"Атака" се стопи на минимума, 4-ма си тръгнаха, останаха 10

Съдбата на ПГ-то на Сидеров сега зависи само от един депутат
Обновена: 21 дек 2011 14:52 | 21 дек 2011 09:33,
128
"Атака" се стопи на минимума, 4-ма си тръгнаха, останаха 10
Снимка: Impact Press Grouар

Групата на "Атака" в парламента остава на санитарния минимум от 10 човека, след като тази сутрин стана ясно, че четирима депутати на Волен Сидеров стават независими.

Това са Огнян Тетимов, Петър Хлебаров, Димитър Карбов и Борислав Стоянов.

Така от 14 народни представители броят на атакистите в парламента се стопи на 10.

Още по темата

Председателят на парламента Цецка Цачева изчете тази сутрин от трибуната заявленията им за напускане, с които четиримата желаят да станат независими.

За този мандат на парламента общо 11 депутати от "Атака" изоставиха Волен Сидеров (Калина Крумова, Цвета Георгиева, Валентин Николов, Камен Петков, Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и днешните четирима).

Така съдбата на парламентарната му група сега зависи само от един депутат.

Ако още някой от приближените на националиста реши да напусне групата, тя ще се разпадне и ще последва съдбата на РЗС, защото според правилника на НС парламентарна група може да има с най-малко десет депутати.

Само преди ден Волен Сидеров обяви, че отцепниците вече са декларирали принадлежност към ГЕРБ, за да бъде драстично орязана партийната субсидия на националистите.

Днес националистите ще имат конгрес, на който ще се решава и лидерството в партията след разрасналия се през последните месеци семейно-политически скандал в "Атака".

Сборът на "Атака" обаче ще е закрит за журналисти.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: Волен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
този,които се противопостави на пожарникара го премахват
102
15
 
8
 
! Отговори
ТУРЧИН преди 12 години
ТАКЪВ НАРОД СТЕ, ЧЕ ОЩЕ 500 Г. ВИ ЧАКАТ
101
12
 
3
 
! Отговори
Турчин преди 12 години
така им се пада!
100
2
 
13
 
! Отговори
ринго преди 12 години
накрая в парламента ще има само една партия и ще може да се възстанови член 1 от комконституцията ....заветът на Тато към Боко.Ще има пълно единоначалие към светлото унищожение на нацията..
99
5
 
8
 
! Отговори
varnenec преди 12 години
Атака,се понаака и то яко
98
5
 
25
 
! Отговори
Иво преди 12 години
Помните ли спречкването между Волен и американския посланик ? Тогава ( по думите на Сидеров ) Уорлик му е казал - "Ще те унищожа" ! Не съм партиен почитател на Волен , но в чисто човешки план ми е жал за него ! Разбиха му семейството , сега и политическия му живот отива на бунището ! Гадна работа ! Американците не си поплюват явно !
97
2
 
15
 
! Отговори
Митева преди 12 години
Не че съм симпатизант на Атака но трябва веднъж завинаги тази порочна практика да се промени! Изборите за парламент в страната ни са пропорционални! Това означава гласуваме за партия, а не за личности - т.е. ако не си съгласен с идеите на партията, просто напускаш Народното събрание или си направи друга партия и влез с нея на следващите избори. На мястото на отцепилите се трябва да влезнат следващите от листата .Това е принципно решение,а не от името на дадена партия да влезеш -и после -Чао
96
1
 
13
 
! Отговори
повторение преди 12 години
от Записките на Захари Стоянов. "В тях Захари Стоянов твърди, че всички революционери от Априлското въстание са предадени от местното българско население. В това число и ботевите четници- над 60 човека.Тази категория хора не искат нищо в замяна на предателството си. Не го правят за пари, а по някакво робско убеждение."
95
5
 
10
 
! Отговори
Роб на свободата преди 12 години
Едно псевдодемократично и болно общество като българското има нужда от такива индивиди като Волен Сидеров защото на това общество трябва да му се казва истината всеки ден, защото на това общество му трябва коректив и друга гледна точка на събитията и по- различен дневен ред от този, който налага управляващото мнозинство. Сидеров е капка с мед в кацата с *** и много малко са тези, които са чувствителни към този факт и виждат извън пределите на хоризонта какво става всъщност в родината.
94
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хаха, хайдук Сидер таман да спаси България, и от световната конспирация пак му подложиха крак. хахахаха. Голем патриот, големо нещо.. В листата на топ-патриотите се нарежда директно след Жоржи и преди Гоця, на 2787897983-то място след колорадския бръмбар.
93
4
 
5
 
! Отговори
Мара Иванова преди 12 години
Воленчо сам си резна клончето не се сърди на никого мило ! Неможе да пишеш предизборна програма а след това да я хвърляш на бунището ОБЕЩАНИЯТА ДЕТО СИ ГИ ПИСАЛ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ . Голямата ти грешка е че се скара с хората от СКАТ и координаторите по места . Послуша Капка сега слушаи съдбата си която отново ще те прати на достойното за всеки мерзавец место . Инак имаики в предвид "високият ти рътс " бе идеалем гъзолизец на Боко но за съжаление Яне се оказва с по-голям опит та уви ***
92
2
 
6
 
! Отговори
megadeth преди 12 години
Зад всичко това стой дългата ръка на ПРЕМИЕРА на столетието и неговата дясна ръка ЦЕЦО СИФОНЯ.Това са такива ДС-мутренски приоми.Тия хора са патологично отмъстителни.Друг е въпроса че ВОЛЕН е БОЛЕН .Пък във всеки парламент това е нещо обичайно за А -ТАКА.
91
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От поп Кръстьо та до днешно време, само предатели. То и за това и най-силния канцлер на немците Бисмарк се изказал пред време за българите, че това е народ изграден от "дребосъци и предатели". Като не си съгласен със Сидеров, напусни с чест и достойнство парламента. А те си налягат парцалите и се ухажват едни други с ГЕРБ.
90
0
 
5
 
! Отговори
!!!!! преди 12 години
" На лъжата краката са къси" !!!
89
12
 
6
 
! Отговори
Българин либерал преди 12 години
Аз съм българин и се радвам, че Сидеров сам си заби нож в гърба.Ние сме мултиетническа страна и това трябва да се разбере ясно.Май само тиквениците прости са националисти-фашисти.Нашата мултиетническа емблема пред света е, че тук живеем много нации като българи-турци-роми и много други.чао Сидеров.
88
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези четиримата дали няма да отида в редиците на ДПС?
87
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
87:"ЕДНА ИСТИНСКА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ИМАХМЕ И СЕ РАДВАМЕ, ЧЕ ВЕЧЕ Я НЯМА.РОБСКА ПСИХИКА!"На никой не му дреме, че шепа прошляци и неудачници са се радвали на националистическата си партия.
86
6
 
8
 
! Отговори
Разгулник преди 12 години
Сидеров предпочете курвалъка пред законотворчеството, а това му донесе само томителни сексуални преживявания, но не и политически дивиденти, което означава, че той е един най- обикновен донжуан, който няма място в политическия живот на България.
85
3
 
6
 
! Отговори
до 87 преди 12 години
И какво и беше истинското на семейната партия?
84
6
 
9
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
ЕДНА ИСТИНСКА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ИМАХМЕ И СЕ РАДВАМЕ, ЧЕ ВЕЧЕ Я НЯМА.РОБСКА ПСИХИКА!