Гаджева се маха, за да брани Волен

Напуска ръководството, тъй като сив кардинал я нарочил за любовница
Обновена: 21 ное 2011 15:03 | 21 ное 2011 10:38,
186
Гаджева се маха, за да брани Волен
Деница Гаджева. Снимка: Булфото

Депутатът от „Атака“ Деница Гаджева е подала оставка от Централния сбор на партията с цел да разсее всякакви съмнения за „някакви лични връзки вътре в ръководството на партията, въз основа на които се определят постовете“.

„Искам да стопирам нападките към г-н Сидеров и към цялото ръководство, защото те не са само към него, а към цялото ръководство на партията, към Централния сбор“.

Така депутатът мотивира решението си в изказване, публикувано днес от в. „Атака“. В събота партията изключи от редиците си Димитър Стоянов.

Доведеният син на Волен Сидеров поиска оставката на лидера и обвини Гаджева, че съсипва партията. Публикации в медиите свързаха името на депутатката, че е в много близки отношения със Сидеров.

Сидеров пък от своя страна заяви, че премиерът Бойко Борисов пробва опит за преврат в "Атака" заедно с хора, които са били в централното ръководство на партията и дължат своята политическа кариера на него. 

За раздялата със съпругата си Капка Сидерова Сидеров обясни, че причината не е друга жена, а е принципна, защото имало да бъде обсебена партията. 

"Втори мандат съм народен представител. Видяла съм абсолютно всичките предателства на членове на парламентарната група и в 40-то и 41-то Народно събрание. Разбрах едно - предателство се прави заради пари или от ламтежа за власт. В конкретния случай предателството се прави не от ламтеж за пари, то се прави от ламтеж за власт.

Вие знаете много добре, че имаше един човек, който искаше да играе ролята на сив кардинал в тази партия. Искаше да дърпа конците, да назначава хора, да уволнява хора, да си играе със съдбите на тези хора", каза Гаджева и добавя: Аз си спечелих нападките на тази личност, изявяваща се като сив кардинал, защото бях първият човек, който се възпротиви и каза "Край! Няма да Ви позволя повече да си играете така с хората!"

Тя се опита да си поиграе и с моята съдба - затова бях нарочена за любовница, затова бях преследвана, заплашвана, искаше ми се оставката. Бях принуждавана от тази личност да напусна парламентарната група на „Атака“. Когато това не стана, започнаха нападките срещу мен в жълтите медии.

Според Деница Гаджева "единствената причина за скандала в партията е, че хора от централата, близки до тази личност, са били освободени от постовете им".

"Така беше ограничено влиянието на въпросната личност. Няма да споменавам имена, вие всички се сещате за кого става въпрос", казва още Деница Гаджева.

Още по темата

Тя заявява, че ще работи два пъти по-активно за партията като народен представител и във всички функции, които може да изпълнява.

Гаджева застава също категорично зад лидера на партията, зад Централното ръководство, такова каквото ще бъде избрано на конгреса. 

Междувременно пред Нова телевизия бившият член на „Атака“ Камен Петков обяви, че „моторът на партията“ е Капка Сидерова.

„Откакто познавам Волен, тя е тази, която винаги го е дърпала и е правила контактите му. Капка избра и по-голямата част от депутатите. Този, който обсебва "Атака" не е тя, а Волен Сидеров. Той има само една дарба – ораторство. Други качества няма“, смята Петков.

Според него, както вървят нещата, "Атака" ще изчезне от политическата сцена.

„Волен тотално няма ясна представа за положението, в което се намира и говори пълни глупости", заяви Петков, визирайки изказването му, че имало сценарий за разрушаването на партията.

По думите му личният раздор между двамата съпрузи е започнал още преди 8 месеца, когато Капка е видяла Волен Сидеров и Деница Гаджева да интимничат в хотел. Той е убеден, че Сидеров и Гаджева са заедно, въпреки че Волен отрича това.

