Калинка отлетяла от "Атака" заради ежбите у Сидерови

Тя нямала скъпо жилище, пък Гаджева как така си го позволила
26 ное 2011 12:08,
148
Калинка отлетяла от "Атака" заради ежбите у Сидерови
Калина Крумова. Снимка: Булфото

"Мотивите за оттеглянето ми от "Атака" не са лични, а вътрешно партийни. Колебаех се от доста отдавна дали да напусна партията и мога да кажа, че решението ми не е продиктувано от последния "семеен" скандал - той бе просто финалната капка, която преля чашата", коментира тя оттеглянето си от ПГ-то на националистите Калина Крумова.

Депутатката обясни, че се чувства огорчена от вътрешните противоречия в политическата формация. На първо място са застанали разногласията й с лидера Волен Сидеров по отношение на политиката в избирателния район на Крумова.

"Аз смятам, че в моя избирателен район можеше да имаме много по-добри резултати на изборите. Г-н Сидеров обаче зае позиция, доста по-различна от моята и според мен това повлия негативно на резултатите", поясни Крумова пред bTV.

Още по темата

Като втора причина за разочарованието й тя изтъкна ниската подкрепа на съпартийците й за Законопроекта за сурогатното майчинство, който е изцяло неин.

"Нещо, което има обществена подкрепа и е важно за толкова много хора в България, бе оценено и одобрено от по-голямата част от депутатите в парламента, а получи подкрепата на едва 5-6 души от моята бивша парламентарна група. Това е абсурдно и обидно", заяви Крумова.

Тя обясни, че според нея същността на проблема в партията е бил много силно изместен от партиен към личен и семеен.

"Когато една тема е сензация в медиите, много трудно е всичко казано да е истина на 100%", заяви депутатът.

Тя отказа да коментира темата за неправомерно високите, според носещите се слухове, представителни разходи за лични цели на лидера Волен Сидеров.

Крумова изтъкна, че тези неща се знаят единствено от хората, които са в най-близкото обкръжение на политика.

По отношение на скъпия апартамент на депутатката Деница Гаджева в центъра на София, който още повече разду скандала в "Атака", Крумова все пак коментира, че двете с Гаджева по едно и също време са влезли в партията.

„Аз обаче не бих могла да си позволя такъва апартамент”, категорична бе депутатката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Аз смятам, че в моя избирателен район можеше да имаме много по-добри резултати на изборите. Г-н Сидеров обаче зае позиция, доста по-различна от моята и според мен това повлия негативно на резултатите".....може ли някой да обясни логиката в казаното??
124
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Mnogo meraklii stanahme ne6to za Kalinka. Ela u naaaas, Kalinke :)
123
4
 
46
 
! Отговори
Трендафил Акациев преди 12 години
Волен престана да й вдига двата кракаи Калина реши да напусне Атака,свърши ли й парламентарния мандат,за да не умре от глад, ще се върне в СКАТ,вестници ще ни чете в "Ранни вести",от един *** на друг ще се премести.
122
0
 
24
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
А така Калинче зарежи я тази Атака и ела у нас!!!
121
2
 
18
 
! Отговори
Етнически Турчин преди 12 години
И вчера помолих,от сайта или .... ако някой има телефона, скайпа, или пощата на тая красива дама ако може да ми я даде благодаря ви... наистина много е красива.
120
1
 
7
 
! Отговори
Брижит Бардо преди 12 години
Тъй като съм отчаяна природозащитничка е редно да взема под крилото си пуделите от родът "Сеидерови" вид "Болен".Такива животински екземпляри незнайно защо бесуват преди избори и след това този вид пудели са верни на господаря си безпрекословно.този вид трябва да се изследва най-обстойно,защото са някаква аномалия от теорията на Дарвин.
119
0
 
1
 
! Отговори
KOI ZNAE преди 12 години
KOI ZNAE DALI TAIA KUKLA NE E NAPUSNALA ZARADI LICHNI MOTIVI A? DALI I NE E KACALA NA CIDEROV NA VOLNOSTTA AMA DRUGATA E BILA PO LETIASTA I SE E GUSNALA PO ZDRAVO DO SEFA SI. VSE PAK TE SA RABOTELI I NOSNO VREME I SA POLUCHAVALI ZAPLATKI ZA IZVANREDAN TRUD....... TA SEGA SI IMA I LUKS DOM ATAIA S CHERNITE METALI NE E USPELA DA SI KUPI LUKSA ,PAK I MOJE I NEINIA DA E KUPIL NA DRUGA LUKSOZEN APARTAMENT ... KOI Z N A E// SAVET : PROVERI MILA DALI NE SI VTORA CIGULKA SRED SKRAPA.....
118
0
 
16
 
! Отговори
ххх преди 12 години
Някой прави ли си все още илюзии , че тези просаци и *** , които стоят в Парламента единствено заради облагите и депутатските кюфтаци , могат да правят нещо друго освен да *** огромни купчини *** ? Някой смята ли , че са способни да изпълнят и една стотна от това , което обещаваха преди , да ги изберем ! Лично аз не ! Срамувам се от тях , срамувам се и от себе си !
117
0
 
