Хората не се интересуват от Катуница, а да ми стиснат ръката!

Само медиите питали Плевнелиев за размириците в страната
Обновена: 30 сеп 2011 14:59 | 30 сеп 2011 10:01,
751
Хората не се интересуват от Катуница, а да ми стиснат ръката!
Снимка: Булфото

Хората не се интересуват от конфликта в Катуница. С това впечатление останал кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев след обиколките си в страната.

„Срещам се с хиляди хора. Те не се интересуват толкова много от темата за Катуница. Хората искат да стиснат ръката, да погледнат в очите кандидат-президента и той да поеме ясен ангажимент за нещо.

Интересуват се дали ще бъде продължена посоката, дали това, което свършихме 2 години, е базата, която ние искаме да надградим. Питат за земеделие, за работни места, за доходи, за перспектива на региона“, коментира бившият строителен министър пред Нова телевизия.

Той добави, че единствените, които са го питали за размириците в Катуница, били медиите.

Според него е недопустимо един чисто криминален случай да се превърне в междуетнически конфликт.

„Бяха направени опити този криминален случай да се превръща в междуетнически конфликт. Остава отново в ръцете на изпълнителната власт и прокуратурата да следи много внимателно нещата. Недопустимо е един чисто криминален случай да се превръща в междуетнически. Недопустимо е да се разпалва междуетническо напрежение. Това трябва да се следи изкъсо и да се взимат решителни мерки веднага”, коментира кандидатът за президент на ГЕРБ.

Относно скандала с брокерите общинари Плевнелиев отново повтори, че нито му е искан, нито му е даван подкуп.

„Колко още повече пъти аз трябва да повтарям, че нито съм вземал, нито съм давал, нито съм се срещал с един, двама или трима брокери? Колко повече пъти трябва да се обяснява тази история?“, отсече Плевнелиев.

Още по темата

Според него този случай е елементарна манипулация.

„Аз не се поддавам, аз съм си свършил цялата работа. Подкуп не ми е искан нито директно, нито индиректно. Като повторите 1000 пъти някакво твърдение, остава само „Скандал с Плевнелиев”. Това е елементарна манипулация. Тя не е измислена сега”, каза още кандидатът за президент на ГЕРБ.

България не е най-корумпираната държава в ЕС, твърди Плевнелиев. Аз съм доказателство, че в България нещата могат да се случват без лев корупция, заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


751
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
713
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разбира се, че хората се интересуват само от теб! Тези протести по големите градове са нарочни, направени само да те дразнят и въобще не са важни. ГЕРБ! По-добре да се бяхте именували НАРЦИС, хем ина вожда и учителя ви по-ще му отива!
712
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Признай си,правиш ли *** на НЕГО или само по партийна линия?
711
3
 
25
 
! Отговори
И ТОЯ ПОЛУДЕ! преди 12 години
АМИ, ВЕРНО ЛИ БЕ! ДРУГО СИ Е ДА СТИСНЕШ МЕКАТА КИТКА НА КАНДИДАТА ЗА РЕЗИЛА НА ГЕРБ. КОГА ДРУГ ПЪТ ЩЕ ТИ СЕ ОТДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СТИСНЕШ РЪКАТА НА ЛЯВАТА РЪКА НА ОНЯ ДЕТО МНОГО Е ЧЕЛ И НИЩО НЕ Е РАЗБРАЛ.
710
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мноо си фалшив бе, Росене!
709
3
 
32
 
! Отговори
някой преди 12 години
Ей *** - пусни няколко клипа в медиите да видим настроението на хората. *** във Пловдив, Варна, София, Плагоевград, Русе, Търново - Бургас и пуснки 5 клипа - ама не от твойто село да видим за какво искат да ти стиснат ръката. И аз искам. Не стваш за никакъв ***. *** си на Бойка и Цецка. ПодлогАААААААААААААААААААААААА!
708
3
 
26
 
! Отговори
Krasimir преди 12 години
***- не е разрешемо да манипулирате хората чрез медиите!!! Това че на Плевнята му е казано да говори така - груба грешка -ше станеш президент когато Бойко си спази поне едно обещание!!!!!!!!!!!!!! Вие сте *** и никой не ви вярва- след като биете Българи и арестувате Българи, а сиганята не ги пипате - хората ще ви ритат от сутрин до вечер ама пак ще ви е малко - ***!!!! Тоя разбира само от Кофраж!!!
707
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За мене лично случаят в Катуница е ясен, една *** и една полуциганска фамилии в селото враждуват от доста време, заради земя разбира се. Станал е е сбиване, при което *** побягват с буса и газят един противников бот. Никаква конспирация няма, просто балканска простотия в конски дози.
706
16
 
