Мечките на Соколова не били предизборни, нито с щампа на ГЕРБ

Светещите ключодържатели били за безопасността на децата
Обновена: 5 окт 2011 17:10 | 5 окт 2011 17:08,
106
Мечките на Соколова не били предизборни, нито с щампа на ГЕРБ
Ирена Соколова Снимка: ГЕРБ

Обвинената в предизборна агитация Ирена Соколова – действащ народен представител от ГЕРБ и кандидат-кмет на Перник, отрече да е раздавала светлоотразителите на деца с предизборна цел.

Тя беше обвинена от социалистката Мая Манолова, която дори показа въпросните червени мечета ключодържатели от трибуната на парламента.

Соколова обаче обясни, че каузата й към безопасността при придвижването на децата по улиците на града, датира още от времето, в което не е била народен представител.

"Моята кауза към децата на Перник е да ги поздравявам задължително в началото и в края на учебната година, като им подарявам по нещо, и се допитвам до учителите кое е най-доброто за децата – книги, тефтери", обясни в Соколова.

Тази година избрала червени светлоотразителни мечета, които се слагат на ученическите раници, за да предпазват малчуганите.

Още по темата

Ирена Соколова обясни още, че никъде върху пластмасовите предмети не пише, че е от ГЕРБ, а само че е народен представител.

На въпрос защо регионалният инспекторат в града е раздавал мечетата, Соколова обясни, че оттам било най-лесно на учителите да се снабдят със светлоотразителите.

"Аз сама раздавах светлоотразителите в парка и на пешеходните пътеки. Те не са предназначени само за едно училище, а за цялата Пернишка област", допълни тя.

Освен това Ирена Соколова обясни, че името й е емблематично с помощта й за децата и че тя не се срамува от него.

И допълни, че в случая със светлоотразителите ползвала личен пример, тъй като преди време тя и дъщеря й претърпели  пътнотранспортен инцидент.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: Ирена Соколова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
4
 
23
 
! Отговори
Поскъпване преди 12 години
Преди малко се върнах от К..фланд. Цените са скочили пак ! Вярно със стотинки, но са нагоре !ГЕРБ да се махат час по-скоро, че ни докараха до просешка тояга !На всичко отгоре манипулират и децата.
72
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мачкай мутрите и слугите им. Да ги изринем на бунието, където им е мястото.
71
4
 
25
 
! Отговори
Дилмов преди 12 години
ТИЯ ОТ ГРОБ И ЖИВИ МЕЧЕТА ДА РАЗДАВАТ ПАК ЩЕ ГРИЗАТ ЗДРАВО ДРЪВЦАТА НА 23!!!ТОЯ ГЛАД ТРЯБВА ДА СВЪРШИ!!
70
4
 
25
 
! Отговори
Русев преди 12 години
ГЕРБЕРАСТИИТЕ УСЕТИХА НАЧАЛОТО НА КРАЯ!!!ВЕНСЕРЕМОС!!
69
1
 
6
 
! Отговори
дистрибутор преди 12 години
Доколкото си спомням Мадритския тарикат Симо-800 въведе даване предизборно и след избори подаръци....
68
7
 
7
 
! Отговори
до 70 преди 12 години
"Червената *** не може да понесе, че някой се е сетил да си направи интелигентна реклама, без да нарушава закон">>>И БОНБОНИТЕ "ГЕРБ" СА ИНТЕЛИГЕНТНА РЕКЛАМА!
67
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Манолова е просто една от многото червени пръдли. Безполезни и смрадливи.
66
2
 
5
 
! Отговори
Да, да преди 12 години
Теглете си парите от гръцките банки. за да не останете с пръст в уста. Една позната, която работи в Гърция отишла да си тегли пари от банката, но и отказали. Гръцките банки в България са: "Пощенска банка", Алфа банк, Пиреос и ОББ
65
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червената *** не може да понесе, че някой се е сетил да си направи интелигентна реклама, без да нарушава закона.
64
17
 
5
 
! Отговори
До 65 преди 12 години
Ти си гангренясал от миналото.Позаинтересувай се първо какво представляват тези ключодържатели,те са ярко червени с изписано името на Соколова,без от някъде да може да се разбере,че е свързана с ГЕРБ,още по-малко от първокласници.Мая Манолова вече няма за какво да се захване и започна заяждане на дребно,при това много глупаво.
63
2
 
1
 
! Отговори
до 53 преди 12 години
Гласувай, Марк и ще станеш МРАК!
62
19
 
9
 
! Отговори
серГЕЙ преди 12 години
Манолова вместо да ни губи времето с глупости да ходи заедно с *** да месят каймата за кифтетата за Айшетата, че изборите кажи - речи дойдоха.
61
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много червени *** в тоя сайт !!!!
60
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредната гангренясала лелка от герб уличена в издънка
59
3
 
18
 
! Отговори
Срам преди 12 години
Депутати български - срам ни е от вас ! Как може и вие и българската преса да се занимавате с такива глупости. Голяма работа - раздавала жената сувенирчета , все пак е радост за децата. Това ли са проблемите на България ? *** ни трепят като пилци - това не е проблем, престъпни орди на свобода - това не е проблем, крадци на милиони - горди бизнесмени и това не е проблем. Ако продължа цяла страница няма да ми стигне. Управляват ни *** ! Но изглежда , че и народа ни е такъв за жалост...
58
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а само че е народен представител.Това не е ли достатъчно? Сама си признава!!! Оставкааа!!! Манипулация!!!!
57
3
 
9
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Жалки комунистически номера - няма да успеете фес бг.
56
9
 
10
 
! Отговори
СерГЕЙ Станишев преди 12 години
Другарки и другари, обратното броене продължава.Остава по-малко от месец до поредния ни резил на избори........................ сините лъжедемоктати да не злобеят и те са гола вода!
55
8
 
14
 
! Отговори
Патица преди 12 години
Тази е в издънка от всякъде, но какви обяснения даде само, все едно, че сме ***. В редиците на ГЕРБ няма един човек, който да става на материал, но имат огромно самочувствие. Светлоотзители подарявала, защото се грижела за децата. Дрън, дрън, дрън.
54
4
 
3
 
! Отговори
02.12.2009 преди 12 години
Причината за тази жалба е забраната на достъпа на г-жа Цветкова, г-н Белалов председател на ДКСМП (Дискусионен клуб за социална и местна политика) към БСП и г-н Цветков общински съветник от квотата на БСП до форумите на БГ Мама заради flood, политическа пропаганда и опит за пренасочване на недоволни от липсата на места в детските градини родители от граждански протест към политически обагрен протест, подготвян от ДКСМП към БСП в условията на предизборна кампания