Мечките на Соколова не били предизборни, нито с щампа на ГЕРБ

Светещите ключодържатели били за безопасността на децата
Обновена: 5 окт 2011 17:10 | 5 окт 2011 17:08,
106
Мечките на Соколова не били предизборни, нито с щампа на ГЕРБ
Ирена Соколова Снимка: ГЕРБ

Обвинената в предизборна агитация Ирена Соколова – действащ народен представител от ГЕРБ и кандидат-кмет на Перник, отрече да е раздавала светлоотразителите на деца с предизборна цел.

Тя беше обвинена от социалистката Мая Манолова, която дори показа въпросните червени мечета ключодържатели от трибуната на парламента.

Соколова обаче обясни, че каузата й към безопасността при придвижването на децата по улиците на града, датира още от времето, в което не е била народен представител.

"Моята кауза към децата на Перник е да ги поздравявам задължително в началото и в края на учебната година, като им подарявам по нещо, и се допитвам до учителите кое е най-доброто за децата – книги, тефтери", обясни в Соколова.

Тази година избрала червени светлоотразителни мечета, които се слагат на ученическите раници, за да предпазват малчуганите.

Още по темата

Ирена Соколова обясни още, че никъде върху пластмасовите предмети не пише, че е от ГЕРБ, а само че е народен представител.

На въпрос защо регионалният инспекторат в града е раздавал мечетата, Соколова обясни, че оттам било най-лесно на учителите да се снабдят със светлоотразителите.

"Аз сама раздавах светлоотразителите в парка и на пешеходните пътеки. Те не са предназначени само за едно училище, а за цялата Пернишка област", допълни тя.

Освен това Ирена Соколова обясни, че името й е емблематично с помощта й за децата и че тя не се срамува от него.

И допълни, че в случая със светлоотразителите ползвала личен пример, тъй като преди време тя и дъщеря й претърпели  пътнотранспортен инцидент.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: Ирена Соколова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
7
 
5
 
! Отговори
X преди 12 години
До 24: Какво са направили Герб, бе! Поинтересувай се и ще разбереш, че Станишев е построил повече магистрали от тиквата! А на тиквата магистралите след 1 година и вече започват да се рушат! Махнете си бойковите розови очила най-после! Всичко е празен балон и ленти.
32
5
 
7
 
! Отговори
Кузов преди 12 години
очевидно от ГЕРБ си падат по деца.
31
8
 
18
 
! Отговори
Катя преди 12 години
А дечицата си мислят, че ви пука за тях... Друго си е като се прибере детето и с усмивка на уста покаже мечето на мама и мама си каже "оуу герб как мислят за детенцето ми, те ще са..." С долни манипулации не се печели доверие !!!!
30
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** пак посегнаха на децата!
29
7
 
7
 
! Отговори
До Наблюдател преди 12 години
Ти да си чувал, че даренията могат да са анонимни или публични?
28
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Обърнете внимание на мерака на днес.бг да сме добре информирани и шокирани- "Обвинената в предизборна агитация" и т. н. Предизборната кампания официално започна, ама някоя си била обвинена, че агитира... Ако агитира в разрез със закона, светнете ни както подобава.
27
9
 
18
 
! Отговори
Българе преди 12 години
Мале че си проста!Като ГЕРБер!
26
3
 
21
 
! Отговори
Наблюдател преди 12 години
Като е кауза за децата, защо си написахте името г-жо Соколова?
25
19
 
11
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
Комунисти, с компромати и злоба нямате никакъв шанс!Зорлем ни давате изборите.;)
24
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Големи мераклии тези гербери на деца бре! Да не са педофили!! Почвам да се съмнявам вече!
23
9
 
26
 
! Отговори
c0ldblooded преди 12 години
нагъл, по-нагъл, комунист, гербаджия...
22
24
 
19
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
ГЕРБ поне правят нещо, а комунистите само плюят!..... и крадат!;)
21
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От години, преди избори всички партийки обещават по нещо и раздават кюфтета на гласоподавателите. Кюфтета може, "червени мечета- ключодържатели" не може. Явно подрипват, не заради дрънкулките, а заради цвета им. Безсмислени простотии, така или иначе на избори думата имат не партийките, а гласоподавателите и ако някой иска да ни манипулира, няма как да го направи без помощта на измислените медии.
20
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ!
19
1
 
13
 
! Отговори
Веско Маринов преди 12 години
момчета ,а защо не пеещи?
18
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз предлагам на г-жа Соколова да не обръща внимание на критиките, да не обръща внимание и на шепата доброжелатели, които и казват, че има шанс да стане кмет на Перник. Няма как да стане............... няма да допуснем поредната издънка от кръжока по политика-ГЕРБ, да се упражнява на наш гръб!
17
5
 
16
 
! Отговори
хаха преди 12 години
ахаха как лъже милата соколка... няма как да се измъкне от гафа за жалост. Кой ще ти повярва, че няма нищо общо с предстоящите избори ? Като ги раздаваш всяка година в началото на учебната година защо не им ги даде на 15 септември ми чак сега, месец по-късно ?на знам кой освен невинните дечица може да се подлъже вече по вашите просташки номера ?!
16
5
 
10
 
! Отговори
дентист преди 12 години
тази има кариес профунда 6 долен вляво,и няма как да обясни как ключдържатели пазят деца и къде ходят деца по тъмно,много лъжете бе
15
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни"!
14
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Манолова е част от мафията в бг. Да каже за срештите и галевите. Да каже за закона написан от нея- ванко-1