Гаджева се маха, за да брани Волен

Напуска ръководството, тъй като сив кардинал я нарочил за любовница
Обновена: 21 ное 2011 15:03 | 21 ное 2011 10:38,
186
Гаджева се маха, за да брани Волен
Деница Гаджева. Снимка: Булфото

Депутатът от „Атака“ Деница Гаджева е подала оставка от Централния сбор на партията с цел да разсее всякакви съмнения за „някакви лични връзки вътре в ръководството на партията, въз основа на които се определят постовете“.

„Искам да стопирам нападките към г-н Сидеров и към цялото ръководство, защото те не са само към него, а към цялото ръководство на партията, към Централния сбор“.

Така депутатът мотивира решението си в изказване, публикувано днес от в. „Атака“. В събота партията изключи от редиците си Димитър Стоянов.

Доведеният син на Волен Сидеров поиска оставката на лидера и обвини Гаджева, че съсипва партията. Публикации в медиите свързаха името на депутатката, че е в много близки отношения със Сидеров.

Сидеров пък от своя страна заяви, че премиерът Бойко Борисов пробва опит за преврат в "Атака" заедно с хора, които са били в централното ръководство на партията и дължат своята политическа кариера на него. 

За раздялата със съпругата си Капка Сидерова Сидеров обясни, че причината не е друга жена, а е принципна, защото имало да бъде обсебена партията. 

"Втори мандат съм народен представител. Видяла съм абсолютно всичките предателства на членове на парламентарната група и в 40-то и 41-то Народно събрание. Разбрах едно - предателство се прави заради пари или от ламтежа за власт. В конкретния случай предателството се прави не от ламтеж за пари, то се прави от ламтеж за власт.

Вие знаете много добре, че имаше един човек, който искаше да играе ролята на сив кардинал в тази партия. Искаше да дърпа конците, да назначава хора, да уволнява хора, да си играе със съдбите на тези хора", каза Гаджева и добавя: Аз си спечелих нападките на тази личност, изявяваща се като сив кардинал, защото бях първият човек, който се възпротиви и каза "Край! Няма да Ви позволя повече да си играете така с хората!"

Тя се опита да си поиграе и с моята съдба - затова бях нарочена за любовница, затова бях преследвана, заплашвана, искаше ми се оставката. Бях принуждавана от тази личност да напусна парламентарната група на „Атака“. Когато това не стана, започнаха нападките срещу мен в жълтите медии.

Според Деница Гаджева "единствената причина за скандала в партията е, че хора от централата, близки до тази личност, са били освободени от постовете им".

"Така беше ограничено влиянието на въпросната личност. Няма да споменавам имена, вие всички се сещате за кого става въпрос", казва още Деница Гаджева.

Още по темата

Тя заявява, че ще работи два пъти по-активно за партията като народен представител и във всички функции, които може да изпълнява.

Гаджева застава също категорично зад лидера на партията, зад Централното ръководство, такова каквото ще бъде избрано на конгреса. 

Междувременно пред Нова телевизия бившият член на „Атака“ Камен Петков обяви, че „моторът на партията“ е Капка Сидерова.

„Откакто познавам Волен, тя е тази, която винаги го е дърпала и е правила контактите му. Капка избра и по-голямата част от депутатите. Този, който обсебва "Атака" не е тя, а Волен Сидеров. Той има само една дарба – ораторство. Други качества няма“, смята Петков.

Според него, както вървят нещата, "Атака" ще изчезне от политическата сцена.

„Волен тотално няма ясна представа за положението, в което се намира и говори пълни глупости", заяви Петков, визирайки изказването му, че имало сценарий за разрушаването на партията.

По думите му личният раздор между двамата съпрузи е започнал още преди 8 месеца, когато Капка е видяла Волен Сидеров и Деница Гаджева да интимничат в хотел. Той е убеден, че Сидеров и Гаджева са заедно, въпреки че Волен отрича това.

