"Атака" се стопи на минимума, 4-ма си тръгнаха, останаха 10

Съдбата на ПГ-то на Сидеров сега зависи само от един депутат
Обновена: 21 дек 2011 14:52 | 21 дек 2011 09:33,
128
"Атака" се стопи на минимума, 4-ма си тръгнаха, останаха 10
Снимка: Impact Press Grouар

Групата на "Атака" в парламента остава на санитарния минимум от 10 човека, след като тази сутрин стана ясно, че четирима депутати на Волен Сидеров стават независими.

Това са Огнян Тетимов, Петър Хлебаров, Димитър Карбов и Борислав Стоянов.

Така от 14 народни представители броят на атакистите в парламента се стопи на 10.

Още по темата

Председателят на парламента Цецка Цачева изчете тази сутрин от трибуната заявленията им за напускане, с които четиримата желаят да станат независими.

За този мандат на парламента общо 11 депутати от "Атака" изоставиха Волен Сидеров (Калина Крумова, Цвета Георгиева, Валентин Николов, Камен Петков, Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и днешните четирима).

Така съдбата на парламентарната му група сега зависи само от един депутат.

Ако още някой от приближените на националиста реши да напусне групата, тя ще се разпадне и ще последва съдбата на РЗС, защото според правилника на НС парламентарна група може да има с най-малко десет депутати.

Само преди ден Волен Сидеров обяви, че отцепниците вече са декларирали принадлежност към ГЕРБ, за да бъде драстично орязана партийната субсидия на националистите.

Днес националистите ще имат конгрес, на който ще се решава и лидерството в партията след разрасналия се през последните месеци семейно-политически скандал в "Атака".

Сборът на "Атака" обаче ще е закрит за журналисти.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: Волен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Bil zdrav, bil bolenaz pak shte glasuvam za Volen !!!
122
4
 
3
 
! Отговори
краса преди 12 години
НЕ СЪМ ЗА ВОЛЕН,НО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ МИСЛЯ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО.ЩОМ ПЪК ТОЛКОВА ГО ПЛЮЯТ ЗНАЧИ ГИ Е СТРАХ ОТ НЕГО,А ТОВА МЕ КАРА ДА СЕ ЗАМИСЛЯ,ДАЛИ ПЪК НЕ Е ПРАВ,ТА ВСИЧКИ СКАЧАТ ПРОТИВ НЕГО.
121
0
 
0
 
! Отговори
хахах преди 12 години
ад 98всеки може да е коректив срещу 10 млн,.роб такъв!
120
1
 
0
 
! Отговори
до 113 преди 12 години
Как не те досрамя да ги напишеш тези редове?
119
1
 
0
 
! Отговори
СеДеСеДСБ преди 12 години
Има две възможности. Или да се мине към мажоритарна избирателна система или да не седопуска напускане на парламентарна група. Защото аз ако гласувам в синьо, примерно,е за някаква платформа. А не да ми бягат. Проблемът се решава лесно. Напускаш парламентарната група и те сменя следващият в бюлетината. Откъде накъде избирател на "Атака", в случая, ще осигурява мнозинство на кохорта престъпници, която не си го е получила по чрез изборен път
118
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
време е за член 1. гарантирано от герП
117
1
 
12
 
! Отговори
Читател преди 12 години
Ами Бойко и Цецо вместо да се справят със съдебната власт, се справиха с Атака! По-лесно било и по-безболезнено: след време, когато паднат от власт да не вземат тези с черните тоги да ги осъдят! Не бойте се бе, досега вече 22 години осъден политик, лекар и магистрат, вкарани в затвора нямааа и няма да има!Ама знае ли човек, може пък вие да сте първите...
116
6
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 12 години
Волене още малко и ще ти спрат субсидията и няма да има вече сметки по 5000 лв в заведения ,нощувки в 5 звездни хотели,50 годишни уискита,апартаменти за любовници и прочее.Толкоз много се издъни и то без да си на власт представям си ако беше на власт.Сигорно щеше да изтриеш България от картата
115
6
 
