Мечките на Соколова не били предизборни, нито с щампа на ГЕРБ

Светещите ключодържатели били за безопасността на децата
Обновена: 5 окт 2011 17:10 | 5 окт 2011 17:08,
106
Мечките на Соколова не били предизборни, нито с щампа на ГЕРБ
Ирена Соколова Снимка: ГЕРБ

Обвинената в предизборна агитация Ирена Соколова – действащ народен представител от ГЕРБ и кандидат-кмет на Перник, отрече да е раздавала светлоотразителите на деца с предизборна цел.

Тя беше обвинена от социалистката Мая Манолова, която дори показа въпросните червени мечета ключодържатели от трибуната на парламента.

Соколова обаче обясни, че каузата й към безопасността при придвижването на децата по улиците на града, датира още от времето, в което не е била народен представител.

"Моята кауза към децата на Перник е да ги поздравявам задължително в началото и в края на учебната година, като им подарявам по нещо, и се допитвам до учителите кое е най-доброто за децата – книги, тефтери", обясни в Соколова.

Тази година избрала червени светлоотразителни мечета, които се слагат на ученическите раници, за да предпазват малчуганите.

Още по темата

Ирена Соколова обясни още, че никъде върху пластмасовите предмети не пише, че е от ГЕРБ, а само че е народен представител.

На въпрос защо регионалният инспекторат в града е раздавал мечетата, Соколова обясни, че оттам било най-лесно на учителите да се снабдят със светлоотразителите.

"Аз сама раздавах светлоотразителите в парка и на пешеходните пътеки. Те не са предназначени само за едно училище, а за цялата Пернишка област", допълни тя.

Освен това Ирена Соколова обясни, че името й е емблематично с помощта й за децата и че тя не се срамува от него.

И допълни, че в случая със светлоотразителите ползвала личен пример, тъй като преди време тя и дъщеря й претърпели  пътнотранспортен инцидент.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: Ирена Соколова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
1
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
92
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Госпожо, за да повишите безопасността на движението да бяхте раздавали ***.
91
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Освен това Ирена Соколова обясни, че името й е емблематично с помощта й за децата и че тя не се срамува от него...... Поне е скромно момето..
90
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов спечели ***, но загуби... БЪЛГАРИТЕ!
89
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако тая е идол за красота на герберите, то ми е ясно защо не съм за герб!
88
8
 
4
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ! преди 12 години
НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ ПО КОМЕНТАРИТЕ,ЗАЩОТО НАЙДЕНОВ И МАЯ МАНОЛОВА СА ЗАВЗЕЛИ ФОРУМА И ВИ МЪТЯТ ГЛАВИТЕ!
87
9
 
4
 
! Отговори
към U4UDEN №89 преди 12 години
Ирена Соколова е мила,нежна ,възпитана жена. А любовницата на Найденов-Мая Манолова е агресивна,злобна като акула,грозна снобка,порочна и опасна,разрушаваща живота на хората,преследваща единствено собсвения си интерес,манипулаторка.Манолова оставя след себе си хаос,разруха!Аман от нейния популизъм!
86
2
 
6
 
! Отговори
ГЕРБерче преди 12 години
Тия мечки не са случайни, бъзикат се с елегантната фигура на Фидосова :) Как смеят да правят подобно нещо тия нагли ***! Офф, оплесках се, те нашите си направили тая гавра със себе си....
85
4
 
8
 
! Отговори
Калин преди 12 години
В много парламенти досега е имало *** и бавно развиващи, но такова чудо като сега не съм виждал. Това да агитираш деца и чрез тях - родителите им е пълна идиотщина.
84
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Държател за ключове, пласмасов- носи се в джоб или чанта и служи за безопасност на децата. Госпожата да не би да е колега на ЦВ и Тик-ата, ако е така ,това обяснява случая. Те, там в ГЕРБ, имат и един със 125 години трудов стаж и заработени 50 млн. и още си работи човека и навъртва годините за нова пенсия.Дълголетници са...
83
1
 
3
 
! Отговори
U4UDEN преди 12 години
DO MAPK :ABE TI GOLIAM MAISTOR SE PRAVI6 BE ??????? TI ILI NE SI DIBRE SAS ZRENIETO ILI SI PALEN 4IKIDJIA. KAK MOJE6 DA KAJE6 ZA TOZI KON -IRENA SOKOLOVA 4E BILA HUBAVA ??? ABATI 4EKIDGIATA DETO SI !TI JIVA JENA NE SI VIJDAL BE *** ???
82
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако стане кметица -за своите,златни ключодържатели,за инакомислещите и картонени няма да има.
81
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То и на кебапчетата които раздава Бибиткото не пише ГЕрб, ама....
80
3
 
13
 
! Отговори
ПЕРНИК преди 12 години
Кметицата на Перник е супер , Росето и (Янакиева) и кметицата на Изток направиха Чудеса за двете места . А другите кметове от ГЕРБ само продават земи , имущество и събиране на дългове на Мутренски Фирми , собственост на Мафията .В Перник една от трите електроразпределителни фирми чез , има договор с Мутренска фирма за събиране на дългове.
79
0
 
2
 
! Отговори
ДО 71 преди 12 години
Не е така , на тези Банки България гарантира всички депозити , дори изплаща и на гръцки граждани .Те затова няма пенсии.
78
16
 
5
 
! Отговори
Мечо преди 12 години
Положителното за мен,от тази случка е,че видях каква хубава,културна,възпитана и интелигентна депутатка имат ГЕРБ от Перник!Поздравления за Ирена!А Мая,тя е може би най-голямата кокетка в Парламента,и понякога прекалява с това да е център на вниманието.
77
8
 
4
 
! Отговори
Супер преди 12 години
Ако някой си мисли, че на ГЕРБ ще им е леко, не е познал, това ще е кампания на ударите и рязането на глави, тези плакати и диплянки са нищо, истинската работа я вършат от ДПС, имат си стотници, десетници, те са като мафията, всеки отговаря за улица, махала, роднини и служителите си, само гледайте какво ще стане след 2 седмици, в 7plus7. net го каза Местан, той обяви война на Синята коалиция и АТАКА, чакат сега ГЕРБ
76
1
 
10
 
! Отговори
моля...баща преди 12 години
моля да ми дадат светещи презервативи та да ги сложа на някой в тъмното, кат се загледах вече си набелязах..п.п. трябва ми защото в тази гладна държава само *** и власимащите могат да хранят деца..
75
2
 
15
 
! Отговори
try преди 12 години
***!
74
0
 
4
 
! Отговори
МИСЛЕТЕ преди 12 години
Братя Македонци направиха един страшно смислен клип за изборите - напишете в гугъл Posle ebenje nema kaenje