Калинка отлетяла от "Атака" заради ежбите у Сидерови

Тя нямала скъпо жилище, пък Гаджева как така си го позволила
26 ное 2011 12:08,
148
Калинка отлетяла от "Атака" заради ежбите у Сидерови
Калина Крумова. Снимка: Булфото

"Мотивите за оттеглянето ми от "Атака" не са лични, а вътрешно партийни. Колебаех се от доста отдавна дали да напусна партията и мога да кажа, че решението ми не е продиктувано от последния "семеен" скандал - той бе просто финалната капка, която преля чашата", коментира тя оттеглянето си от ПГ-то на националистите Калина Крумова.

Депутатката обясни, че се чувства огорчена от вътрешните противоречия в политическата формация. На първо място са застанали разногласията й с лидера Волен Сидеров по отношение на политиката в избирателния район на Крумова.

"Аз смятам, че в моя избирателен район можеше да имаме много по-добри резултати на изборите. Г-н Сидеров обаче зае позиция, доста по-различна от моята и според мен това повлия негативно на резултатите", поясни Крумова пред bTV.

Още по темата

Като втора причина за разочарованието й тя изтъкна ниската подкрепа на съпартийците й за Законопроекта за сурогатното майчинство, който е изцяло неин.

"Нещо, което има обществена подкрепа и е важно за толкова много хора в България, бе оценено и одобрено от по-голямата част от депутатите в парламента, а получи подкрепата на едва 5-6 души от моята бивша парламентарна група. Това е абсурдно и обидно", заяви Крумова.

Тя обясни, че според нея същността на проблема в партията е бил много силно изместен от партиен към личен и семеен.

"Когато една тема е сензация в медиите, много трудно е всичко казано да е истина на 100%", заяви депутатът.

Тя отказа да коментира темата за неправомерно високите, според носещите се слухове, представителни разходи за лични цели на лидера Волен Сидеров.

Крумова изтъкна, че тези неща се знаят единствено от хората, които са в най-близкото обкръжение на политика.

По отношение на скъпия апартамент на депутатката Деница Гаджева в центъра на София, който още повече разду скандала в "Атака", Крумова все пак коментира, че двете с Гаджева по едно и също време са влезли в партията.

„Аз обаче не бих могла да си позволя такъва апартамент”, категорична бе депутатката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
8
 
9
 
! Отговори
Сталин преди 12 години
До 108 от Вожда на Боко Тиквата и Гоце - Владимир Путин и Валентин Златев - Трета световна война и Нов Световен Ред ще оправят България!Трябва да направим референдум до Путин да финансира протести и да направи военна намеса в България!Нека направи военен десант чрез черноморски флот на Русия ! Да започне от *** и да стигне до Галевите ! Да ги даде на Народен съд всички корумпирани милиционери , офицери от ДС и ВКР ,политици и престъпни Бизнесмени ! Тоз който падне в бой за свобода той не умира
104
0
 
16
 
! Отговори
ВЪРТИ ОПАШКА преди 12 години
ДАЛИ Е *** ЯСНО ВАЖНО,ЧЕ Е ДОКОПАЛА ДО КОКАЛА И СЕГА КАКВИ ГИ МРЪНКА1Г ПОЛВИНА МНОГО СЕ ОЗОРИЛА С ПРОЕКТА,МУТРИТЕ СА Я ВКАРАЛИ ВЪВ ВЛАСТА И НЕ Я МИСЛЕТЕ ПАК ЩЕ КАЦНЕ НА НЯКОИ ОТ БОСОВЕТЕ АМИ НИЕ НАКЪДЕ СМЕ ПИТАМ,НЕ НА НЕПРАВДИТЕ,НЕ НА ЗАБОГАТЕЛИТЕ ПО ПРЕСТЪПЕН ПЪТ,КАТО РУМЕН ОВЧАРОВ,РУМЕН ПЕТКОВ,АЛЕКСЕЙ ОКТОПОДА И БЕЗБРОЙ ХОРА,МАФИЯ-СЪДЕБНИ ЛюДИ ВИЕ СТЕ СЪЩО ,ОТ КОГО ДА ТЪРСИМ СПРАВИДЛИВОСТ.
103
0
 