4
 
! Отговори
пацо преди 12 години
Е....хора,...че БОЛЕН си отря главата сам бе ясмо в момента , когато влезе във бласта.Спомнете си как се изказа на пресконференцията и ползваше изразните средства на ОРУЕЛ! Велик въжеиграч....велик лъжец....велик дришло...!!!ТОЙ предаде хората си , който го яхняха на гребена на ВЪЛНАТА,когато БЕ великият НИКОЙ!!!!...Е какво чакате СЕГА ДА СЕ СЛУЧИ????????
114
0
 
3
 
! Отговори
БГ преди 12 години
"Сборът на "Атака" обаче ще е закрит за журналисти." Сборът беше отразен от "Алфа тв" и "Канал 3". Освен това доколкото разбрах има и пресконференция от 16 часа...това пък ако означава закрит за журналисти...
113
2
 
2
 
! Отговори
преди 12 години
Не трябва да има партийни листи наредени централно, а да има преференция, примерно Волен не ти харесва, но си от неговата партия, а многомандатният ти район избира 8 депутата, тогава избираш с числа от 1-8 или Х пред тези кандидати, които най ти харесват примерно 4 от една партия, 2 от друга и още 2 от друга + към 2-3 резерва ..., така накрая се броят преференциите за всички и влизат първите N според активността в избирателния район :)
112
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Атака- машина за независими депутати. И партията им е смешна и отцепниците са безпринципни интересчии и лидера им е ***. Въпреки всичко трябва да се смени закона. КАто искаш да се отцепиш- вън от парламента!! Избирайте си още смешници като Волен!
111
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До платените Кутевски оплаквачи, *** и т.н.И мен много ме е жал за Сидеров, горкия човечец, сега като му намалят /даже спрят/ парите от държавната субсидия какво ще прави? Как ще издържа младото ***-е, как ще плаща ресторантските си сметките от по 4-5 000 лв., ами как ще пуши пури за по 120 лв. и ще се перчи като пернишка мутра, значи като си помисля за това и ми става едно жално, ама много жално! Ха, ха, ха, - Е такива артисти са тия платените Кутевци, до вчера плюха по Сидеров, а сега реват за него, щото от както се скара с Бойко и тъпите кухоглавите комуноиди веднага го заобичаха жалки лицемери! Айде продължавайте да ревете за тоя кариерист, то и вие сте същите, какво се учудвам!
110
8
 
10
 
! Отговори
Бенковски преди 12 години
Този истински българолюбец-Волен Сидеров е изпреварил времето си като Левски, Ботев, Раковски, Ангел Кънчев и много други наши възрожденци!В тази прогнила държава, с меркантилни и без достойнство българи и българки няма скоро да пребъде България и българското самосъзнание! Позор за предателите и да дойде скоро за тях "Видов ден"! На всичко отгоре ставаме и за майтап на турските мекерата и ***, които са изостанали от европейската цивилизация с поне 1000 год. Но иначе копират чуждия напредък!
109
1
 
4
 
! Отговори
хахах преди 12 години
така се случва с всяка нормална платена ми...ка- докато дяла м..и и се хвърля по някоя мръвка и като спре да ги дяла се изхвърля като мръна *** квато си е...
108
3
 
5
 
! Отговори
Doko преди 12 години
Бугаристанеца ще го унищожи злобата, завистта и омразата. Друго не му трябва.
107
2
 
14
 
! Отговори
Deko преди 12 години
Не съм атакист, но интересно е, защо тия продажници на идеята на атака, ще трябва да остават в парламента. Би трябвало промяна на законодателството и като не им изнася, да оставят кокала и да напуснат. Все пак са избрани с гласове, симпатизанти на атака. Но комунистът кожата мени си-нрава никога. Винаги ще ти скрои някой гнусен номер.
106
0
 
4
 
! Отговори
marto_86 преди 12 години
Ааа тааакааааа
105
10
 
8
 
! Отговори
СУПЕР преди 12 години
АМАН ОТ ТОЯ ПСИХОПАТ!!!!
104
2
 
0
 
! Отговори
do 106 преди 12 години
naprotiv ne premaxvat tezi koito se protivopostavqt te sa edni drebni deputatcheta i edinstvenata polza ot tqx e da budat povisheni, a ne premaxnati. v sluchaq se razbira da budat kupeni nauchete se che v taq rabota se pipa leko