Бивши атакисти станаха ГЕРБери

Сидеров: Ако Стоянов признае грешката си, има път назад
Обновена: 20 дек 2011 15:18 | 20 дек 2011 10:30,
119
Бивши атакисти станаха ГЕРБери
Снимка: архив, Булфото

Отцепилите се шестима депутати от партията на Волен Сидеров - Валентин Николов, Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев, Цвета Георгиева, Стоян Иванов и Калина Крумова, са декларирали принадлежност към ГЕРБ.

Заради това партийната субсидия на националистите е орязана с 238 хил. лв. за това тримесечие, оплака се пред TV 7 Волен Сидеров.

"Отцепилите се депутати от партия "Атака" са крадци на партийни пари", разгневи се лидерът на партията. Той бе категоричен, че шестимата депутати са купени от ГЕРБ.

"Вчера разбрахме, че парите се орязват. Отидохме да се видим със Симеон Дянков, но го нямаше. Видяхме се със заместника му Владислав Горанов. Той ни даде декларациите на шестимата депутати, които напуснаха "Атака", разказа Сидеров.

Той добави, че е предупреждавал Цветан Цветанов и Бойко Борисов за намеренията на шестимата депутати. Вътрешният министър и премиерът били категорични пред него, че по никакъв начин няма да привлекат техни отцепници.

"Моето обвинение е, че те ме излъгаха, че няма да ги приемат", защити се националистът.

По думите му с парите от субсидията се поддържат централата, местните организации, вестник, който реално се субсидира, за да стига до хората, а отскоро и телевизия.

Още по темата

"Това е удар върху дейността на партията. Не срещу мен или заместника ми. Искат да спра да издавам вестника и да имам тази малка трибуна. Защото аз нямам трибуна в други вестници", коментира Волен Сидеров.

Той обясни, че "Атака" е спряла  да бъде партньор на ГЕРБ, защото управляващите били некоректни.

"Бяхме размотавани и лъгани от ГЕРБ по един йезуитски начин. Аз осъзнах, че тези хора не искат да вървят според народния интерес, както аз го съветвах през тези две години", обясни развода си с ГЕРБ Волен Сидеров.

В сряда националистите ще имат конгрес, на който ще се решава лидерството в партията, след разрасналия се  семейно-политически скандал.

Сидеров допусна, че доведеният му син Димитър Стоянов може да се уплаши и да не дойде на националния сбор. Стоянов поиска оставката на Сидеров, след което излезе информацията, че лидерът на "Атака" се е разделил с Капка, а поддържал отношения с Деница Гаджева.

Сидеров беше категоричен, че доведеният му син е поискал оставката му заради ГЕРБ и Бойко Борисов.

"В нощта на изборите, когато аз исках касиране на резултата, той е пращал поздравителен SMS на Борисов. Няма логика в това поведение", категоричен бе лидерът на "Атака".

На въпрос откъде е разбрал за съобщението, Сидеров коментира: "Димитър си го призна, след това и Борисов си призна, като го похвали".

Относно отношенията му с Капка Сидеров заяви само, че личното не трябва да се превръща в политически инструмент.

"Когато си лично засегнат от мен, да не се превръща в линия на унищожаване на "Атака", добави той.

Сидеров допусна, че е възможно примирие между него и Димитър Стоянов. "Стоянов, ако осъзнае, че направи грешка, винаги има път назад", твърди лидерът на националистите.

Според него обаче това било много трудно, ако имало отмъстителност, ревност и лични озлобление, вместо да се мисли за каузата.

Волен Сидеров допусна, че лидерът на РЗС Яне Янев отново подкрепя ГЕРБ, защото го държат заради подписката за нова конституция, в която бяха намерени 300 хил. фалшиви подписа и казусът бил стигнал до прокуратурата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
3
 
! Отговори
rument преди 12 години
Ще се сетят коя е вярната партия
37
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КОГАТО ВЪПРОСА ОПРЕ ДО ПАРИ, БОЛНИЯ ЗАБРАВЯ ЧЕ ЩЕ НИ СПАСЯВА ОТ ТУРЦИТЕА ТРЪГВА ДА СИ СПАСЯВА СУБСИДИЯТА
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Грехота е въобще да се дават пари за такива *** като Волен и роднините му!Нека поработят тези готованци и тогава да ги видим какво могат! Държавата се напълни с хрантутници-герберасти и за псевдопатриотите от семейството на Капка Лудата няма аванта.
35
7
 
13
 
! Отговори
Активно мероприятие! преди 12 години
Активно милиционерско мероприятие на ГЕРБ!Целта е да оставят АТАКА с по-малко средства, чрез "законно отнемане" на част от субсидиите. Страх ги е от популяризирането на ТВ АЛФА и искат чрез просто безпаричие да я унищожат, преди да е станала много рейтингова! А най-много ги е страх от подновяването на преките предавания "В атака" с В. Сидеров!Накратко ГЕРБ се надява, че ще унищожи ТВ АЛФА като ги остави без пари!
34
3
 
