Плевнелиев иска прагматично президентство

"Българите ще докажат, че позитивното побеждава"
Обновена: 30 окт 2011 11:05 | 30 окт 2011 10:49,
230
Плевнелиев иска прагматично президентство
Снимка: БТА

Гласувах за едно динамично и прагматично президентство, коментира кандидат-президентът от ГЕРБ Росен Плевнелиев, след като гласува в София.

"Гласувах за европейското развитие на България, гласувах за една достойна България, в която регионите получават качество на живот, хората получават икономическа перспектива, независимо дали живеят в малките, в средните или в големите населени места.

България има нужда от джентълменство, България има нужда от европейско поведение и на тези избори българите ще докажат, че позитивното, че надграждането побеждава", допълни той.

Споре Плевнелиев каузата на тези избори е много силна и важна – ускоряване на развитието на България.

Във връзка с неуредиците при гласуването на първия тур той заяви, че има компетентни органи, които трябва да си свършат работата.

"Аз очаквам днес драматично подобрение. Днес ще се гласува много по-лесно", коментира Плевнелиев и още веднъж призова гражданите да отидат до изборните секции.

На въпрос какво ще прави в изборния ден кандидат-президентът отговори:

"Днес ще се разхождам със семейството, ще готвим палачинки и следобед ще караме колела".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още по темата: ГЕРБРосе Плевнелиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
3
 
! Отговори
Тончо преди 12 години
От ЦИК можеш да очакаваш да свърши абсолютно всичко, но не и работата за която са призовани!
111
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ , ДНЕС ПЛЕВНЯТА НА ГЕРБ щЕ ИЗГОРИ В ОГЪН И ЖУПЕЛ !!! НЕКА !
110
3
 
1
 
! Отговори
evgeni преди 12 години
Поредния опит да се затвърди тезата,че БСП и ГЕРБ в опозиция.Дълбоко в същността те са такива,но изпълняват и обслужват интересите на икономическо-политически кръгове под външно ръководство.Въпрос на покорство,под формата на "солидарност"и лобиране подплатено със " заслужено възнаграждение".Дотук нещата казани са като в някогашните епизоди от "Студио X",но и прозаично прости и без голям замисъл.В основата на 20 годишния "преход" е заложено тоталното ограбване от структурите,чрез своите си икономически разсейки дълбоко срастнали се в българската икономика ,под прикритието на политическото противопоставяне и подплатено от силови ведомства като МВР,ПРОКУРАТУРА И СЪДЕБНА ВЛАСТ. И все пак от време на време е нужна някоя друга ПИЕСА да се "разграничи" ТОЗИ от ОНЗИ. Ако се прегледат хрониките от 1989г. до днес и чрез немного обстоен анализ се вижда заложените конюнктури на престъпната политическа власт,продължавайки неотлъчно линията на геноцид/ подобно на Гърция,но тя бе ограбвана по параграф ефропейски фондове/."ДДС и МИТНИЦИ"вече са неизползваем политически источник и са вече в полезрението на Европа. И все пак армията бе РАЗТУРЕНА не по волята на НАТО ,ами досете се вие защо.Просто генезиса на балканския синдром задължава в диктатурни режими/ и от типа 20 годишни/ паралелната сила да бъде МВР,а не армията/доказано от историческа гледна точка/. Разменна ЕДИНИЦА,като условие за" БЕЗХАРАКТЕРНОСТ" са популярните за Българя -компромати в повечето от случаите изфабрикувани от службите.Просто точно и ясно в ерата на ВСИЧКО ЗНАЕЩАТА ЕЛЕКТРОНИКА,а в недалечни времена,когато онези РАЗСЕЙКИ се канонизираха като демократично условие за постоталитарен преход ,разменната единица бе РАЗСТРЕЛ. И медиите шумяха, че : Виждате ли мафията как си разчиства сметки помежду си.Да ама не, под формата на медийни спекулаций СЛУЖБИТЕ затвърждаваха позиций и нещата влязоха в строг ЕРАРХИЧЕН РЕД. Нищо сложно за ИМПЕРСКИ СЦЕНАРИСТИ ,при положение ,че има "добри" Български Режисьори и българската публика се възхищава или мрази ТОЗИ и ОНЗИ.Две гишета продаващи билети в БАЛШОЙ ТЕАТЪР/в българският вариант "сълза и смях",но и с американски сюжети "ДЕН НА БЛАГОДАРНОСТТА". И пак да се върнем на "прехода",просто вижте гласувани законопроекти на всеки един кабинет,състояние на икономика и ПЕЧАЛИВШИ ОТРАСЛИ и при кой управления без фактора несъстоятелност бяха продадени. ????? Да не забравяме ВАНШНИЯ ДЪЛГ и кономическите ВЪНШНИ СУБЕКТИ "обслужващи" финансовия сектор/институции и БАНКИ/. А горкият български гласоподавател все още им гледа пиесите.Ами въпрос на КАВИЧКИ И ПИТАНКИ,просто за удивителни вече няма място,ТОВА Е.
109
1
 