9
 
! Отговори
до 97 преди 12 години
То зависи от "политическата обстановка". Колко е "натопорчена". Сега нямат заповед да банват. Като станаха нещата в Катуница банваха ЗА НИЩО. Мен три пъти за 1 седмица. Първият път за куплет от стихотворение. Да, ама те умниците, нали не бях написал авторът и годината, ме баннаха. Мислят, че е от мене. Боже, та то е връх в световната поезия :). След 2 дни ги питам как е възможно за стихотворение от 1836-та на Лермонтов и ... още два дни. Позволих си да искам втори път обяснение - още 2 дни.
102
1
 
27
 
! Отговори
танасчо преди 12 години
На тази *** мъжа и е един от от най- големите босове занимаващ се износ на скраб в Бургас - така, да не се прави на сиромах.
101
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Болен трябва да мине на виагра.
100
4
 
6
 
! Отговори
6ГУ ДС ВКР Политбюро преди 12 години
До 99 - че Той Сидеров едва ли я оправял все пак е минал 60 години - дори най-скъпата виагра едва ли му помагаАма Виж Киро японеца както е финансирал всички партии значи е минал и през АтакаА тая ме съмнява че дори за 30 000евро нищо пари за *** Японеца би надупил Калинчето!Все пак дори Наталия Гуркова и Манголюба от ДС минаха през Японеца - в буквалния смисъл!Само че Българските журналисти от БТВ известните работят за интересите на олигархията и ДС им плаща не щатно !
99
1
 
16
 
! Отговори
tztz преди 12 години
i tva nedorazumenie e deputat!!!!!! bulgari osuznaite se
98
1
 
3
 
! Отговори
2ГУ ДС ВКР Политбюро преди 12 години
До 99 - че Той Сидеров едва ли я оправял все пак е минал 60 години - дори най-скъпата виагра едва ли му помага Ама Виж Киро японеца както е финансирал всички партии значи е минал и през АтакаА тая ме съмнява че дори за 30 000евро нищо пари за *** Японеца би надупил Калинчето!Все пак дори Наталия Гуркова и Манголюба от ДС минаха през Японеца - в буквалния смисъл!Само че Българските журналисти от БТВ известните работят за интересите на олигархията и ДС им плаща не щатно !
97
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПОРЕДНИЯТ КУПЕН ПЛЪХ.НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ.
96
1
 
26
 
! Отговори
на снимката... преди 12 години
Тази е *** мастията.
95
1
 
30
 
! Отговори
Сексмисия преди 12 години
Вместо да си гледа работата съвестно и почтено, Сидеров го удари на ***. Калинка не прости на беловласия развратник, че я игнорира от собствените си сексуални планове и напусна парламентарната група обидена, "скандализирана" и с дълбока сексуална неудовлетвореност.
94
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Меркантилната физиономия. Лице, което не вдъхва интелигентност.
93
0
 
5
 
! Отговори
Аз съм номер 85 преди 12 години
Написах един скандален коментар ( по адрес на редакторката на dnes.bg). Исках да видя дали ще ме баннат след като преди няколко седмици за няколко дни ме бяха баннали . Не посмяха :). Така им е казано отгоре - ЯВНО :))))))) . Така е , цял живот меките п**ки слушат твърдите ху**ве. :)))
92
0
 
4
 
! Отговори
до сексолог преди 12 години
Каква слабохарактерност, какво дезертьорство? Говориш като някой, който все още вярва в политически доктрини или пък още по-лошо, слуша политиците какво говорят! Хвани един политик, хвърли го у Дунава и душата ти ще се пречисти като на Буда.
91
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже, тази и Гаджева ми коват закони в парламента...
90
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Калинките и калинчовците - вън от политиката!!!
89
0
 
21
 
! Отговори
Killuminati преди 12 години
Чак и обидена, че и на нея не са и взели и на нея апартамент в центъра на София и не са я натаковали - оле оле ужас, пълен упадък - стегнете се бе мамичката ви, какво правите в тоя парламент; Другите пък си изпускат полета - к'во става тука бе!!!!
88
0
 
11
 
! Отговори
Жожо преди 12 години
О я не ми се тунквайте тука!!!
87
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази и тя националистка ли се води?
86
2
 
14
 
! Отговори
Сексолог преди 12 години
Сидеров безспорно е аморален и деградирал тип, но Калина Крумова, напускайки парламентарната група на Атака, не е нищо повече от една слабохарактерна дезертьорка, обидена от факта, че е пренебрегната от Сидеров като евентуална любовница.