"Единственият начин "Атака" да продължи да съществува е да се смени лидерът й. Когато в една парламентарна група изчезне уважението и доверите в лидера, оттук нататък тази група не я очаква нищо хубаво", категоричен е Камен Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още по темата: АтакаДеница Гаджева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
21
 
! Отговори
Дядо Петър преди 12 години
Нашият политически "елит" е пълен с к-рви, независимо от пола им.Защото, за да те допуснат в шайката на ченгетата и лапачите (каквато е например "управляващата" ни в момента банда), това е най-лесният път.А за това, че Рапонът разчиства терена, както веднага след девети червените "разчистиха" съюзниците си от ОФ, това е вече ясно и за първолачетата.
72
5
 
5
 
! Отговори
опастност преди 12 години
Тази има много страшни зъби, да не би когато прави *** да захапе ***. Доста е опасно , представете си тъкмо сте на върха и тя довършва работата си с уста и също е превъзбудена и в екстаз захапе ***..Малее страшна работа.Така е , няма много да се пениш, да крещиш и да претендираш за светия, лудият си е луд, та бил той сидерката или някой друг.Най-сетне народът разбра,че с луди държава не се управлява..Дано да е за последно защото като гледам през последните 75 години умни няма.
71
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как не ви е срам? Какво мръсно подсъзнание имате?Дори и да е имало нещо то е било като връзка между баща и дъщеря.
70
11
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Бойко е мъдър,Бойко е стратег,Бойко е хитър........Разцепва нашите врагове и няма политически опоненти........Бойко ще управлява минимум поне още 4 мандата........жив и здрав да ги довърши всичките..........
69
4
 
22
 
! Отговори
на добър път преди 12 години
На добър път боленчо, на добър път. Много се натъпка и си живурка благодарение на простаците които си сядат в кръчмата пият си ракийката и лениво чакат някой спасител да дойде и да ги спаси.Простащината няма край, щом такива като тебе са в парламента и такива като доведеният ти син са в европарламента целият свят ни знае какво прядставляваме..Луди, *** и търтеи ни управляват..Лъгахте народа на поразия ,време е да си ходите...
68
0
 
8
 
! Отговори
серГЕЙ Станишев преди 12 години
Гадже ли е Гаджева на Сидеров? ;)
67
5
 
5
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
до 63Смей се, смей се... През 2013, лятото аз ще се смея, както се смях тази година октомври месец :)
66
1
 
12
 
! Отговори
Всезнайко преди 12 години
Зад всеки възход и падение на един мъж стои жена. Капка стои на входа, а Деница Гаджева е окупирала изхода на политическия цикъл, с който Волен Сидеров беляза своя живот. Идва ред на забвението. Идва краят на Атака.
65
2
 
10
 
! Отговори
Янко преди 12 години
Тая като я гледам, със сигурност е лапала *** на Волен :)
64
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гаджева е готина за гадже :-) Заради нея бих станал и Атакист :-)
63
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доста буклуци "погребват БСП" вече 20 г. Повечето от тях отдавна са на бунището на историята. Сега са се превъплатили в мутренската банда Гроб, но на буклуците мястото си им е на бунището.
62
3
 
4
 
! Отговори
Историк преди 12 години
до 57Ха ха ха ха ха ха ха ха ха и ти си вярваш.Вярваш на Боко тиквата ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха
61
1
 
29
 
! Отговори
истината преди 12 години
Отначало Волен е имал интимни отношения с майката на Димитър, след това с жената на Димитър, след това с гаджето на Димитър, след това със самият Димитър.
60
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Volen Siderov-tova e Ataka !!A Kapka i drugite da hodjat v bataka!!
59
6
 
7
 
! Отговори
do 53 преди 12 години
Националисте, лека поправка. Сидеров е пълен ***, мошеник и откачалник и от 2.5 г. е верен коалиционен партньор на мутренската банда на Боко тиквата, а в петък на парламентарния контрол мутрата няколко пъти каза калко много го бил уважавал.
58
3
 
9
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Скандалите са не само в АТАКА. Ще видите в остатъчното СДС, което вече има 1% как ще се изпокарат и разбият за последно след тоталния провал на изборите. Ще видите лагерите на Станишев и Първанов в БСП как ще се изпотрепят кой да оглави разпадащата им се партия. Хубавото е, че престъпниците на прехода - СДС И БСП вече не са фактор. Още по добре ще стане да се разбие ДПС и Касим Дал или някой подобен да разцепи тая агентурна етническа партия. Тогава България ще се оправи.
57
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Az vinagi glasuvam za Volen Siderov.Partija Ataka bez nego e nishto.Koja e tazi Kapka ....takava ne poznavam.
56
11
 
14
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
АТАКА, БСП и РЗС ще последват съдбата на НДСВ. ГЕРБ ще управлява, докато не се намери алтернатива.
55
3
 
15
 
! Отговори
наблюдател преди 12 години
Ставаме свидетели на един нормален завършек на една семейна партия.Драма няма.Нито загуби за България.
54
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
заради едното е.ане глей кви катаклизми стават