4
 
! Отговори
Mарио-36 преди 12 години
ДАМИ И ГОСПОДА!!Защо ли ОТНОВО ИЗЛЯЗОХ ПРАВ В ИЗКАЗ МИСЪЛ И ПОСЛАНИЕ?!.....И КОЛКОТО ДА МЕ ТРИЯТ ДЕРИБЕИТЕ ОТ ОЛИГАРСКИЯ САЙТ -ДНЕС.БГ- те немогат да заглушат словото на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД- ИМЕННО както НЕМОГАТ ДА ИЗТРИЯТ РЕАЛНОСТА- ЧЕ БОРИСОВ Е ПРИЯТЕЛ С ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ и ТЕХНИЯ ОБЩ ПРИЯТЕЛ ЛИЦЕТО-*** БАРЕКОВ които за ПАРИ БИ ИЗЛИЗАЛ ВСЕКИ ***.ОТЛИЧНО ЗНАЕТЕ- ЧЕ ПЕЕВСКИ Е СЛУГА НА ДОГАН и мисля НЕ Е ИЗНЕНАДА ЗА ВАС -ЧЕ БОРИСОВ И ДОГАН ДОКАТО СИ ПИЯТ ЗАЕДНО ДРУЖЕШКИ УИСКИТО се забавляват КАКЪВ *** НАРОД ИМА И КАК ОЩЕ ЩЕ ВЛАСТВАТ ВЪРХУ НЕГО докато СОЧАТ КОЛКО ЗЛЕ Е СВЕТА ЗАЩОТО ВИДИТЕ ЛИ ТЕХНИЯ НАРОД СЕ САМОУВАЖАВА И ЖИВЕЕ ДОСТОЙНО ТАКА- ЧЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ТЯХ ТЕХНИТЕ ПОЛИТИЦИ!ФАКТ!!ТУК ОПИРАМЕ ОТНОВО ДО САМОУВАЖЕНИЕТО КОЕТО АЗ ЕДИНСТВЕН КАТО ДУХОВЕН ЛИДЕР ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ ВМЕНЯВАМ НА ВСИЧКИ ВАС БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!!РЕШЕНИЕТО ЗА- БГ- Е НАРОДНА РЕВОЛЮЦИЯ С РЕАЛНИ ИЗМЕРЕНИЯ КАТО НАЛАГАНЕ НА РЕАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ И ВЪЗМЕЗДИЕ ПРЕД ОЧИТЕ НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!ОСТАНАЛОТО Е ПРЕЛИВАНЕ ОТ ПУСТО В ПРАЗНО ЗА *** КАКВИТО ВИ ИМАТ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ С ДНЕШНА ДАТА!КОЙТО ГЛАСУВА Е *** ИМЕННО ЗАЩОТО ТЕ СЕ ПЛЮЯТ ПРЕД НАС- А ИНАЧЕ СА СИ ЕДНО КОГАТО НИ ГРАБЯТ И ДЪРЖАТ В БЕЗПРАВИЕ ВЕЧЕ 22 ГОДИНИ С ЗАПЛАТИ 400 ЛЕВА!АЗ ПИТАМ НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ ДО КОГА ЩЕ БЪДЕШ МАЗОХИСТ?!Адрес за обратна връзка-narodenglas***abv bg
108
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дали е вярно, че бюлетинките са "готови" преварително? Трябва им само овцете/всички ние/ само да отидем до секциите и да "ударим парафа", че сме гласували? Ако и това са направили, значи няма никакъв контрол от Европа. Не може да се правят на умрели лисици и да не виждат какво става Сещам се за едни чували с бюлетини, които се въргаляха до боклуджийските кофи..
107
0
 
2
 
! Отговори
158 преди 12 години
Абе къв ще е от утре не знам, ама със сигурност утре ще правят голям купон :). Все пак е празник на партията им :))). Вече се сетих що толкова настояваха изборите да са точно на тия дати - гарантират си сигурено празнуване :)))
106
6
 
2
 
! Отговори
:) преди 12 години
ГолЕм е Пич !
105
3
 
4
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 12 години
Абе аланколу ми кат искаш прагматично президентсво от къв зор се кандидатира бе *** :))). Благорадение на грозната ви партия разбрах що КНДР са се нарекли народно-демократични :))).
104
4
 
10
 
! Отговори
Халтурко преди 12 години
Усмихвай се сега Роска, от утре си безработен :)
103
5
 