7
 
! Отговори
)) преди 12 години
сега изясни ли ви се за кого в края на краищата гласувахте бе атакисти?
33
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВОЛЕНЕ ТОВА КОЕТО ЧОВЕК САМ СИ ГО НАПРАВИ ,ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО ПРИЧИНИ
32
0
 
13
 
! Отговори
Schweizer преди 12 години
до 18-ти,подкрепям твоята идея. Няма смисъл да си губим времето с драскане по форумите, въпреки различните политически убеждения, да се обединим около това- от следващият парламент броят на депутатите да е максимум 160. Кажете какъв е начина това да стане реалност? Хайде хора, да подкрепим нещо смислено и да работим това да стане реалност. Щом има криза, нека всеки да помогне , в това число и нашите народни избранници.
31
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен е поредният алчен псевдопатриот! Спомняте ли си онези ***-*** Яне Янев и Боян Расате? С такива смешници Тиквения от Банкя си прави гаргара!
30
1
 
3
 
! Отговори
war преди 12 години
SAMO BKP
29
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
изобщо не ги упреквам депутатите, всеки умен човек в тази държава вижда, че единствено в ГЕРБ и Бойко е истинатаединствен Бойко се мъчи да направи нещо за държавата, да построи, да създаде ред и законостаналите се джафкат за кокала и кроят планове кой кого да прецака и натакова, та повече парички да намаже
28
1
 
22
 
! Отговори
До 18 преди 12 години
Дания е около 5,5 милиона като население, на 27 място в света по брутен вътрешен продукт и парламентът е от 80 души. :) Явно по-малко калабалък в парламента - по-добра работа. Лично аз предлагам парламента да е 60-80 души, а избирателния закон да се промени така, че да не позволява на хора без основно образование да гласуват. Предрагам за депутат да се избират хора, които са доказано здрави в психиатрично отношение , семейни , над 40 годишни и с висше.:)
27
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само *** би приел Волен насериозно! Капка и оня *** Митко го прекараха , а Тиквата тарикатски им гледаше сеира.
26
2
 
7
 
! Отговори
Schweizer преди 12 години
21-ви,защото патриотизъм-национализъм са празни приказки за будали. Хора като Левски, Ботев, Раковски и т.н. са били замесени от друго тесто, те не са парадирали с патриотизъм, а просто са вършили това в което са вярвали. Цялата наационалистическа помия си е чиста доза пародия и се прави с цел лично облагоденстване или прикриване на собствените комплекси.
25
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волене,не се коси,както е тръгнало след следващите избори въобще няма да имаш субсидии.И не ГЕРБ са ти виновни за глупостите,които ежедневно вършиш.
24
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя импотент що хленчи? Тиквата излъга всички, та няма да метне болния Волен!Все пак премиера е ученик на бай Тошо!
23
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Воленчо налапа яко пожарникарския маркучТе това са 238 000 лева на тримесечие, или за оставащите 2 години от мандата 8 х 238 = 1 милион 900 000 леваМалкото кученце Волен ще си изяде топките от яд
22
13
 
13
 
! Отговори
Турчин с фес преди 12 години
Поставете вашия Волен до нашия Доган. Е, разбирате ли сега защо ние сме били от Мароко до Ирак, а вие дори южна България рядко сте имали във границите си? Цепенето и дрязгите са във кръвта ви, никога няма да можете да застанете единни зад нещо, и знаете ли защо? Защото се мислите за много умни, а не сте. Колкото и да апелирате "да се обединим", как ще се обедините, като всеки си мисли че е по-кадърен от лидера си? Обречени да бъдете "неоценени" неудачници, това сте вие.
21
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Атака матака патриотизъм национализъм ама...все за ПАРИ става думакато е такъв ГОЛЯМ патриот болния, що не тръгне като Левски гол и бос да спасява народа, а пие Уиски за 350 лв. и се вози в лимузини за 150 бона
20
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен е един болен човек от Ямбол , успял да хване гребена на вълната.Същият болник съсипа собствената си партия, като я превърна в семейна фирма.Такива *** като Капка, сина и , и баща и, просто седнаха на сложената трапеза.Волен клекна на Тиквата и с това загуби идентичността си.Сега е един изплют от Боко неврастеник, хленчещ за пари."Атака" е само история...
19
3
 
16
 
! Отговори
Баба Яга преди 12 години
Парламентарните избори наближават.Тези 6 предателя ако си въобразяват,че ще видят вече парламент-просто много се лъжат.Предателите никой не ги обича.Те имат само едно име- ПРЕДАТЕЛ!Добре,че показаха истинските си лица.