Миро, джентълменски си тръгни, зоват от СДС

Този акт щял да смъкне напрежението от кабинета и премиера
Обновена: 6 дек 2011 14:31 | 6 дек 2011 14:29,
69
Миро, джентълменски си тръгни, зоват от СДС
Снимка: Impact Press Group

За пореден път СДС призова за оставката на земеделския министър.

Днес обаче сините настояха Мирослав Найденов да вземе "джентълменското решение да си подаде оставката".

Според заместник-председателя на СДС Румен Христов такова негово решение ще доведе до сваляне на напрежението към кабинета и към министър-председателя.

"Никой не печели от това, че земеделските производители са в София с техните машини", каза Христов.

Той добави, че предлагат компромисен вариант за увеличение в държавния бюджет на средствата за национални доплащания с 80 млн. лв.

"Ние сме направили вече такова предложение преди второто четене на Закона за държавния бюджет за 2012 г"., каза Христов и добави, че с тези пари реално ще се запази субсидията, отпускана за единица площ от миналата година - 28,50 лв.

Според заместник-председателя на сините, когато се постигне договорка, тя трябва да бъде спазвана от страна на политиците.

Другият заместник-председател на СДС Найден Зеленогорски каза, че Синята коалиция прави предложение за увеличение на средствата за капиталови разходи на общините.

"Предложили сме в бюджета за следващата година тези средства да станат 140 млн. лв.", каза той и добави, че в момента те са едва 70 млн. лв.

"Смятаме, че това до известна степен ще оздрави общините и ще даде възможности за инвестиции в тях", аргументира се Зеленогорски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
2
 
! Отговори
ov преди 12 години
цялото ербаджийство да си ходи, защото НИщО АМА НИщО не сториха с/у бедността и безработицата. бъ-бъ да не бърка и бъ-лнува, а да каже какви крути мерки е наумил...
66
1
 
3
 
! Отговори
бд преди 12 години
когато назначиш министър ,като мирослав найденов ,вероятно си пълен ***.
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лъжата и отмятането от дадената дума, като че ли станаха постоянен инструмент за управление на страната от управляващите!
64
1
 
0
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
63, Другарю милиционер не лъжи. Надето си подаде оставката.
63
3
 
1
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,1. Ако не дам, да се работи земята МИ, от ратайте-милионери (станали такива с парите на Чичко Луканов), АСФАЛТА НА МАГИСТРАЛИТЕ ЛИ ЩЕ ОРАТ- ЗАТОВА Субсидийте за площ, ТРЯБВА да се дават на СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЗЕМЯ, срещу договор за аренда или декларация за лична обработка!!!2. Евросубсидийте и Българските доплащания, не са на Дянков, той е само ПОЩЕНСКА КУТИЯ!!! Българските доплащания по Евро-договора бяха договорени ЗА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЗЕМЯ, С ПЛОЩИ ПОД 5 декара!!! Намаления акциз и неплащането на ДДС е друго- ЗАТОВА Субсидийте за площ, ТРЯБВА да се дават на СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЗЕМЯ!!!3. Някой да ми каже - КОЙ РАТАЙ-КАПИТАЛИСТ, РАБОТИ НА ЗАГУБА??? РАТАЙТЕ НИ СА ЕРБАП НАЛИ ПЕЧЕЛЯТ!?!?!- КАКВИ СУБСИДИИ ИСКАТ???????- Като внеса пари в банка, не питам как ги влагат, но лихвите са мои, нали!!! ЗАТОВА Субсидийте за площ, ТРЯБВА да се дават на СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЗЕМЯ!!!
62
2
 
2
 
! Отговори
God преди 12 години
СДС искат същия джентълменски ход, какъвто беше обещала навремето Надето да направи, когато се кандидатира за кмет на София. Преди изборите тя обеща, че ще си подаде оставката ако не спечели кметското място, а след като изгуби изборите се отметна, защото според нея тя СДС всъщност е спечелило. След това тя се изниза в Европарламента на топло. СДС сигурно ще обявят изборна победа дори и ако останат извън парламента на следващите избори. Просто са джентълмени...
61
2
 
