човека атакуваха всяка група младежи, по-голяма от 3-4 човека, тръгнали на дискотека или просто на разходка. Недоумяващите момчета и момичета бяха просвани, бити оковавани в белезници и товарени на жандармерийски камионетки пред погледа на изумени чужденци разхождащи се и питащи всеки с недоумяващ поглед, защо полицията бие децата.Продавач на книги човечец не повече от 50 кила с мокри дрехи, които със сергийката си изкарва прехраната на площада, бе нападнат от около 12 полицаи проснат на земята, ритан и бит жестоко, а после окървавен качен на свой ред в камионетка само защото, изръкопляска на рокер на мотор, развяващ националния трибагреник профучал през площада.
498
0
 
4
 
! Отговори
BG преди 12 години
MADE IN BG.........
497
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Над 5060 000 човека, в някой от най-големите групи възникнали за ден-два във Фейсбук, бяха молени, заплашвани (включително и моя милост с концлагера в Белене, със заплахи, че такива пишещи срещу властта, ги хвърляли за храна на прасетата), обиждани, отново молени, само и само протестите да бъдат отменени или отложени. На някой като мен, публикували нелицеприятни за властта неща, бе позвънено и по телефона, от скрити номера отново със заплахи. Над 1 милиард дадени от бюджета за МВР намират своето приложение, явно в това. Тъй като това не се получи, ето какво се случи във моя град Варна. Към 17-18 часа сблъсък на около 300 *** с ножове с българи пред фестивалния комплекс във Варна. Сблъсъкът е ликвидиран бързо от полицията. Няколко българи са арестувани. За разлика от вчера районът около катедрала бе отцепен от жандармерия още около 18 като жандармите са разположени на 1 метър един от друг. Всеки носещ българското знаме е нападан от групи от по 10-15 жандармеристи. Отново се арестуват и прибират в камионетките на жандармерията хора които са носили флага.
496
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След като вчера хунтата на на коалиционния кабинет на Борисов, Цар Киро и мафията изтърва информация за протестите организирани във Фейсбук мрежата и едва не изпусна събитията от контрол, днес почти във всички групи в мрежата бяха инфилтрирани представители на управляващата партия, на други партии и на МВР, ДАНС, които да призовават за мирно решаване на проблема. Тоест, българите да се примирят със съдбата си и с геноцида на който са подложени. Да си плащат и от време на време да дават по някоя девойка или младеж курбан за да задоволяват жадния за кръв нагон на *** на власт в държавата. Защото в България не само може да изнасилваш безнаказано момичета на 13-14 години, но може да убиваш и хора абсолютно безнаказано, ако си близък с властта и я подкрепяш на изборите както правят *** и техните босове.
495
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изтриха от Фейсбук най-голямата група с над 78 000 човека. "В подкрепа на арестуваните българи в сало Катуница!"
494
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
посмали малко
493
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Детската градина, ще протестира ли пак,да пратя и аз моето хлапе !!?
492
0
 
4
 
! Отговори
сънародници !!! преди 12 години
това дето е завзето , пзено , строено - завземано - отново прибирано и умножавано и отново -завзвмано - и пак прибирано и пак завземано и отново прибирано ............ сега е унищожено и посрамено сега е нищо !!!! НИЕ БЪЛГАРИ , СМЕ НАРОД БЕЗ ДЪРЖАВА - ОТНОВО
491
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
РЕДКОЛЕГИЯТА НА СЛАВКА-КОМУНИСТКАТА ТУКА ЛИ СА ВЕ?
490
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комуниста-ЕВРЕИН Калфон иска полицията да освободи Киро циганна.
489
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само ГербНе на червено-еврейската гоцева партия.
488
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов,трябва да арестувате цялата партийна организация на Гоце и Съсела.
487
1
 
11
 
! Отговори
жертви на мутрите преди 12 години
"Всеки ден след мен остават 30-40 починали онкоболни, пенсионери, малки деца, сгазени по пътищата и улиците хора, жертви на мутрите, отровени от храна с изтекъл срок, и т.н.", заяви днес в Димитровград премиерът, другарят Борисов.
486
2
 
17
 
! Отговори
Сашо преди 12 години
Бойко ти си една мижитурка досущ като сержо... Как искам и теб да те сполети народната любов...
485
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако *** по форумите започнат да хвалят ГЕРБ както започнаха да хвалят Костов, значи държавата отива към поредната катастрофа . Засега такова поведение не се забелязва, а точно обратното.Значи най-после България е поела истинския път към нормалните държави , а не към Северна КореяЖИВЕЙТЕ СПОКОЙНО ! Кучетата нека си лаят. Колкото по-силно и злобно - толкова по-добре !!!
484
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво Борисов.България е с теб,а шумкарите нека да реват.
483
2
 
18
 
! Отговори
!@#$ преди 12 години
Абе хора, този невменяем ли е ?! Сериозно си мисля, че с всеки ден Борисов става все по неадекватен ! Той е на власт от грубо - 700 дни. По 20 кв на ден, трябва да имаме 14 000 нови пътища ?! Както някой каза по долу - то толкова е почти цялата републиканска пътна мрежа. Ама и с 4-токласните пътища между селата. Абе хора, къде строи този човек ? Да не е излязъл извън границите на държавата ? Борисов - ЛЪЖЕШ ! Като *** ЛЪЖЕШ !
482
0
 
6
 
! Отговори
пробата за бащинство преди 12 години
Това, което се излива от бакърения котел, пробата за бащинство ли е, която е дал другаря Борисов?