"Единственият начин "Атака" да продължи да съществува е да се смени лидерът й. Когато в една парламентарна група изчезне уважението и доверите в лидера, оттук нататък тази група не я очаква нищо хубаво", категоричен е Камен Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още по темата: атакаДеница Гаджева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
1
 
11
 
! Отговори
Учуден преди 12 години
И каква стана тя? *** Браун отказа да глътне цианкалий, Юнгенд-а се оказа Щирлиц, а дори и подпалването на мюсюлманският Райхстаг не свърши работа... и последната атака ще е на собствен терен.. по-добре да дойде Кантария. А спряганата за любовница се оттеглила, за да не си помисли някой, че в думите на доведеният син и евродепутат от партията, има нещо вярно, дори и редакторката на вестник Атака и майка на подвъпростния да се е оттеглила от партийното ложе. Няма шуро-баджанащина!
132
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сапунът "Волен" е за измиване всеки ден
131
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това, че толкова много хора каквото им даде я вестник, я телевизия, я уеб-сайт го прилапват без една нервна клетка в мозъка им да се включи само показва, колко добре си върши работата 4тата власт в БГ.Вие сте пъвични първосигнални, лесно маипулируеми, с жълто по устата дърдорковци без генерален поглед и познания от история, икономика и политика. Толкова много статии за Атака и за Сидеров и толкова много плюене говорои само, че сте притеснени от това,че благодарение на Сидеров народа разбра много
130
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гаджева се маха от "Атака", но остава в кревата на Боленчо."Атака" се ръководи от една гербаво-червена пу*ка, под чийто чехъл здраво е застъпан Болен Лидеров.
129
5
 
28
 
! Отговори
манджа " Атака& преди 12 години
продукти:1. 2кг популизъм2. Волен Сидеров за набухвател3. Няколкостотин ***.4. Пари - колкото повече-толкова повече5 . малко от подправките на баба ми-Капка ===============вари се на бавен огън-нейде към два мандата. добавя се малоумие/наш Стоенчо/ и малко афродизиак /Дени/. Разбърква се хубаво-най-добре с кърпа на лицето да не се усеща смърдежа на анадолска лой. Сервира се студена на следващите избори с хапчета за повръщане. Добър апетит.
128
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гнилата вътрешност на една прекрасна идея
127
3
 
14
 
! Отговори
Geleto преди 12 години
Така става, като си се сгаджил с Гаджева...
126
5
 
5
 
! Отговори
шпеер преди 12 години
Филми онлайн и със бг.субтитри Вижте истината за Обама,шистовия газ,9/11,Zeitgeist 1,2,3...и още много други.
125
4
 
15
 
! Отговори
бай Гроздан преди 12 години
Докога пуяци като Димитър Стоянов и патки като на снимката ще ни управляват ? Те ли ще ни оправят ?
124
10
 
7
 
! Отговори
Мазен комунист преди 12 години
Всички партии да се закрият!Да останем само комунисти!
123
5
 
24
 
! Отговори
до Волен преди 12 години
Волене бре!!!!Има една поговорка и тя гласи следното:Където си вадиш хляба,не си вади оная работа....!И за теб важи.Не се мисли за недосегаем.Дрът коцкар с тебе.
122
5
 
17
 
! Отговори
varg преди 12 години
края на атака наближава и това е радващо.
121
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-накрая се видя,че Атака е като Рзс.
120
1
 
13
 
! Отговори
ich преди 12 години
To towa ne e partiq a publi4en dom, Volen4o mai 6te go 6ibat waw wsi4ki dupki......
119
0
 
6
 
! Отговори
Карл Маи преди 12 години
Това ,,Централен сбор,, кво ще е ....ние едно време сбор викахме кога се сьберем всички с музика на поляната....Сидеров ,Сидеров ,централно ти спряха парното и тока от ГЕРБ ти Винету го виждаш ,че идва отпред и се готви да ти вземе скалпа ,ама не виждаш че отзад ти е застанал заклинателя Цветанку сапа и ще те издокарат като стои па гледаи ---кьде си рьгнал с мечки дренки да береш.
118
1
 
16
 
! Отговори
Дай Боже преди 12 години
"Атака" ще изчезне от политическата сцена....
117
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
еее, става си момичето за любовница, кво и е. баш си е готина.
116
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Една Капка подхлъзна Воленчу.
115
0
 
8
 
! Отговори
Атака у Батака преди 12 години
Семейната сага продължава.Но не Бойко е режисьора...
114
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пууууу! Как не им писна да се излагат!