3
 
! Отговори
Ваня преди 12 години
Относно Катуница опозицията се опитва да го политизира и да натрапва темата, а повечето хора малко или много се интересуват от предизборната кампания, безспорно е ,че Плевнелиев е фаворит!
705
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
A stiga ste revali bre to che nyma politik nyma vav Balgariy ,ami naemete si ot vanka kakto naemate za nacionalniy .I stiga ste ostavete veche momchetat ot Katunica da pochivat vav mir. To vav tazi darjava nebyha politici ,ne byha balgari patrioti,nebyha naduti turci,nebyha *** mrasni ,egati darjavata.Vcherashniyt sluchai sas balgarskiyt kasapin na parcheta sa napraveni 2 ma balgari .Na zapad jiveyt nad 100 nacionalnosti zakonite sa za vsichki a Kitai e nad 2 miliarda te kak se opravyt.
704
2
 
28
 
! Отговори
Аааа.... преди 12 години
Хората не се интересуват от Катуница, а да ми стиснат ръката!---------------------------------------------------------------------Как разбра че хората не се интересуват от Катуница? Не са му задавали въпроси за Катуница или и той не се е заинтересувал/питал от какво се вълнуват хората? За стискане на ръката е ясно! Как така се обобщава?!? Кошмарът е пълен! Той няма качества за президент на държавата! Точка!
703
24
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
определено е много надежден Плевнелиев
702
32
 
2
 
! Отговори
Ми преди 12 години
Плевнелиев е достатъчно отговорен за да поеме този ангажимент към гражданите. Аз му вярвам!
701
32
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вероятно е прав, той е сред хората и усеща настроенията
700
5
 
21
 
! Отговори
Spas преди 12 години
Поне да имаше собствено мнение, а той повтаря едно към едно думите на бат Бойко изречени преди 4-5 дена!!! Така не може да сбърка. На такива хора българите им лепват прозвище-(М)УТЬОВЦИ
699
5
 
33
 
! Отговори
аз преди 12 години
Абе к*ре убийството на 19 годишен младеж, убит от приближените *** на бай киро крминален случай ли е Бе , да го влачи 10 метра и после да казва мислех ,че съм ударил куче, и после да бяга в турция. *** ти политика, разчиташ на *** гласове, бе ***?
698
4
 
32
 
! Отговори
МЕН преди 12 години
АБЕ ЕЙ ПЛЕВЕЛ НА ТЕБ НЕ ТИ ПУКА ЗА НЕЩАСТИЕТО НА ХОРАТА ЗА УБИТИТЕ ДЕЦА И ЗА МИЗЕРИЯТА, А НА НАС ДА НИ ПУКА ДА ТИ СТИСКАМЕ РЪКАТА И ДА ТЕ ГЛЕДАМЕ В ОЧИТЕ. ТИ СИ ПО- НАГЪЛ И ОТ НАГЛИТЕ БЕ. АКО ТИ СТАНЕШ ПРЕЗИДЕНТ ТРЯБВА СЕ САМОУБИВАМЕ . БЕЗСРАМНИК МАЗЕН
697
4
 
23
 
! Отговори
С.М. преди 12 години
Мен ми се струва, че хората искат да те хванат за гърлото, ако те докопат, алчен лигльо...Забрави как се кълнеше, че няма да се кандидатираш, и колко ревеше, че министрите не трябвало да стават президенти и пр. тъпотии... къса памет, нагло човече нахилено...
696
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бързат да му стиснат ръката защото може да даде някой рушвет!
695
3
 
14
 
! Отговори
saki преди 12 години
Боко и Плевнята разиграват сценария на Путин и Медведев. След 5 г, Плевнята ще отстъпи президенството на Боко ,а Боко ще го направи премиер. Както за Медведе казват че е путьонски президент, така и Плевнята ще бъде бокьонския президент.
694
4
 
17
 
! Отговори
Васил Кехайов преди 12 години
По-гнусен, хлъзгав мазник не съм виждал... :(((