Бивши атакисти станаха ГЕРБери

Сидеров: Ако Стоянов признае грешката си, има път назад
Обновена: 20 дек 2011 15:18 | 20 дек 2011 10:30,
119
Бивши атакисти станаха ГЕРБери
Снимка: архив, Булфото

Отцепилите се шестима депутати от партията на Волен Сидеров - Валентин Николов, Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев, Цвета Георгиева, Стоян Иванов и Калина Крумова, са декларирали принадлежност към ГЕРБ.

Заради това партийната субсидия на националистите е орязана с 238 хил. лв. за това тримесечие, оплака се пред TV 7 Волен Сидеров.

"Отцепилите се депутати от партия "Атака" са крадци на партийни пари", разгневи се лидерът на партията. Той бе категоричен, че шестимата депутати са купени от ГЕРБ.

"Вчера разбрахме, че парите се орязват. Отидохме да се видим със Симеон Дянков, но го нямаше. Видяхме се със заместника му Владислав Горанов. Той ни даде декларациите на шестимата депутати, които напуснаха "Атака", разказа Сидеров.

Той добави, че е предупреждавал Цветан Цветанов и Бойко Борисов за намеренията на шестимата депутати. Вътрешният министър и премиерът били категорични пред него, че по никакъв начин няма да привлекат техни отцепници.

"Моето обвинение е, че те ме излъгаха, че няма да ги приемат", защити се националистът.

По думите му с парите от субсидията се поддържат централата, местните организации, вестник, който реално се субсидира, за да стига до хората, а отскоро и телевизия.

Още по темата

"Това е удар върху дейността на партията. Не срещу мен или заместника ми. Искат да спра да издавам вестника и да имам тази малка трибуна. Защото аз нямам трибуна в други вестници", коментира Волен Сидеров.

Той обясни, че "Атака" е спряла  да бъде партньор на ГЕРБ, защото управляващите били некоректни.

"Бяхме размотавани и лъгани от ГЕРБ по един йезуитски начин. Аз осъзнах, че тези хора не искат да вървят според народния интерес, както аз го съветвах през тези две години", обясни развода си с ГЕРБ Волен Сидеров.

В сряда националистите ще имат конгрес, на който ще се решава лидерството в партията, след разрасналия се  семейно-политически скандал.

Сидеров допусна, че доведеният му син Димитър Стоянов може да се уплаши и да не дойде на националния сбор. Стоянов поиска оставката на Сидеров, след което излезе информацията, че лидерът на "Атака" се е разделил с Капка, а поддържал отношения с Деница Гаджева.

Сидеров беше категоричен, че доведеният му син е поискал оставката му заради ГЕРБ и Бойко Борисов.

"В нощта на изборите, когато аз исках касиране на резултата, той е пращал поздравителен SMS на Борисов. Няма логика в това поведение", категоричен бе лидерът на "Атака".

На въпрос откъде е разбрал за съобщението, Сидеров коментира: "Димитър си го призна, след това и Борисов си призна, като го похвали".

Относно отношенията му с Капка Сидеров заяви само, че личното не трябва да се превръща в политически инструмент.

"Когато си лично засегнат от мен, да не се превръща в линия на унищожаване на "Атака", добави той.

Сидеров допусна, че е възможно примирие между него и Димитър Стоянов. "Стоянов, ако осъзнае, че направи грешка, винаги има път назад", твърди лидерът на националистите.

Според него обаче това било много трудно, ако имало отмъстителност, ревност и лични озлобление, вместо да се мисли за каузата.

Волен Сидеров допусна, че лидерът на РЗС Яне Янев отново подкрепя ГЕРБ, защото го държат заради подписката за нова конституция, в която бяха намерени 300 хил. фалшиви подписа и казусът бил стигнал до прокуратурата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
7
 
! Отговори
Васо преди 12 години
Тука платените анонимници взеха да се роят. Разбира се, че има и битка за пари. Още Дякона е носил пищов пари да събира. Може ли да съществува организация без пари. И църквата дето е Божие дело има нужда от тях. Който напусне партия в Парламента веднага да се сменя с този след него в изборния списък. И Волен да приема в Атака само хора дето не са членували в друга партия. Иначе няма да се отърве от ***.
57
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Янка лудата тъкмо се кротна напоследък, но Болен Лидеров продължава с клоунадитешоу да има :)
56
1
 
6
 
! Отговори
51 преди 12 години
51, А ти какво предлагаш? Да опъваме врат и да продължават да ни лъжат и крадат ли? А и като почнете да ми пишете за "Държавите които са години пред нас..". В колко такива държави си живял? Знаеш ли кога някой като Боко или СерГея ще стане премиер на Германия или дори Франция? Един пожарникар със забежки в силовото застраховане или един специалист по мъжките ласки... тоест униформи, няма как да са добри премиери !!!!
55
2
 
