Палежите като мода! Не може така, скочи Цветанов

Целият ресурс на СДВР бил хвърлен за озаптяване на палежите
Обновена: 19 дек 2011 14:54 | 19 дек 2011 13:40,
187
Палежите като мода! Не може така, скочи Цветанов
Снимка: БТА

Вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов отхвърли твърденията, че има разрастване на палежите на автомобили.

"Винаги има единични случаи на палежи на коли, например за разрешаване на някакви неуредени взаимоотношения – както между организираната престъпност, така и на чисто битова основа. Не смятам, че има разрастване на подобни палежи в страната", категоричен бе той пред журналисти.

МВР шефът възропта срещу репортаж по една от националните телевизии, която показала как най-лесно се пали автомобил, за колко минути изгаря и как огънят се предава към друга кола.

"Това по някакъв начин провокира интерес за хората, които го гледат и, които смятат, че по този начин могат да се забавляват. Някои може би го възприемат и като вид мода", отсече Цветанов.

Вътрешният министър допълни, че в момента палежите са основният акцента в работата на СДВР.

"Фактът, че има допълнителни мерки за охраната и сигурността ни коства много, но ние сме длъжни да го направим, защото искаме да гарантираме спокойствието на гражданите", каза той.

Още по темата

По думите му вчерашните твърдения на задържания Юлиян Ковачки пред съда, че бил черпен с водка и бира от полицаите, пък после бил разпитван за палежите, не  кореспондирали с действителността.

"Колегите обаче ще направят проверка", заяви Цветанов, но посочи, че не трябва да се обръща толкова много внимание на всяко едно изказване от подобни лица.

Накрая Цветанов се обърна към гражданите за съдействие, подкрепа и навременна информация, когато станат свидетели на подобни палежи.

"Така бихме могли по-бързо да реагираме", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
9
 
! Отговори
водка и биричка преди 12 години
Заповядайте на гости в 7-мо РПУ. Ще ви почерпим с водка и биричка. След което ще станете свидетели на запалване на коли. И на края ще ви заведем на разходка до Института по психология на МВР.
121
13
 
4
 
! Отговори
Румен преди 12 години
И какво да каже бе червени *** , добре ли , само преди месец ви убихме на изборите , ай скрийте се .
120
1
 
2
 
! Отговори
Rad преди 12 години
До 109/ Ben-Пооправи си първо правописа, и тогава си ползвай вазелина, за който пишеш. Явно ти се отдава доста.
119
2
 
13
 
! Отговори
кибритлия преди 12 години
Добре, че има подпалвачи на коли, за да може Цецо Лажецо отново да се самоинсценира по кабеларките!
118
0
 
8
 
! Отговори
до 110 преди 12 години
Ами като има семе, поне една булка да беше осеменил. Че така като го гледам, насочил се е към наградите "Дарвин" завалията.
117
2
 
1
 
! Отговори
Berta преди 12 години
Ох как ми се е овлажнила, има ли някой мераклия.
116
0
 
5
 
! Отговори
за Витков! преди 12 години
Абре Цъвти кърти мивки! Какво да си каже нормален човек за изказването му!? Можеби трябва да създаде благодарствен фонд в който всички да внасяме по някой лев и да се дават тия пари за организираната престъпност да не ни закача, че полицията не може да си свърши работата! Не в Шенген ами и в долночипърченския съюз няма да влезем! Нози му вдигнали акумулатора на другия джантите ,на трети касетофона, Цъвти казва: "Не може така" , ами как бре господине кажете за да знаем!
115
2
 
0
 
! Отговори
Chico преди 12 години
Навит съм Ben, но искам да поканим и СТРАНДЖАТА!
114
1
 
2
 
! Отговори
Berta преди 12 години
До анонимния/ Преди да пишеш цинизми под различни никове, научи се първо правилно да пишеш на български език. Никой не ти е виновен за неудачите.
113
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ББ питал Цветанов: - Цвъки, колко станаха вече - 60 ли са? - Шефе, ласкаеш ме - само 7 имам! - Не те питам за апартаментите бе, а колко коли запалиха...
112
0
 
9
 
! Отговори
Тайното оръжие преди 12 години
От близки до МВР информирани източници, които пожелаха да останат анонимни, разбрахме, че вече не качулатите биячи са ударния инструмент на МВР. Тайното оръжие вече е почерпката с водка и биричка. В резултат на главоцепа от разпивката, и на най закоравелите престъпници езиците им се развързват, краката им се огъват и им се боядисват гащите. Признават си и подпалването на Рим, по времето на Нерон!
111
2
 
10
 
! Отговори
д-р Нострадамус преди 12 години
България ке се оправи, когато ГЕРБ падне!
110
10
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА original преди 12 години
***, червени кратуни реват в хор - тикваааааа... - но тиквата има семе, а те не....
109
1
 
4
 
! Отговори
Ben преди 12 години
Chico, искаш ли да си направим новогодишно парти по мъжки? Със свещи и възелин.
108
0
 
11
 
! Отговори
скакалец преди 12 години
Апартаментите като мода! Не може така, скочи Цецо Лажеца!
107
0
 
8
 
! Отговори
tankist преди 12 години
боко и цжък разговарят: боко- цвъцко колко станаха бе 50?цжък- е ласкаеш ме, 10 сабоко- не те питам за апартаментите бе, за колите те питам.
106
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Електрически стол на 380 волта за наркотрафикантите Цъци и тиквуна.
105
0
 
5
 
! Отговори
ХОМЕОПАТИЯ преди 12 години
Автомобилите са палят от ББ - разбира се Цецо не знае за това. Целта е следната - първо да се отвлече вниманието на хората да не стачкуват: никой не би отишъл на протести при условие, че има опасност да му запалят колата. Полицаите също няма да протестират щото техните комшии ще им кажат: абе то колите ни горят, а ти си тръгнал да протестираш; Интересното е, че БСП опозицията нищо не казва.Може би ББ е подразбрал пъклените планове, че *** готвят протести (в началото на новата година) и палежи тип *** и предварително е решил да криминализира пренасянето на запалителни течности.Освен това наближава нова година и приятелите на ББ от пожарната требе да получат коледен подарък премия в брой. Това, което става в момента го има в хомеопатията, сиреч лекуване на подобното с подобно. Със силно разредени дози от болествотворното се лекува самото заболяване.
104
0
 
7
 
! Отговори
Stas преди 12 години
до 96/Голямото чудо станало. Ти какво мислиш, че по селата до всяка крава полицай стои и там са по-малко кражбите. Сф не е бг и е крайно време да се разбере.
103
1
 
13
 
! Отговори
неразбиращ преди 12 години
Е сега е моментът да се присъди на Цвъкю званието "доктор пожарис кауза"!!