На стари години да се омаскариш!

Борисов откри предизборен огън по Стефан Данаилов
20 окт 2011 12:42,
550
На стари години да се омаскариш!
Борисов на откриването на ремонтираната гимназия. Снимка: БТА

„На стари години да се омаскариш“. Това казва премиерът Бойко Борисов за кандидата за вицепрезидент на левицата Стефан Данаилов пред министрите си в сряда, стана ясно от стенограмата на правителственото заседание. 

Поводът Борисов да "открие огън" по екскултурния министър е предизборният клип на БСП, в който Данаилов сипел лъжи за управляващите.

„Сутринта за първи път се заслушах в клипове, между другото, защото винаги това ми се е струвало голяма глупост. Заслушах се в Стефан Данаилов, говореше такива лъжи. Първо, бюджетът на здравеопазването е три по-голям от бюджета на МВР.

Представяте ли си, този човек е бил четири години министър. Четири години този човек е слушал приемането на бюджета. Той тогава е бил горе-долу същият бюджет за МВР – на неговия приятел Румен Петков, и на здравеопазването“, ядосва се Борисов.

После премиерът припомня, че е открил ремонтираната полиграфическа гимназия в София, която била в ужасяващо състояние.

„А този техникум – полиграфическата гимназия, както сега се казва, е пряко подчинена на министъра на културата. Сиреч Стефан Данаилов е бил четири години министър и това му е било работата да го направи при бюджетен излишък над 3-4 милиарда. Ама много ме е срам от това, което прави този човек. Това е точно приказката – на стари години да се омаскариш“, гневи се Борисов.

Още по темата

„Един гениален артист, любимец на всички, на стари години да те вкарат в предизборна схема, защото тяхното е схема… Защото той и днес казва, че щял да продължи да снима филми. Ама чакай, ти или си артист, или си вицепрезидент, или си министър, или си еди-какъв си", пали се министър-председателят.

"Щял да продължи да снима филми и сиреч аз съм тук само да излъжа хората да гласуват за Калфин, пък после си отивам пак да си снимам… Много го било срам…!? Ама много ни е срам от вас, защото лъже“, казва още Борисов. 

Заедно със здравния министър той се възмущава и от думите на Данаилов в клипа на социалистите, които „се срамуват, че се лекуват деца с есемеси“.

„А нима тази… как беше – Коледата на Първанов, Българската Коледа, нима не събират пари с есемеси и какво лошо има?! Първанов всяка година събира по милион, милион и нещо и след това ги даряват на болници, за кувьози, какво ли не. Сиреч той самият пряко е участвал сигурно в инициативите на Първанов, ако се провери – ще се намери. А и толкова пари даваме за здравеопазване – 3,25 милиарда – рекордно, повече оттогава, когато е бил той министър“, отсича Борисов.

Премиерът явно е взел на мушка кандидат-вицето на БСП, след като също вчера каза, че го е срам от Данаилов, тъй като "не може да пише".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


550
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
520
3
 
6
 
! Отговори
зомбиран преди 12 години
до 519 А да питаме ли Плевнелиев кой е президента на Македония или Китай?
519
7
 
8
 
! Отговори
Г-н Данаилов преди 12 години
Спрете му алкохола на г-н Данаилов!
518
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само *** би гласувал за БСП!
517
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много са ми смешни разните комунистчета, които плюят тук по форумите... Крадоха толкова много , много години, съсипаха държавата, оставиха я ошушкана до нула, вдигнаха пенсиите без да имат парите а това, окрадоха от еврофондовете каквото можаха, кой откъдето каквото успя да открадне го открадна и СЕГА, ВИДИТЕ ЛИ, ГЕРБ БИЛИ ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО С 2-ТЕ СИ ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ?!?!?!
516
0
 
4
 
! Отговори
DO 504 преди 12 години
BRAVO!TO4NO I NA MQSTO!JALKO,4E CIGANISTITE V ZADUNAISKA BALGARIQ SASVETOVNO IZVESTNI TAPANARI I NQMA DA TE RAZBERAT.KUHI LEIKI...
515
8
 
12
 
! Отговори
до 519 преди 12 години
Питай Борисов как се говори книжовен български !!! Да видим какво ще каже на този въпрос !!!
514
9
 
15
 
! Отговори
ШШШШ преди 12 години
ПИТАЙ СТЕФАН ДАНАИЛОВ КАК СЕ ПИШЕ : СБОГОМ ИЛИ ЗБОГОМ
513
13
 
15
 
! Отговори
миш маш преди 12 години
Спокойно Борисов, нали си супермен, почна пяна от устата от яд да ти излиза нещо...Усещаш, че властта ти се изплъзва ли...
512
9
 
