Пътят на Росен Плевнелиев до Президентството

Политическата кариера на новия държавен глава в снимки
Обновена: 31 окт 2011 14:54 | 31 окт 2011 09:23, Красимир Ангелов
117

27 юли 2009 година. Правителството на Бойко Борисов полага клетва пред Народното събрание. Росен Плевнелиев става министър на регионалното развитие и благоустройството. Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: Росен Плевненлиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
1
 
! Отговори
Зоолога преди 12 години
65 това APE,APE на английски ли е? Ако е на английски език добре звучи!
81
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Или народът е толкова глупав,че да подкрепи ГЕРБ, или ГЕРБ щедро са раздавали пари на гласоподавателите, а най-вероятно и двете заедно.
80
2
 
7
 
! Отговори
Стоянчо преди 12 години
Много точно 69-наистина пиянството на един народ-точно го е казал дядо Вазов.И после като изтрезнее народа ще псува ли?
79
7
 
22
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Ето, кой ще бори комуситите.Цецка Цачева - била е партиен секретар на БКПНиколай Младенов - председател на КомсомолаБащата на Цветан Цветанов - шофьор ва шефа на ДСРосен Плевнелиев - партиен секретар на БКПБожидар Димитров, Павлин Димитров - агенти на ДСБ. Б. - Охрана на комунистическия диктатор и монархаСимеон Дянков - ционист, син на комунистКристалина Георгиева - член на БКП, комунистка, ционистВ. Рашидов - комунист, пожизнен МултакЛъчо Мозъка - кръгъл *** т.н. и т.н...
78
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По-мазен и слузест президент не сме имали.
77
5
 
22
 
! Отговори
Иво преди 12 години
Матер'яле, честита ти милиционерщина!Вече 22 години, на всеки 4 години се убеждавам, че няма по-*** народ от българския.
76
8
 
6
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Платените бспИСАЧИ - край, от днес сте без работа - пари няма вече ха ха
75
3
 
3
 
! Отговори
Томас преди 12 години
73 - много ти е кратка пеметта явно
74
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плевнелиев трябва да се гордее не само с мнозинството на гласувалите за него ами и с това ,че младите и умни българи гласуваха за него. За него гласуваха по-младите хората с висше образование и най-големите градове на България,където е съсредоточен потенциала и интелекта на нацията. Мисля,че дори да беше загубил този факт е най-важният от изминалите избори. Защото на негова страна застана бъдещето!
73
6
 
3
 
! Отговори
ддт преди 12 години
ИМА ЛИ ОЩЕ сърГЕЙ-СТАНИшефци, КАЛ(фин)ци, ГОЦЕвци, ПУТЕФци, ЛАМБОвци.... ако има пращайте ги при ДОГАН... ще им прави СЮНЕТ!!!!
72
6
 
12
 
! Отговори
Александър преди 12 години
Такава фалшификация България не помни.
71
3
 
12
 
! Отговори
Тони преди 12 години
Бог да пази България от некадърни самовлюбени милиционери и простият народ, който им вярва на щуротиите.
70
9
 
12
 
! Отговори
АЗзззз преди 12 години
Вече 24часа срещам само *** с овиснали носове... много ми е леко на душата!
69
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В песента се пее "стани стани Юнак балкански", а не станишев станишев юнак балкански..Народа се опитва да чете наизуст.
68
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пиянството на един народ! Поредното. После пак ще има рев и псувни. Народът е за това-за да бъде употребяван от хитреците.
67
5
 
8
 
! Отговори
до 66 преди 12 години
..Ама момент...:) Това, че ГЕРБ и техния водач са ми ясни, прави ли ме олигарх???:))))) И сега какво? - Аз не съм от народа, така ли?... А ти говорител на народа ли си?... : ) Тц тц тцт...
66
28
 
26
 
! Отговори
Честито преди 12 години
Честита победа на ГЕРБ ! Честита победа на Бойко Борисов !Честита победа на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова !Слава Богу, по-доброто в България победи, въпреки конспиративните маневри на червените олигарси ! То не бяха сценарий за разцепване и довършване на Синята коалиция, сценарий за примамване и раздробяване на десния електорат от Миглена Кунева в първия тур на изборите, сценарий за мобилизация на турския и на ромския електорат във втория тур на изборите ! И както виждаме, те на практика можеха отново да обърнат вота за избор на Президент !Затова, въпреки кризата, сега е моментът за дълбоки и необратими промени, които Премиерът, Президентът и парламентарното мнозинство на ГЕРБ с консолидиране на гласовете на Синята коалиция и на други отговорни депутати са призвани да извършат: 1. Ангажиране и мотивиране на активната, мислещата и десноцентристки ориентирана част от обществото за извършване на всички стратегически реформи, на първо място в Съдебната власт и Прокуратурата ! 2. Прочистване на всички управленски структури на Съдебната власт, Прокуратурата и Изпълнителната власт, както на национално, така и на местно ниво, от агенти, къртици на ДС/БСП и от всякакви саботьори ! 3. Максимално оползотворяване за съзидателни цели на средствата от еврофондовете.Народът е с вас ! УСПЕХ !
65
2
 
1
 
! Отговори
АРЕ, АРЕ... преди 12 години
" АРЕ, АРЕ "- *** означава- пръв между първите. Коренът на думата " *** " идва от латинската дума " primatus "- първенство, преднина ! Само те поправям, не се гневи !!!
64
2
 
12
 
! Отговори
23 преди 12 години
БОГ да пази БЪЛГАРИЯ
63
4
 
10
 
! Отговори
Ауууу преди 12 години
"ГЕРБ прави избори"Абе тоя клип да не би да е от някъв филм. Че човека си обяснява за манипулиране на избори все едно си е най-нормалното нещо на света. Че даже е и задължително...То хич не е смешно даже е страшно, че човек, който не разбира от нищо се взима на много насериозно и е на власт !СтрашнЪ работЪ !