Мечките на Соколова не били предизборни, нито с щампа на ГЕРБ

Светещите ключодържатели били за безопасността на децата
Обновена: 5 окт 2011 17:10 | 5 окт 2011 17:08,
106
Мечките на Соколова не били предизборни, нито с щампа на ГЕРБ
Ирена Соколова Снимка: ГЕРБ

Обвинената в предизборна агитация Ирена Соколова – действащ народен представител от ГЕРБ и кандидат-кмет на Перник, отрече да е раздавала светлоотразителите на деца с предизборна цел.

Тя беше обвинена от социалистката Мая Манолова, която дори показа въпросните червени мечета ключодържатели от трибуната на парламента.

Соколова обаче обясни, че каузата й към безопасността при придвижването на децата по улиците на града, датира още от времето, в което не е била народен представител.

"Моята кауза към децата на Перник е да ги поздравявам задължително в началото и в края на учебната година, като им подарявам по нещо, и се допитвам до учителите кое е най-доброто за децата – книги, тефтери", обясни в Соколова.

Тази година избрала червени светлоотразителни мечета, които се слагат на ученическите раници, за да предпазват малчуганите.

Още по темата

Ирена Соколова обясни още, че никъде върху пластмасовите предмети не пише, че е от ГЕРБ, а само че е народен представител.

На въпрос защо регионалният инспекторат в града е раздавал мечетата, Соколова обясни, че оттам било най-лесно на учителите да се снабдят със светлоотразителите.

"Аз сама раздавах светлоотразителите в парка и на пешеходните пътеки. Те не са предназначени само за едно училище, а за цялата Пернишка област", допълни тя.

Освен това Ирена Соколова обясни, че името й е емблематично с помощта й за децата и че тя не се срамува от него.

И допълни, че в случая със светлоотразителите ползвала личен пример, тъй като преди време тя и дъщеря й претърпели  пътнотранспортен инцидент.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: Ирена Соколова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
0
 
! Отговори
valeri преди 12 години
До 50 - За теб съм сигурен, не само с колците а и с корените.
52
2
 
3
 
! Отговори
02.12.2009 преди 12 години
След броени часове, на 2 декември 2009 г. ще се проведе заседание на Комисията за защита от дискриминация по повод жалба на г-жа Цветкова (БСП) срещу БГ Мама :-) Можете и да се смеете, но е истина. Докато е била управляваща, Партията майка, закрилница и кърмилница, всъщност е била дискриминирана от ОНЯ ФОРУМ :-)
51
7
 
5
 
! Отговори
Марк преди 12 години
Ако Курунелчето от БСП ми дойде в къщи , може и за БСП да гласувам!Но само тогава!!Чу ли бе Серьожа!!
50
9
 
5
 
! Отговори
Марк преди 12 години
Ирена Соколова е готина!За разлика от Мая Манолова!Но и Курнелчето Нинова си я бива!Нали?!?
49
24
 
5
 
! Отговори
Марк преди 12 години
Да кажем пак!Аз и моите приятели, ще гласуваме за ГЕРБ!
48
6
 
3
 
! Отговори
25.03.2009 преди 12 години
С червен презерватив в листовка агитират младите социалисти, установи проверка на "Монитор". Младежкият сайт red.bg започна новата си инициатива R.E.D. ПРОтест, която ще продължи до 14 април в шатра, наречена "геокупол" в Студентския град. Презервативът е в листовка, на която отпред пише "влизай редовно", а от вътрешната страна - "интимно за политиката".
47
5
 
3
 
! Отговори
Ники преди 12 години
Тая си мисли ,че ние ядем доматите с колците.Абе Валери,май и ти така мислиш!!
46
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде стига де, голямата работа направила, а тая *** Мая Манолова като някакъв *** лае.Не си гледат комунистите наср..те ***.И стига сте плюли вече!Тези били такива, онези -онакива.Каквито и да са, трябва да се гласува за някой.Аз лично за БСП, РЗС или ДПС няма да си дам никога гласа.Всеки си има право на избор.Като искате, изберете си пак комунисти, да ни затриват с години и да ни се смее и чуди света, уж искаме Европа, пък все комунизма ни влече.
45
5
 