12
 
! Отговори
Галя преди 12 години
Не е ли редно напусналите партията да напуснат и парламента. Все пак те са избрани заради идеите и визията на партията за бъдещето на държавата. Калинка освен за сурогатното майчинство и за мода, за друго изказала ли се е. Струва ми се ***. А - подкрепям сурогатното майчиство. А за Деница Гаджева - днес четох, че била крадла. Не знам дали е истина. Но нека се проучват поне малко хората, които се издигат за парламентаристи или общински съветници.
116
0
 
9
 
! Отговори
сливналийка преди 12 години
..."Аз смятам, че в моя избирателен район можеше да имаме много по-добри резултати на изборите" Аз съм от твоя избирателен район-и макар, че никога не бих гласувала за теб - все пак се интересувам какво си направила за Сливен, след като зае едно от местата за депутат от този град. Редовно следя местните новини, но за теб нищо никога не е казано. За сливналии ти си остана само едно лице от предизборните плакати. Замисли се- Калина Крумова - дали изобщо имаш право да коментираш вота на сливналии!
115
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Парламентът стана свърталище за всякакви ***.
114
0
 
0
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 12 години
До 109 моля те ,човече,вземай си лекарствата навреме,инак четеш ли какви дивотии пишеш?Знам,че не си виновен,за да не се стига отново до това,помоли настойниците си да не те изпускат от поглед,че инак се излагаш..
113
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щом и тази е депутат, не се учудвам защо сме най-смотаната,корумпирана и изостанала държава в Европа.
112
0
 
15
 
! Отговори
реалист преди 12 години
Това парче пълнеше навремето "Господарите "повече и от проф.Вучков,така че да не се изказва неподготвена селската мома,а да бере повече краставици....В това й е таланта....
111
1
 
3
 
! Отговори
хр.ботев преди 12 години
Братя Българи,събудете се! ЕлегияКажи ми, кажи, бедний народе,кой те в таз рабска люлка люлее?Тоз ли, що спасителят прободена кръстът нявга зверски в ребрата,или тоз, що толкоз годин ти пее:"Търпи, и ще си спасиш душата?!"Той ли, ил някой негов наместник,син на Лойола и брат на Юда,предател верен и жив предвестникна нови тегла за сиромаси,нов кърджалия в нова полуда,кой продал брата, убил баща си?!Той ли? - кажи ми. Мълчи народа!Глухо и страшно гърмят окови,не чуй се от тях глас за свобода:намръщен само с глава той сочина *** избрана - рояк скотове,в сюртуци, в реси и слепци с очи.Сочи народът, и пот от челокървав се лее над камък гробен;кръстът е забит във живо тело,ръжда разяда глозгани кости,смок е засмукал живот народен,смучат го наши и чужди гости!А бедният роб търпи и ниебез срам, без укор, броиме време,откак е в хомот нашата шия,откак окови влачи народа,броим и с вяра в туй скотско племечакаме и ний ред за свобода!
110
0
 
13
 
! Отговори
ПФУУУ!!!! преди 12 години
По принцип малко са случайните жени в "политиката", които да се задържат там след като се омъжат пардон, след като си намерят бизнес. Напънете си паметта и ще си припомните още много такива пеперудки. Мъжете депутати пък точно обратното - развеждат се, женят се наново и пишат крадливото си предприятие на името на пеперудката.
109
3
 
2
 
! Отговори
xaide de преди 12 години
zaradi ejbite li?????????MNOGO TAPO OBECNENIE.PROCTO IZNEVERI NA ATAKA,KOQTO Q IZBRA ZA DEPYTAT.VAN OT PALAMENTA,PRODAJNIK!!!!!
108
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Калинка отлетяла от "Атака" заради ебежите у Сидерови
107
1
 
21
 
! Отговори
РОКО СИФРЕДИ преди 12 години
КАЛИНКЕ,КАЛИНКЕ,АКО КАЦНЕШ НА МОЯ ХРАСТ,МОЖЕ И ДА ПОЛУЧИШ АПАРТАМЕНТ.ЧЕ И ДРУГИ НЕЩА.ВИЕ ДЕ/ПУТАТКИ/ТЕ ВСИЧКО С Е.........НЕ,ПОЛУЧАВАТЕ АМА Е ВАЖНО ДА Е С ПРАВИЛНИЯТ ЧОВЕК/МУТРА/МАФИОТ....
106
0
 
13
 
! Отговори
MURDOC преди 12 години
"Мотивите за оттеглянето ми от "Атака" не са лични, а вътрешно партийни. Колебаех се от доста отдавна дали да напусна партията и мога да кажа, че решението ми не е продиктувано от последния "семеен" скандал - той бе просто финалната капка, която преля чашата" Да си БЕШЕ НАПУСНАЛА ОТДАВНА но уви ,ако беше заявила напускам щото кораба потъва и се отправям към друг кораб за повече кинти и спокойствие щях да я разбера ЧЕСТНО . Обаче да ми маже и лъже че се оттегля ЧАК сега ама дълго се колебала ,сори Калинче, ама не ти вярваме !!!