Плевнелиев иска прагматично президентство

"Българите ще докажат, че позитивното побеждава"
Обновена: 30 окт 2011 11:05 | 30 окт 2011 10:49,
230
Плевнелиев иска прагматично президентство
Снимка: БТА

Гласувах за едно динамично и прагматично президентство, коментира кандидат-президентът от ГЕРБ Росен Плевнелиев, след като гласува в София.

"Гласувах за европейското развитие на България, гласувах за една достойна България, в която регионите получават качество на живот, хората получават икономическа перспектива, независимо дали живеят в малките, в средните или в големите населени места.

България има нужда от джентълменство, България има нужда от европейско поведение и на тези избори българите ще докажат, че позитивното, че надграждането побеждава", допълни той.

Споре Плевнелиев каузата на тези избори е много силна и важна – ускоряване на развитието на България.

Във връзка с неуредиците при гласуването на първия тур той заяви, че има компетентни органи, които трябва да си свършат работата.

"Аз очаквам днес драматично подобрение. Днес ще се гласува много по-лесно", коментира Плевнелиев и още веднъж призова гражданите да отидат до изборните секции.

На въпрос какво ще прави в изборния ден кандидат-президентът отговори:

"Днес ще се разхождам със семейството, ще готвим палачинки и следобед ще караме колела".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още по темата: ГЕРБРосе Плевнелиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
0
 
! Отговори
Мими преди 12 години
Ако има нещо, с което не сме живели, то това е позитивизъм. 20 години не намерихме общо мнение, че трябва да бъдем управлявани единно... И сега имаме 7 парламентарни групи!!! Какво е това не мога да проумея! Аз гласувах за единство в правителството и управлението!
151
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Подпалиха джипа на Бандаловски. Той смята, че е отмъщение на левскариАми то власт как се взима?
150
0
 
2
 
! Отговори
Христо Стоичков преди 12 години
Моят номер е най- великият!!!
149
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шъ бъди...иврупейски динамичну димукрътичну иевроатлантически насочену поригиуналну перспективну и позитивну надграждане на курникЪТ у двора на баба Цецка от Остра мугилЪ...пин-пин-дин-куляр...
148
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам дали разбирате какво се задава? Диктатура!
147
2
 
4
 
! Отговори
Цветелина Б. преди 12 години
Аз си имам цяла банка, хич не ме интересува твойто мнение. А за другото- аз го казах преди Доган, ама ти в тия кръгове нямаш достъп- Копай си царевицата и си трай. Важен е смисъла, а не кой го казво!
146
1
 
5
 
! Отговори
Lostov преди 12 години
Цветелина Б. (номер 220) цитира Доган! Това са думи Доган. Значи така, а? Каквото каже турчина и го повтаряш като папагал??! Собствено мнение нямаш ли? Личи си кой е купен, платен и т.н.
145
6
 
19
 
! Отговори
Цветелина Б. преди 12 години
с края на Бойко Борисов започва нормалният цикъл на държавата
144
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най -ще му подхожда на тоя шушлек прагматично кметство
143
2
 
0
 
! Отговори
osata преди 12 години
"Аз очаквам днес драматично подобрение." Я да размислим - подобрение на вота в смисъл по-лесно гласуване, да. Но защо да е драматично, не мога да си обясня? Каква драма може да произлезе от по-лесното гласуване? Драма за кого? За гласуващите ли?
142
1
 
1
 
! Отговори
joe преди 12 години
ПАРТИЯТА ИСКА РАБОТНИ МЕСТА В ПРЕЗИДЕНСТВОТО - КАДНДИДАТЪТ ДА МУ МИСЛИ....
141
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
plevniata se opitva da zameni picata na diankov s pala4inki...a zasto da ne ideda pokara kola po magistralite koito e postriol?smeshnik Jeliu JeleF be po interesen ot tozi muhlio
140
3
 
10
 
! Отговори
Цветелина Б. преди 12 години
Абе, разкарайте го тоя. Аз направих така с шефа му, знаете ли колко добре ще се чувствате- спокойни, щастливи... Направо се родих!
139
3
 
8
 
! Отговори
PRAGMATICHNO LAI_O преди 12 години
ABe *** ti PRAGMATICHNO SE NASRA kade si tragnal sa mirizliviyt si zadnik . BEGAI i se krii idva ILIYNA BENOVSKA
138
2
 
9
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 12 години
Да премахнем велосиПЕДИте от политиката!
137
4
 
13
 
! Отговори
ГЕРБ-Измамници... преди 12 години
ГЕРМАНСКИ НАБЛЮДАТЕЛИ:ИЗБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БЪДАТ КАСИРАНИДеветима наблюдатели за изборите от Германия са установили нарушения, които според тях, налагат касиране на изборите в България и провеждането на нови. Това се казва в съобщение от Българския център за зелена икономика, по чиято покана са пристигнали наблюдателите.Наблюдатели от Дания също вече констатираха сериозни проблеми на вота в неделя.Такъв хаос и такива нарушения никога не сме виждали. И нямаше да може да си представим, че съществуват в Европа. Наистина е трудно да проумее човек, че демокрацията може да бъде разбирана по този начин, е личният коментар на наблюдателите, пише в съобщението.Те установили, че в почти всички посетени от тях секции около 50, се използвали бюлетини, достатъчно прозрачни, за да може позицията на кръстчето да бъде разпозната, дори и бюлетината да е прилежно сгъната. Изводът им е, че тайната на вота е нарушена в цялата страна. Затова според всички демократични норми тези избори следва да бъдат анулирани, каза Кристиян Гайзелман от Българския център за зелена икономика.
136
2
 
6
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
Той ще назначава и освобождава от длъжност ръководителите на дипломатическите представителства и постоянните представители на страната. Ще награждава с ордени и медали заслужилите, ще дава и възстановява българско гражданство, както и освобождава и лишава от него. Значи не трбва да е някой, който не е искал изобщо да се занимава с това. Не трябва да е Р.П./ Реален Послушко/
135
5
 
16
 
! Отговори
Бай Ставри преди 12 години
"Днес ще се разхождам със семейството, ще готвим палачинки и следобед ще караме колела". Това те чака от утре нататък!
134
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 198Тази персона първо не искаше да става президент, сега иска да е прагматичен! ***, Ганьооооооо! Само чужд ботуш може да те управлява!
133
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички постове против Калфин се трият,вече 10 поста ми изтриха