8
 
! Отговори
ИЛИЯН преди 12 години
ХУБАВА ЙЕНА Е НО ГРЕШКАТА И Е Ч Е Е ОТ ГЕРБ КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ НЕ СТАВА ЗА КМЕТ
44
5
 
5
 
! Отговори
12.06.2009 преди 12 години
От пресцентъра на "Позитано" 20 пък предварително обявяваха, че телефонните призиви ще са до членове и симпатизанти на БСП. На практика обаче записаният глас на премиера достигаше и до хора, които с удоволствие биха го наругали, ако можеха и да говорят с него. БСП така и не обясни откъде и по какъв ред са взети личните gsm-номера на гражданите и защо им е звъняно против волята им. Че това е било напълно незаконно стана ясно и от днешното решение на комисията
43
4
 
5
 
! Отговори
12.06.2009 преди 12 години
В дните преди евровота Коалиция за България и в частност БСП предприеха агресивна агитация с телефонни обаждания до абонати БТК и на мобилни оператори. Първо червени активисти звъняха на случайни граждани и ги питаха за кого ще гласуват. После водачът на листата на БСП Ивайло Калфин прозвъня телефони, за да обяснява колко важен е вотът и избирането на подготвени хора. В навечерието на изборите се стигна и до премиерско обаждане, в което Сергей Станишев напомни колко много работа е била свършена
42
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хубава жена!За първи път жена от ГЕРБ да е хубава!а сегашната кметица на Перник не знам как се справя с градското управление обаче прилича на алкохолик в лицето...мноооого груба
41
5
 
6
 
! Отговори
12.06.2009 преди 12 години
Телефонната агитация на БСП за евроизборите, в която дейно участие взеха премиерът Сергей Станишев и външният министър, а вече евродепутат Ивайло Калфин е била в нарушение на Закона за личните данни. С такова становище излезе Комисията за защита на личните данни (КЗЛД).
40
7
 
6
 
! Отговори
valeri преди 12 години
Гледах я тази жена при Милен Цветков, голяма услуга и направихте. Някакъв комсомолец със беден речник постоянно мучеше срещу нея с един и същи въпрос: защо сега. Защото комсомолецо, мечетата са си нейни и ще ги раздава когато си поиска. Ти на командир ли се правиш та търсиш сметка за чуждото? Дори и неадекватният Станишев се е извинил за простотиите които сте и наговорили. Сега изпратете и вие някой да даде нешо на децата, стига сте ги ограбвали.
39
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Другарите мълчат за заменките като комунисти на разпит. Ама мечетата за децата им пречат.
38
8
 
14
 
! Отговори
Иван преди 12 години
До гуша ми дойде от нахалните, простаци гербери!Да дойдат изборите и да ги изтрием от България!
37
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бандит Ирена Герберова за нищо не става!
36
3
 
1
 
! Отговори
Коментирайте това преди 12 години
Няма краен срок за приключване на разследването. Ако се установи, че заменките са държавна помощ, облагодетелстваните от нея физически лица, частни дружества и общини ще трябва да върнат обратно в държавния бюджет разликата до пазарната цена.
35
3
 
2
 
! Отговори
Коментирайте това преди 12 години
До 15 октомври Европейската комисия очаква от българските власти информация, за да установи разликата между пазарните цени на горските имоти и административните цени, по които са осъществявани "заменките" на гори в периода 2005-2009 г.Това съобщиха от Еврокомисията, която е започнала разследване дали тези замени представляват държавна помощ, предаде националното радио.
34
3
 
6
 
! Отговори
az преди 12 години
Dobre de, kajete mi KAKVO PRAVQT GERB (osven da kradat). Kajete edno smisleno neshto, koeto da sa napravili