Антония Първанова изхвърлена от избирателните списъци

Евродепутатът станала жертва на грешка в системата на МВР
10 окт 2011 14:43,
74
Антония Първанова изхвърлена от избирателните списъци
Снимка: архив Булфото

ГРАО изкара, че евродепутатката Антония Първанов не отговаря на условията за включване в избирателните списъци за местни избори, след като тя не е сменяла постоянния си адрес през последните 10 години, алармираха от пресофиса й.

При справка в интернет страницата на ГРАО Антония Първанова установи, че не може да упражни избирателните си права в местните избори тази година. Същевременно е посочено, че тя може да гласува за президентските избори, като се регистрира чрез настоящия й адрес в район „Изгрев”.

Евродепутатката получи обяснение, че е станала жертва на грешка в системата на МВР, в която е посочено, че през последните шест месеца живее във Великобритания.

Парадоксален е фактът, че тя не е имала настоящ адрес там и не може да си обясни откъде в Министерството са се сдобили с тази „грешна” информация, посочват от пресофиса й.

Д-р Първанова е силно обезпокоена от тези „грешки”, защото по този начин се погазва гражданско право – правото на глас.

Неминуемо възниква въпросът – на още колко граждани са „сгрешени” настоящите адреси и дали изобщо, ако те не узнаят за тези „грешки”, ще успеят да дадат гласа си на местните избори, се посочва още в съобщението.

Справка може да потвърди фактите, че Антония Първанова от години е регистрирана с адрес в район „Изгрев” в гр. София, като през 2007 и 2009 година е гласувала, също така през 2007 е била и кандидат за кмет на града, уточняват от пресофиса на евродепутатката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: Антония Първанова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
10
 
13
 
! Отговори
ЧРД преди 12 години
Ами как, платили са на някое подкупно милиционерче, да направи промяната за да се плюе по ГЕРБ ! Мнага ми е чудно как е разбрала, чеу не евключена в списъците ? Едва ли някой си прави труда за такива проверки. Манипулация на МРЪСНИТЕ ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИ !
28
5
 
19
 
! Отговори
911 преди 12 години
Първанова, разкажи пак за важните документи откраднати на летище София:РМногоооо грешки:)
27
3
 
21
 
! Отговори
ааааа преди 12 години
Пожарникарят те прееба, нали мила моя?
26
6
 
26
 
! Отговори
До 25 преди 12 години
"Красива , интелигентна ,успяла жена", да успяла да направи тромпети на половината депутати от ЕВропарламента, другата половина е запазена за дружката на Станишко - умния и красив Вигенини!
25
4
 
7
 
! Отговори
До 24 преди 12 години
Нали ви казах, че ако го изберем, трябва да му ядем ***, защото в едно тв предаване така каза: "Яжте ми ***"! Стига толкова с тоя Витков, че ми писна!
24
25
 
7
 
! Отговори
ZZ преди 12 години
Красива , интелигентна ,успяла жена/с или без помощ на някого/,а като чета коментарите се вижда колко много неудачници има .
23
6
 
12
 
! Отговори
НОВО 20 преди 12 години
Родени във България и носим своя кръстот всички политици да видим среден пръст,отвръщаме им ние с надежда и любови чакаме наведени - винаги готов.Не е ново 20, знаеме това,че БГ политиката е пълна със ...а,а всичките предатели, еничари, ***,щом стане страшно - бегом бейби...ние пак сме тук!!!Народни дупетати, партийни членове,не може алчността ви да се наядеи нека ви настигне протестният ни вот -с бюлетина 20 - целият народ."Ново 20" - YouTubeСветослав Витков - 20 в бюлетината
22
6
 
16
 
! Отговори
Стефан Гамизов преди 12 години
Много лошо са я преебали! Направо и са се изкензали в минетчийницата.
21
3
 
24
 
! Отговори
А преди 12 години
Змия, ама от най-отровните. Знам, че е от Добрич, ама догруджанците са добри хора. Само ще е от някой рядък тропически вид. Ще питам шефа на терариума на Зоопарка. Може и да ми каже.
20
3
 
31
 
! Отговори
Грешката е вярна преди 12 години
Тони Фарма освен да прибира комисионни и върти тръби не е направила нищо за България...
19
4
 
28
 
! Отговори
за 15 преди 12 години
Тая е по-противна. Другата е мразена само от шепа *** и *** от футболните агитки.
18
3
 
17
 
! Отговори
гласоподавател преди 12 години
какво толкова се е случило? Та нали затова списъците се изнасят месец преди изборите,за да може всеки да провери достоверността на личните си данни и в коя секция ще гласува!след като на мен се случва това ,защо да не могат да бъдат сгрешени и данните на уважаемата г-жа?Има си процедура за това и нещата се оправят!Хайде,нямаме нужда от нейните вопли! Познаваме ги до болка ....
17
16
 
17
 
! Отговори
куха лейка цецова преди 12 години
НЯМА ГРЕШКА,ИМА УМИСЪЛ.ТОЛКОВА СА ГАДНИ ГЕРБЕРАСТКИТЕ ЦВЪЦОВИ НОМЕРА.
16
6
 
27
 
! Отговори
131 преди 12 години
Тая забрави когато се натискаше в лекарския кабинет на Езиковата гимназия в Добрич в директора . Толкова е долна и лицемерна.
15
2
 
7
 
! Отговори
gotin преди 12 години
Кви избори?!
14
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
чудя се тая или манголюба бенатова е по противна
13
6
 
36
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Рядко противно същество.
12
6
 
35
 
! Отговори
електорат преди 12 години
ПОЛИТИЧЕСКА МЪС - ТИЯ!!!!!
11
3
 
8
 
! Отговори
мм преди 12 години
Те са достатъчно нахранени всички, ние няма какво да се мъчим. Ама айде от мен да мине, ще си го преместя в другия крачол за Бог да прости.
10
2
 
3
 
! Отговори
До недоволния №3 преди 12 години
Ти наистина живееш в странно време-пространство щом смяташ , че има такова нещо като "Книжка за личен автомобил" и все пак кой е човека или само ти си го знаеш?