"Атака" се стопи на минимума, 4-ма си тръгнаха, останаха 10

Съдбата на ПГ-то на Сидеров сега зависи само от един депутат
Обновена: 21 дек 2011 14:52 | 21 дек 2011 09:33,
128
"Атака" се стопи на минимума, 4-ма си тръгнаха, останаха 10
Снимка: Impact Press Grouар

Групата на "Атака" в парламента остава на санитарния минимум от 10 човека, след като тази сутрин стана ясно, че четирима депутати на Волен Сидеров стават независими.

Това са Огнян Тетимов, Петър Хлебаров, Димитър Карбов и Борислав Стоянов.

Така от 14 народни представители броят на атакистите в парламента се стопи на 10.

Още по темата

Председателят на парламента Цецка Цачева изчете тази сутрин от трибуната заявленията им за напускане, с които четиримата желаят да станат независими.

За този мандат на парламента общо 11 депутати от "Атака" изоставиха Волен Сидеров (Калина Крумова, Цвета Георгиева, Валентин Николов, Камен Петков, Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и днешните четирима).

Така съдбата на парламентарната му група сега зависи само от един депутат.

Ако още някой от приближените на националиста реши да напусне групата, тя ще се разпадне и ще последва съдбата на РЗС, защото според правилника на НС парламентарна група може да има с най-малко десет депутати.

Само преди ден Волен Сидеров обяви, че отцепниците вече са декларирали принадлежност към ГЕРБ, за да бъде драстично орязана партийната субсидия на националистите.

Днес националистите ще имат конгрес, на който ще се решава и лидерството в партията след разрасналия се през последните месеци семейно-политически скандал в "Атака".

Сборът на "Атака" обаче ще е закрит за журналисти.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: Волен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
3
 
9
 
! Отговори
бивш атакист преди 12 години
77 Никой не го е прецакал Волен, сам си е виновен от всякъде.Прихванал е царската болест-мания за величие и напоследък сътвори един куп безумия.Освен това не може публична личност ,политик, да се изживява като Казанова на дърти години. Мисля че Атака беше до тук.
82
10
 
6
 
! Отговори
Сюргюн Тюфек преди 12 години
Много се радвам за загубата на Атака, защото ДПС отново ще се завърнем на власт благодарение на колегите от ГЕРБ и БСП. Ашколсун им !
81
3
 
15
 
! Отговори
Българан преди 12 години
Сидеров започна да *** парламентарната си група в пряк и в преносен смисъл и затова тя започна да се разпада. Не си вади "инструмента" там където си вадиш хляба- казал е народът, но Волен винаги се е считал за по- умен от сънародниците си.
80
8
 
20
 
! Отговори
Атака - гьол от жаби преди 12 години
Волене, разбра ли най-сетне, че предателството се наказва. И ти се оказа продажна шушумига. Гласувахме за тебе, а ти ни продаде на ГЕРБ. Твоето време изтича, ни кой не ти вярва. Що се отнася за Капка ,синът и башата на Капка, те са облагодетелствувани от Сейшелските фирми, които ТЕ създадоха и те обраха до шушка. ТЕ са по-големи *** от тебе, но твоето политическо предателство те изхвърля навън от политиката. А тези мекерета, дето напускат - това са направо предатели, долнопробни мазмантии.
79
2
 
4
 
! Отговори
Българска майка преди 12 години
На българският народ сега е нужна една партия която да се грижи за националните интереси на българите и да защитава българските майки, партия и която да поеме управлението на страната в този труден момент. Новото правителство трябва да забрани социалните помощи и майчинските за ***, да им се забрани професията "майка", но за българите не трябва да се забраняват. Само така може да се оправим. Същевременно трябва да се забрани със закон на *** да работят, защото разни еничарски фондации и програми от ЕС искат да ги интегрират и обучават и кфалифицират и така *** има опасност да вземат работните места на българите. Едно такова правителство, което да проведе такива мерки за защите на интересите на българските майки е нужно сега, и тогава ще живеем добре и заплатите ни ще станат по 4 хил евро.
78
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Смешната семейна партийка на Капка се разпадна, а болният импотент Волен да си ходи в Ямбол!Боко им разтури седянката с морков в едната и с тояга в другата ръка!Лапането остава за ГЕРБ и слугинажа им!
77
2
 
