"Атака" се стопи на минимума, 4-ма си тръгнаха, останаха 10

Съдбата на ПГ-то на Сидеров сега зависи само от един депутат
Обновена: 21 дек 2011 14:52 | 21 дек 2011 09:33,
128
"Атака" се стопи на минимума, 4-ма си тръгнаха, останаха 10
Снимка: Impact Press Grouар

Групата на "Атака" в парламента остава на санитарния минимум от 10 човека, след като тази сутрин стана ясно, че четирима депутати на Волен Сидеров стават независими.

Това са Огнян Тетимов, Петър Хлебаров, Димитър Карбов и Борислав Стоянов.

Така от 14 народни представители броят на атакистите в парламента се стопи на 10.

Още по темата

Председателят на парламента Цецка Цачева изчете тази сутрин от трибуната заявленията им за напускане, с които четиримата желаят да станат независими.

За този мандат на парламента общо 11 депутати от "Атака" изоставиха Волен Сидеров (Калина Крумова, Цвета Георгиева, Валентин Николов, Камен Петков, Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и днешните четирима).

Така съдбата на парламентарната му група сега зависи само от един депутат.

Ако още някой от приближените на националиста реши да напусне групата, тя ще се разпадне и ще последва съдбата на РЗС, защото според правилника на НС парламентарна група може да има с най-малко десет депутати.

Само преди ден Волен Сидеров обяви, че отцепниците вече са декларирали принадлежност към ГЕРБ, за да бъде драстично орязана партийната субсидия на националистите.

Днес националистите ще имат конгрес, на който ще се решава и лидерството в партията след разрасналия се през последните месеци семейно-политически скандал в "Атака".

Сборът на "Атака" обаче ще е закрит за журналисти.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: Волен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е нали на тяхно място трябва да доидат следващите по ред кандидати от предизборните листи- иначе защо въобще има партиии който става независим да си търси работа на борсата а не като депутат
42
3
 
11
 
! Отговори
Накакан атакист преди 12 години
Най-сетне пак пикантерийки от националистическото блато. Би било много жалко ако Волен не участва активно в политическият живот на България. Такъв клоун, такъв циркаджия, такива маймунджулуци, няма никъде другаде.
41
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всичко е по-добро от комунизма!
40
12
 
44
 
! Отговори
Фахри преди 12 години
Волен Сидеров президент!
39
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕЙ ТЕЯ СА НАЙ ФАЛШИВАТА ПАРТИЯ ,НО ПОНЕ ВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА СА В ПАРЛАМЕНТА ЗА НАША РАДОСТ -*** ОТ УЛИЦАТА СА ДЕПУТАТИ НА АТАКА
38
4
 
6
 
! Отговори
до 33 преди 12 години
Ти си"гербер" колкото аз-космонавт.Ти си гъзолизец на оня *** Болен,на когото му е крив целия свят и дори и семейството му.
37
1
 
19
 
! Отговори
9К79 Точка У преди 12 години
Бедни ми, бедни Сидеров ... до къде я докара! Имаш уникална способност да събираш *** около себе си. Всичките тези тиквеници, сричаща говорителка от кабеларката СКАТ и подобни на нея люде нямаше и да минават около Народното събрание, ако не беше ги вкарал вътре да лапат кюфтаци и яки заплати, да не говорим благинките като парламентаристи. Макар че не съм привърженик на Атака, не може да не се признае, че той ги направи хора, а те му биха шута ... ориенталска работа ..
36
4
 
3
 
! Отговори
Смахон Дянков преди 12 години
Които вярва на контрабандисти и мутри така му се пада. Как се перат парите от толкова контрабанда и кражби - с купуване на ДУПЕТАТИ които после ни прехвърлят субсидията като чиста печалба.
35
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По-добре Бойко и Цветанов, никога вече Гоце, Гейчето, Овчарчето, Масларката, Доганчето, Местанчето, Симо-мадридски, Велчевци, Запалки и т.н. крадливи комунистически *** и ДС ***.
34
6
 
9
 
! Отговори
жълта преса преди 12 години
Зад разпада на партията Атака има главно вина Капка,че отказвала да целуне Волен в последните две години-ми каза един.....Оправданието за отказа Капка споделя"Де да го знам моя мъж къде е лизъл Бойко цели две години?"
33
5
 
14
 
! Отговори
Луцифер преди 12 години
За утре не знам,но днес далаверата е да си в ГЕРБ.
32
5
 
12
 
! Отговори
ЗАПОЗНАТ преди 12 години
Днес е последният ден на Сидеров като водач на ПП Атака !!!!
31
4
 
17
 
! Отговори
гербер преди 12 години
От Волен Сидеров има нужда в парламента. Аз съм гербер, но не искам цялата власт да е на ГЕРБ, защото рано или късно така се появяват злоупотреби. Ако нещата продължат така, ще се откажа от ГЕРБ.
30
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сидеров, Сидеров...Бойко те използва, сдъвка и изплю на края. Сега за да запазиш ПГ-то ще станеш послушна *** като Янев.Като гледам от всички партии, само депутатите от БСП следват някаква идеология. Всички други са на където ги отвеят парите. А това е много, много опасно като цяло за България.
29
4
 
16
 
! Отговори
Сексолог преди 12 години
Две жени са първопричината за разпада на Атака- Капка Сидерова и Деница Гаджева. Сидеров попадна в капана и на двете защото въпреки напереното си и самодоволно поведение, той ще си остане един ***, който не може да контролира нагона си и позакъснялото си либидо.
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Istorijata na Ataka pokazva kolko sa prodagni i podli balgarite.....zabivane na noj v grab, preminavane v redizite na vraga sreshtu pari..Veche e normalno balgarski politizi da pluvat ot partija v partija sreshtu oblagi i pari....nai-jalko e che prodadaha i ideite na tazi nai-balgarska partija !!!
27
1
 
9
 
! Отговори
дядо преди 12 години
боли мъ фара,фара мъ боли
26
20
 
8
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
*** напускат партията.Остават най-добрите!Смърт за предателите и еничарите!Само Атака !
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ии пък! Не е честно! Такива смешки прави в парламента. Само заради него предаването "парламентарен контрол" ми беше любимо комедийно шоу по едно време! Както и новините от парламента. А сега за какво да ги гледам?! Те не са забавни иначе.
24
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Mishkite napuskat parvi koraba....tipichno po balgarski !!!Galko za Siderov i za partija ATAKA!!! Ako bjahte se vslushali v iideite na Siderov, sega Balgarija mogeshe da e po-dobre !!!