Антония Първанова изхвърлена от избирателните списъци

Евродепутатът станала жертва на грешка в системата на МВР
10 окт 2011 14:43,
74
Антония Първанова изхвърлена от избирателните списъци
Снимка: архив Булфото

ГРАО изкара, че евродепутатката Антония Първанов не отговаря на условията за включване в избирателните списъци за местни избори, след като тя не е сменяла постоянния си адрес през последните 10 години, алармираха от пресофиса й.

При справка в интернет страницата на ГРАО Антония Първанова установи, че не може да упражни избирателните си права в местните избори тази година. Същевременно е посочено, че тя може да гласува за президентските избори, като се регистрира чрез настоящия й адрес в район „Изгрев”.

Евродепутатката получи обяснение, че е станала жертва на грешка в системата на МВР, в която е посочено, че през последните шест месеца живее във Великобритания.

Парадоксален е фактът, че тя не е имала настоящ адрес там и не може да си обясни откъде в Министерството са се сдобили с тази „грешна” информация, посочват от пресофиса й.

Д-р Първанова е силно обезпокоена от тези „грешки”, защото по този начин се погазва гражданско право – правото на глас.

Неминуемо възниква въпросът – на още колко граждани са „сгрешени” настоящите адреси и дали изобщо, ако те не узнаят за тези „грешки”, ще успеят да дадат гласа си на местните избори, се посочва още в съобщението.

Справка може да потвърди фактите, че Антония Първанова от години е регистрирана с адрес в район „Изгрев” в гр. София, като през 2007 и 2009 година е гласувала, също така през 2007 е била и кандидат за кмет на града, уточняват от пресофиса на евродепутатката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: Антония Първанова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тая и без това НЕ е БЪЛГАРКА а най-обикновенна турска ***
8
8
 
32
 
! Отговори
аватар преди 12 години
За тази ***,само задна прашка и дълбок сундаж и без дренаж.Иначе виновни сме си ние българските граждани,за *** да е на такъв вайяж !!
7
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДОБРА НОВИНА ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ !
6
2
 
29
 
! Отговори
бг преди 12 години
На обикновените хора години наред се погазва гражданското право!-с подобни поводи,с монополни дружества,с некоректни мобилни оператори,с измислени такси и бюрокрация,с манипулативни медии........ и списъкът е безкраен.Но виж,когато на депутат му са нарушени правата бие тъпана по медиите и те разбира се му обръщат внимание!
5
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много поздрави от Румяна Желева ..........
4
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Охо тез дето гасуват каква грешка направиха преди 2 години не е истина.
3
4
 
11
 
! Отговори
nedovolen преди 12 години
Тез , ушеви са големи бастуни !Защо ли ?Човека е роден 1961 г., а книжката за личен автомобил е издадена през 1958 !?!?За какво говорим !България -страна на чудесата !
2
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще задава въпроси на Румито , а?
1
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хайде бе, "нахранете" някого, какво мълчите.