20
 
! Отговори
Член 1-ви преди 12 години
Какво ще командва Бойко след днешния ден:- Президенство- Министерски съвет- Народно събрание- Областни управи- Общински съвети- Кмета на София- Кметовете на по-големите градове- Полиция, армия, жандармерия ...Това демокрация ли е според вас ? Да върнем член 1-ви от Конституцията за ръководната роля на партията. Партията вече я знаем коя е ... :)Годината 2011 ли е, или 1989 ????Замислете се !
102
1
 
8
 
! Отговори
ХАПЧЕТО преди 12 години
този се усмихнал все едно хванал на дявола големия жилав/
101
5
 
18
 
! Отговори
Вся власт у Бойко ! преди 12 години
След днешния ден България ще бъде изправена пред безпрецедентна ситуация в най-новата си история. В последните 22 години НИКОГА толкова много власт не е била съсредоточена у една партия и у един човек.От времето на Тодор Живков никога досега партията не се е сраствала с държавата.Днес това вече е факт.След 22 години псевдопреход България се върна на изходна позиция. Не, България се върна на изходна позиция, но САМО по отношение на лошите неща. Тоталитаризъм под булото на демокрация ! Факт !
100
3
 
6
 
! Отговори
Mарио-36 преди 12 години
ДАМИ И ГОСПОДА!!Защо ли ОТНОВО ИЗЛЯЗОХ ПРАВ В ИЗКАЗ МИСЪЛ И ПОСЛАНИЕ?!....ФАКТ!!ТУК ОПИРАМЕ ОТНОВО ДО САМОУВАЖЕНИЕТО КОЕТО АЗ ЕДИНСТВЕН КАТО ДУХОВЕН ЛИДЕР ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ ВМЕНЯВАМ НА ВСИЧКИ ВАС БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!!РЕШЕНИЕТО ЗА- БГ- Е НАРОДНА РЕВОЛЮЦИЯ С РЕАЛНИ ИЗМЕРЕНИЯ КАТО НАЛАГАНЕ НА РЕАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ И ВЪЗМЕЗДИЕ ПРЕД ОЧИТЕ НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!ОСТАНАЛОТО Е ПРЕЛИВАНЕ ОТ ПУСТО В ПРАЗНО ЗА *** КАКВИТО ВИ ИМАТ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ С ДНЕШНА ДАТА!КОЙТО ГЛАСУВА Е *** ИМЕННО ЗАЩОТО ТЕ СЕ ПЛЮЯТ ПРЕД НАС- А ИНАЧЕ СА СИ ЕДНО КОГАТО НИ ГРАБЯТ И ДЪРЖАТ В БЕЗПРАВИЕ ВЕЧЕ 22 ГОДИНИ С ЗАПЛАТИ 400 ЛЕВА!АЗ ПИТАМ НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ ДО КОГА ЩЕ БЪДЕШ МАЗОХИСТ?!Адрес за обратна връзка-narodenglas***abv bg
99
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази неделя поне 10 души, срещайки ме на улицата, ме питаха "Гласува ли?". Почувствах се малко като на Великден, когато вместо "Добър ден", всички казват "Христос воскресе". На отговора ми да не ме занимават с глупости, моите познати и комшии зяпваха тъпо или пък опитваха да скрият тъпотията си с конфузна, неразбираща усмивка. Това, което видях, обаче, беше върволик от ходещи мъртъвци, отчаяно заблудени, че са все още живи, поели към УРНИТЕ и вярващи, че светлото бъдеще зависи от техния мъртвешки глас.
98
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Спрете агентите на ДС,ГЛАСУВАЙТЕ заедно сме силни,не се оставяйте комунистите да ви промиват мозъците че нищо не зависи от вас!!! 4 гласа от Германия
97
2
 
3
 
! Отговори
пренебрегнат преди 12 години
Моят глас на данъкоплатец е по-евтин от гласа на паразита с име на вид алкохол. За моя глас "те" дават 0 лева, а за гласа на "алкохола" 40-50 лева. Щом "алкохолът" им е по-важен от мен -данъкоплатеца, тогава ...ми няма да си направя труда да си късам обувките чак до урните.
96
2
 
3
 
! Отговори
Селския пъдар преди 12 години
Марио 36 купил съм ти билет за твоята държава във 19 чса да си на софиското летище Ще ме познаеш по кривака който ще държа с дясната ръка
95
2
 
9
 
! Отговори
Кака преди 12 години
Ето го батко, бе!Тоз не му се сфана лицето от толкоз хилене!
94
1
 
3
 
! Отговори
антиЕС преди 12 години
Светльо Витков and the Legends - Ново 20,гледайте този клип ,показателен
93
12
 
8
 
! Отговори
Василев преди 12 години
На Гоце му треперят мартинките, ще трябва да отговаря за Октопода и Килърите!!!