5
 
! Отговори
МАНГАЛ преди 12 години
ЗА СЛУЧАЯТ С АТАКА- ХУБАВА РАБОТА, АМА БЪЛГАРСКА!
76
4
 
6
 
! Отговори
Депутат преди 12 години
Няма нищо по силно от парите на този свят.Всички ние депутатите ваши избранници сме отдадени само и единствено на тях.Съжалявам Сидеров но от Герб ни обещха по 100 000 лева и по една частна фирма която да е наша с работници роби с 400 лева заплати.Най хубавото в БГ е, че можем да си говорим каквото искате да чуете вие простолюдието, а после разбира се правим обратното.Не се отчайвайте идват нови парламентарни избори.Ние вече се оправихме, но идват нови и гладни бедни лица които са готови и те да се оправят чрез парламента защото честно казано в БГ е голяма мизерия и с 400 лева е много гадно да се живее.
75
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
76 дано си запомнил написаното, ако не сега, то да речем в края на зимата, си припомни написаното от теб, надявам се ще имаш отговора, спрете с всякаква жестокост, няма да ви доведе доникъде
74
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тиквения прецака Волен!Друг е въпроса кому са нужни подобни ДУПЕДАТИ! И стотина кратуни стигат за диктатурата на пожарникаря!
73
4
 
9
 
! Отговори
Schweizer преди 12 години
69-ти,наистина си много прав. Волен трябваше да е президент на свинеферма - тази длъжност би му подхождала перфектно.
72
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Евстати Генов, може да спреш да подържаш тази жестокост. С КАКВО СИ ПО РАЗЛИЧЕН ОТ ГАДОВЕТЕ КОИТО ПРЕБИХА МОМИЧЕТО В ЕГИПЕТ. Осъзнайте се бре хора, бъдете добри и коректни, не бъдете жестоки!
71
6
 
6
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 12 години
ГЕРБАДЖИИТЕ ЩЕ КУПЯТ ОЩЕ ЕДИН-ДВАМА И ВОЛЕН ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ !ДВЕ ГОДИНИ ГИ ПОДКРЕПЯ, ПЪК ТЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ ЩЕ МУ ЦУНКАТ МАНГИЗИТЕ ........
70
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко е че бат Ви Бойко, никой не му държи сметка с кого и как се е.е. и къде се.е.Че и други неща. Но не губете вяра, няма да се свърши с България. За сведение - не съм фен на АТАКА.
69
1
 
1
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
За кого ли ще гласуват сега напусналите?За комунисти?За турци?За СК?За ГЕРБ?;)
68
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СДС,ДСБ,НДСВ,Атака и ГЕРБ са все измислени партии!Там най важни са парите!Всичките са като ветропоказатели!Единствената партия , която има някаква идеология е БСП и от части ДПС!ГЕРБ си купи "продажници" , но това няма да я доведе кой знае до къде!"Интереса клати феса!"
67
4
 
6
 
! Отговори
д-р Пенчев преди 12 години
Ако някой срещне Волен Луфтханзата извън психиатрията, моля, върнете ни го преди вечерна проверка. И не му се връзвайте на приказките.
66
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен трябваше да е президент, запомнете това. Дано сте живи и здрави/читави/ за да доживеете жалките факти след време. Дори и тогава, пак няма да е късно, да разберете, че важните моменти са затова за да ги подкрепите със свободната си воля, а не да се люшнете по вълната на посредственост.
65
0
 
3
 
! Отговори
zx преди 12 години
Napusnali ama pak si ostavat v parlamenta,bokluci
64
1
 
7
 
! Отговори
;) преди 12 години
Гадже ли е Гаджева на гаджето си?