11
 
! Отговори
Ш преди 12 години
Миро лисицата така направи че успя да вдигне цените на саламите без да подобри качеството.Ядем същите *** месо но по-скъпо. Същото беше и със сиренето, измисли някакви стандарти вдигна цената и ядем пак палмово масло вместо сирене. НАГЛИ И БЕЗСКРУПОЛНИ.Сега видяха дебелата опашка и с Дянков по 5 пъти на ден се изиняват.
60
4
 
11
 
! Отговори
кака преди 12 години
Найденов - жертвен агнец на един пишман финансист и посредствен премиер.Защо?Силата не е в мускулите, компетентността не е в очилата.....Главата,главатаааааа.....За главата на рибата говоря.....ЧЕСТИТ ТИ НИКУЛДЕН,НАРОДЕ!!!!! Заслужаваш приза "РИБОК НА ГОДИАНТА"!!!!!
59
5
 
8
 
! Отговори
до аЙ преди 12 години
Не се опитвай да оневинваш политиески трупове. Недоволството от Герб не означава одобрение на Иван, унищожителя на синта идея
58
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мисля че първите за оставка са Дянков и Игнатов!!!!! +/-То не че целия Герб не е за там ама поне първа стъпка
57
5
 
5
 
! Отговори
аЙ преди 12 години
АЛО ГЕРЕБАРИ КОЙ ТОГАВА Е ВИНОВЕН? 1/4 ГЕРАБАРИ И ГЕРБ ПРАВИТЕЛСТВО Е ОТГОВОРА ,НО КАКТО ОБИЧА Б.Б. ДА КАЗВА"ПОЛИТИЧЕСКА ВОЛЯ" НЯМА ДА ГО ОБЯВИТЕ.ДЕ ДА БЯХТЕ КАТО СДС И КОСТОВ ,КОЙТО ВСИЧКО ЖЕРТВА ,ЗА ДА ИЗПРАВИ БЪЛГАРИЯ И ДО ВАШЕТО ИДВАНЕ НА ВЛАСТ ИМАШЕ ПОНЕ НЯКАКЪВ РЪСТ.СЕГА СМЕ НА ДЪНОТО И В БЛИЗКО ВРЕМЕ И ТИНЯТА НЯМА ДА МОЖЕМ ДА РАЗДВИЖИМ.
56
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак до 48 , ние никога не сме били по богати , но имахме повече шансове по-бързо да се оправиме ако реформите бяха започнали по рано както в Чехия , Унгария и Полша , сами си го направихме , като си гласувахме пак за ***
55
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дойде време герберите да си плащат изборната "победа" ;)Обещавали на тоя на оня, пък сега - не им се дава..... То това да не е *** сватба бе!
54
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъв джентълмен , ***!Ако беше мъж , щеше да подаде оставка и да прехвъли топката на Боко!
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 48 да реституцията беше само за определени хора , тези на които бащинията им беше отнета от *** и беше експлоатирана 50 години , на това се вика пладнешки грабеж , и наистина ми приеха поради политически причини , защото дадохме коридор на НАТО във войната със Сърбия и не дадохме такъв на Русия прав си , а за оная глупост дето я споменаваш като навита латерна питай по скоро Луканов той е по в час.
52
2
 
4
 
! Отговори
qze преди 12 години
сдс са "големи" джентълмени, особенно когато не са на власт
51
0
 
6
 
! Отговори
Миро осеменителя преди 12 години
джентълмени-желтълмени ама оставка не
50
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Миро е ***
49
9
 
6
 
! Отговори
Miro преди 12 години
Кво ви е виновен на вас Миро бе прости седесари ...
48
3
 
12
 
! Отговори
А преди 12 години
Миро, бушонче си към Пожарната! Защо се хващаш да те използват?