10
 
! Отговори
ЕХ,БОЙЧЕЕЕ преди 12 години
А БОРИСОВ Е ОМАСКАРЕН ОТКАКТО Е РОДЕН,ЩОТО Е ЛУД,А ИСКА ДА УПРАВЛЯВА.ПО - КЪСНО СТАНА МУТРА (СПОРЕД КОГО ТОВА Е ПОЧТЕНО И НЕ Е ЗА СРАМ И ОМАСКАЯВАНЕ),А *** ТИЧАТ СЛЕД НЕГО ДА ИМ ПОДХВЪРЛИ КАТО НА КУЧЕТА,НА КОГО ТРОХИ,НА КОГО ГОЛЯЯЯМ КОКАЛ.ВИЖТЕ И ПЛЕВНЯТА КАК СЕ ОЗВЕРИ И ТОЙ.СРАМ!СРАМ! СРАМ!
511
5
 
10
 
! Отговори
;лхи преди 12 години
крайно време е школата за заптиета в симеоново да се забрани със закон!
510
7
 
17
 
! Отговори
Чичко Фройд преди 12 години
"Милене", "Милене", неграмотнико, знаеш ли каква услуга правиш на опозицията като пишеш във форумите?! Девет /!/ правописни грешки имаш, безсловестнико. И ти като оня, дето е написал дисертация, а е прочел само Винету! Долу ГЕРБ, долу неграмотниците!
509
3
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Тия са върхът единия неможе да пише другия е чел Винету е гордея се с тях!
508
10
 
7
 
! Отговори
милен преди 12 години
като кледам коментаарите - много платени. комунистите хвърлят много пари и скоро ще фалират ... освен ако не са окрали много повече отколкото се знае
507
7
 
10
 
! Отговори
ТОВА Е преди 12 години
АМИ СЛЕД КАТО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ СЪВМЕСТЯВА ДЛЪЖНОСТТА ПРЕМИЕР,ДАЛАВЕРАДЖИЯ,МУТРА И БОМБАДЖИЯ,ЗАЩО СТЕФАН ДАНАИЛОВ ДА НЕ МОЖЕ ДА УПРАЖНЯВА ЕДНА ПОЧТЕНА ПРОФЕСИЯ,КАТО АКТЬОР,КАТО ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ.КАКВО ДА КАЖЕШ - ПРОСТА НАГЛА МУТРА ЦИРКАДЖИЯ.ТОВА ИЗЧЕРПВА ВСИЧКО.
506
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко - дипломиран иженер,където се изисква математика,физика,логика,практицизъм,закони,теоремиС.Данаилов,Ламбо - *** витизчия,който незнайно как е завършил ВИТИЗ,след като е неграмотен и първолачетата ще му се присмеят на правописа.Според комунистите инженера е простия,а неграмотния Ламбо е интелигентния.Хахахаха!Лъжци си бяхте и лъжци ще си умрете!
505
10
 
9
 
! Отговори
да! преди 12 години
с лъжите на мутрата не може да се свикне,защото говори от позицията на министър председател.след като една проста мутра не уважава институциите,не може да я представлява.да не му позволим да употребява за личния си егоистичен,ненаситен интерес най-високата институция в държавата.тази,която олицетворява българия и българския народ.българия не е лудница,не е и магурата,където българския премиер се е "образовал",трупал първите милиони,създавал престъпните си връзки.
504
8
 
10
 
! Отговори
Мамантос преди 12 години
Обидно за тиквите да ги сравняват с това... нещо.
503
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бсп са леви, синята коалиция са десни, а герб са транссексуални ***
502
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко - дипломиран иженер,където се изисква математика,физика,логика,практицизъм,закони,теоремиС.Данаилов,Ламбо - *** витизчия,който незнайно как е завършил ВИТИЗ,след като е неграмотен и първолачетата ще му се присмеят на правописа.Според комунистите инженера е простия,а неграмотния Ламбо е интелигентния.Хахахаха!Лъжци си бяхте и лъжци ще си умрете!
501
7
 
17
 
! Отговори
КИРИЛ ГРАМАТИК преди 12 години
"И бифтекът да е от младо теле"! - искане на Бойко Борисов към събралите се в ресторанта и ЧЕРПЕЩИ ГО българи в Канада, където нарича българският народ "лош материал". Резил над резилите! На първата си среща с Путин закъснява 10 минути и вместо да се втурне към него започва да се прегръща на вратата със случайно срещнат познат. Международен резил на резилите. "С едната ръка ядях филия, намазана с мас, с другата тичах по ливадата". Антропологичен феномен. Резил на резилите!