Антония Първанова изхвърлена от избирателните списъци

Евродепутатът станала жертва на грешка в системата на МВР
10 окт 2011 14:43,
74
Антония Първанова изхвърлена от избирателните списъци
Снимка: архив Булфото

ГРАО изкара, че евродепутатката Антония Първанов не отговаря на условията за включване в избирателните списъци за местни избори, след като тя не е сменяла постоянния си адрес през последните 10 години, алармираха от пресофиса й.

При справка в интернет страницата на ГРАО Антония Първанова установи, че не може да упражни избирателните си права в местните избори тази година. Същевременно е посочено, че тя може да гласува за президентските избори, като се регистрира чрез настоящия й адрес в район „Изгрев”.

Евродепутатката получи обяснение, че е станала жертва на грешка в системата на МВР, в която е посочено, че през последните шест месеца живее във Великобритания.

Парадоксален е фактът, че тя не е имала настоящ адрес там и не може да си обясни откъде в Министерството са се сдобили с тази „грешна” информация, посочват от пресофиса й.

Д-р Първанова е силно обезпокоена от тези „грешки”, защото по този начин се погазва гражданско право – правото на глас.

Неминуемо възниква въпросът – на още колко граждани са „сгрешени” настоящите адреси и дали изобщо, ако те не узнаят за тези „грешки”, ще успеят да дадат гласа си на местните избори, се посочва още в съобщението.

Справка може да потвърди фактите, че Антония Първанова от години е регистрирана с адрес в район „Изгрев” в гр. София, като през 2007 и 2009 година е гласувала, също така през 2007 е била и кандидат за кмет на града, уточняват от пресофиса на евродепутатката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: Антония Първанова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
3
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
68
0
 
2
 
! Отговори
Хомоеректус преди 12 години
Възбужда ме тая стрина от добричко
67
0
 
3
 
! Отговори
аз преди 12 години
Тая *** не само от там трябва да я изхвърлят.Като си помисля ,че за нея гласувах на последните евроизбори...*** такъв.Но пък за един дудук става!!!
66
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пък аз само да попитам...Как така е изгубила правото си на глас, а е избрана за евродепутат?Пак ли герберски номера бе...Аман...Говоря за защита на принципа, не за друго...Защото тя не заслужава да е там,където е в момента...Получават възнаграждения,а резултатите от дейността им и ползата за РБ е нулева...
65
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уважаеми ми 67-ми, В баба си Цеца или Фидоска и 5 милиона евро да вложиш, пак нищо няма да се промени. Боко и Цеко и по пет пъти доктори на простотията да станат, пак трудно ще вържат две изречения. Пък вие си ги харесвайте. Няма лошо, де. А Първанова поне не развива "добре" приказката за краставицата, както вашето Руме се опита да го направи. Нямате вече никакви разумни доводи за политическите недоразумения, които ни натресохте да ни"управляват".
64
4
 
10
 
! Отговори
До 65 преди 12 години
Жената е "на светлинни години" от задачата, с която е изпратена в Европа, и за която й се плаща!!! Многократно е доказала, че работи против интересите на държавата! Хубавото е, че й е за последно! Уважаеми оплюл се 65, ако решиш да вложиш в баба си 40 хиляди евро, бъди сигурен, че ще изглежда по-добре!
63
2
 
3
 
! Отговори
ненко преди 12 години
Що плюете каката, бре.Всичко си има.И дупе и цици.Я ,кви устенца е отпрашила.Ми т'ва е Брюексел,а не шопето.
62
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ало, герберчетата, поне си признайте, че жената е на светлинни години от подобията на жени, които се опитват да "ръководят" вашето сдружение от лапачи, марионетки и отявлени неграмотници. Е, може да не е добра в "рисуването на скици", както хвали Веждичката Великия Вожд от Банкя, но не е и недоразумение, като Боковите Калинки. Поне малко си отворете очичките, отклонете поглед от портретите на премъдрите ви ръководители Боце и Цеце и вижте, че доразсипват България, а вие им се радвате!?
61
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тоя *** станишев го помня, когато разправяше ,че ако повишат заплатите на учителите, когато стачкуваха преди години, това щяло да доведе до хипер инфлация..... ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА ЗА НЕГО .... ТОЙ ПАЗИ ДЪРЖАВАТА ОТ ХИПЕРИНФЛАЦИЯ
60
0
 
2
 
! Отговори
До 62 преди 12 години
Май си падаш по гепачи...Няма лошо ! Човещина е!
59
3
 
8
 
! Отговори
до 59 преди 12 години
Я посочи трите магистрали ,и километрите метро че нещо не си ги спомням.Та какви далавери на Софиянски разкри/не че няма/?.А какво стана с подписите на Бат Бойко уж бяха фалшиви пък възоснова на тях някой хора придобиха бая хубави терени.
58
0
 
2
 
! Отговори
DO 44 преди 12 години
NE SE NATISKAI TOLKOZ!IMA PARADONTOZA!KATO VARAN E!
57
4
 
16
 
! Отговори
Тони Фарма преди 12 години
Да си стои у Брюксел тоя уруспиляк......полза никаква от нея
56
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комунистите създадоха гадта Костов и крадеца Софиянски.Бойко и ГЕРБ разкриха далаверите на Софиянски и СДС: Софийска вода, Вальо топлото, заменките. Бойко за 2 години в условия на криза построи три магистрали и метро. Ето защо ще гласувам за Плевнелиев и Фандъкова.
55
7
 
11
 
! Отговори
;) преди 12 години
Ще удари народа ама на червените шумкари цяяяялл живот кражби и после хоп обвиняваме другите за сторенот от БСП е да ама Никога повече шут в *** ама за *** и на тебе един явно си някой дето много е облажвал от некъдърниците от БКП
54
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПОРЕДНИЯТ НОМЕР НА БАНДИТИТЕ ОТ БСП ДА УДАРИМ МОЩЕН ШАМАР НА ТЕЗИ САМОЗВАНИ ПОЛИТИЦИ ОТ БСП !!!!!!!! ЕДИН ХУБАВ ШУТ В *** ИМ НА 23 ОКТОМВРИЗА СПОМЕН ОТ НАРОДА
53
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малеее.Сега не може да си продаде гласът за 50лв.
52
7
 
15
 
! Отговори
вв преди 12 години
НДСВ,БСП,ДПС,СДС .РАЗЛИКА НЯМА
51
5
 
10
 
! Отговори
един от вас преди 12 години
Тоя Рунгел да е хубав по добре да напъвам някоя *** вижте го тоя плазмодийй държавата ни страда точно от такива КАРИЕРИСТКИ готови да продадат и душата си вънка *** не те искаме тебе и всички от твоя сой .Призовавам всички Българи да гласуваме на изборите и да изметем такива *** като тази и като онзи брадатия сокол Мемет Торгун дето си правят тънките сметки на балотажа да вкарат всички турски и ромски гласове и пак да променят волята на народа Кунева се оказа новата кукла на конц
50
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...ДА ИМ МИНЕ МЕРАКА ,НА ЧЕРВЕНИТЕ ***....!ОЩЕ , МАЛКО ИМ ОСТАВА!!!!ЩЕ ПАДНЕ , ЯКА РЕВИЗИЯ СЛЕД ИЗБОРИТЕ....!..ШЕ ВИДИМЕ ,ТОГАВА ... КОЙ-КУМ, КОЙ-СВАТ....