17
 
! Отговори
87 преди 12 години
ВОЛЕН НАИСТИНА Е МНОГО БОЛЕН.КАКВО Е ОЧАКВАЛ.ДЕПУТАТИТЕ ,НАЛИ ЗА ТОВА СА НАПУСНАЛИ ЗА ДА ВЗИМАТ ДОПЪЛНИТЕЛНО ПАРИ /ПРОЦЕНТА КОЙТО НИЕ НИКОГА НЯМА ДА ЗНАЕМ/ ПАРТИИТЕ ВЗИМАТ ОБЩО ОКОЛО 3 150 000 ЛВ ВСЕКИ МЕСЕЦ А НИЕ ЩЕ СПЕСТИМ 6 000 000 ЗА ЦЯЛА ГОДИНА ОТ ПОКАЧВАНЕ НА ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ.А ИНАЧЕ ДЕМАГОГИЯТА Е ГОЛЯМА. ВСИЧКО Е ЧАЛГА
54
4
 
14
 
! Отговори
Димо преди 12 години
Когато говорите за Вожда,трябва да сте коленичили!
53
1
 
9
 
! Отговори
52 преди 12 години
52, Това не е много за хвалба :)
52
27
 
11
 
! Отговори
Ангел преди 12 години
Аз за ГЕРБ гласувах и следващите избори пак за тях
51
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен2 преди 12 години
Слагайте минуси и плюсове по цял ден на коментарите на хората, пък чакайте да се оправим.Държавите които са години пред нас във всичко-хората там учат и работят здраво, а не седят в интернет по цял ден!Има и умни хора които пишат тук, но за съжаление са много малко.Другите са лаладжии-на всяка манджа меродия.Днес са ГЕРБ-плюете, утре ще е ДПС например и пак ще ви чета същите коментари.
50
0
 
15
 
! Отговори
$ преди 12 години
Струва ми се,че разговорите между политиците прилича на пазарене с ***. Накрая става ясно, че става дума за пари.
49
3
 
7
 
! Отговори
Mitkaloto преди 12 години
тоя излена голям мрънкалник....*** и ***....***.за него само трудова терапия с 8-ми номер мотикана фюрер ще ми се прави
48
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 44Ако следващите избори са като тези, без значение за кого гласуваме , ГЕРБ ще спечелят с 99,99%. Да, държавата не може да се оправи за 1-2 години. Лошото е, че ако продължим да копаем надолу, след 2 години няма да имаме държава.
47
0
 
14
 
! Отговори
44 преди 12 години
Не съм от Атака .Не харесвам нагаждачите и кариеристите.Първо целта им е била да влязат в парламента сигурна работа за 4 години добри доходи,влияние след което почва за успешен бизнес и после с по силните на деня управляващите защото виждате ли осъзнали се така да се каже прогледнали.И мислите че българите ви вярват.В нашите очи вие сте нагаждачи и нищо достойно не представлявате.Никога никой не е харесвал предателите!!Вие не се ли усещате използвани за политически цели драги ми отцепници!
46
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бай ти ***: "Вай, килимчето ми!!!!"Бай ти Болен: "Вай, субсидийката ми!!!"Тоя *** сидеров, дето опозори всички родолюбци и истински националисти в България, веднага да се прибира в лудницата, където му е мястото! Циркаджия...
45
0
 
9
 
! Отговори
) преди 12 години
абе не разбрахте ли че нема червени сини пембени, цветисти националисти демократи психопати каратисти футболисти царе и икономисти ами има хора дето ви ръгацонят и са си помежду големи авери?
44
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен2 преди 12 години
Отново поредните нападки срещу правителството.Тези 6-мата от атака, решили, сменили си партията-това е.Доволен съм, че виждам в този сайт умни хора-съдя по коментарите.20 години ни управляваха едни и същи хора-видяхте докъде ни докараха с техния така наречен "преход".Държавата не може да се оправи за 1-2-3 години, при положение, че е ограбвана 20!Осъзнайте го-трябва да се правят реформи.Като сте недоволни на следващите избори гласувайте за червените, после пак ще си говорим кой какъв е!
43
6
 
2
 
! Отговори
Димо преди 12 години
Това е Левски!
42
5
 
19
 
! Отговори
ПЛАТЕНО СЪОБЩЕНИЕ преди 12 години
ПЪТУВАЩ ЦИРК АТАКА С НОВ РЕПЕРТОАРСЕГА В СОФИЯСКОРО И В СТРАНАТА!
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ot takiva fyrnadjiski lypati BG e na tva deredje,to da exa samo atakistite se mestili v Gerb ami ne sa varnete istoriata na zad i 6te videte 4e i ot VMro ima dosta,taka 6te bade dokato tarpime xora koito sa si izgrali kozovete oi sme gi videli kolko stryvat
40
0
 
12
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
До 18 - Те и 160 са много. Не виждаш ли колко човека ни приемат законите? Това е срам - седнали 90 от 240 хрантутници и ни определят живота!
39
0
 
18
 
! Отговори
МАНГО ФАКУЛТЕТСКИ преди 12 години
"Всите са маскари" -- както беше казал Бай *** на Иречек относно либералите и консерваторите в тогавашна България. "Ама трябва да подкрепяш някои от тях, щото келепир има в тая работа".Така е и днес в България, където Политиката е най-доходния бизнес.