Ще ме унищожат само ако ме убият!

Волен Сидеров ще защитава идеите си, докато е жив
21 дек 2011 16:00,
177
Ще ме унищожат само ако ме убият!
Снимка: БТА

И да разбият парламентарната група ще продължа да защитавам идеите си с енергията, която имам, докато съм жив.

Това декларира лидерът на "Атака" Волен Сидеров пред делегатите на националния сбор на партията в емоционално слово, продължило повече от час.

С възгласи "Волен, Волен" и изправени на крака делегатите на партията посрещнаха своя лидер.

"Единственият начин да се справят с мен е физическото отстраняване, но има достатъчно млади хора, които да поемат щафетата", заяви Сидеров.

Той остро разкритикува действията на отцепилите се депутати от парламентарната група и ги обвини в предателство.

Сидеров предположи, че и четиримата народни представители, които днес напуснаха групата на националистите, ще заявят своята принадлежност към ГЕРБ.

Той призова местните структури на районите, от които са избрани "отцепниците", да призоват народните представители, напуснали групата, да напуснат и парламента.

"Целта е да бъде разбита партията, да се удари финансово чрез субсидията и така да не могат да се изпълняват основните й функции", посочи Волен Сидеров.

Той отчете като своя грешка, че при разпадането на групата на РЗС не си е направил съответните изводи.

Още по темата

"ГЕРБ действат безскрупулно и действията им са мутренски", заяви лидерът на "Атака". Той обвини управляващите, че дават на напусналите "Атака" по 17 хиляди лева на месец.

Сидеров декларира, че "Атака" ще бъде алтернатива на това управление. Той отново повтори, че "разводът" му с ГЕРБ се дължи на лъжите на Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Волен Сидеров допусна, че ако "Атака" не е подкрепяла в началото ГЕРБ, ударите са щели да започнат много по-отдавна и така партията не би могла да поддържа нито всекидневник, нито телевизия.

Когато осъзнахме, че изборите се произвеждат по криминален и брутален начин, заявих, че ГЕРБ не може да разчита на нито един ден подкрепа в наше лице, посочи лидерът на "Атака".

Той беше категоричен, че ударите срещу партията няма да спрат и поиска останалите членове на парламентарната група да декларират дали ще останат.

"Заканата на американския посланик се изпълнява, но не е така лесно да ме унищожат, защото те знаят, че не съм лесен и вие знаете, че няма да се предам", обърна се той към делегатите.

"Остава ние да решим кой ще бъде в отбора, с тези хора ще продължаваме напред", призова Волен Сидеров.

"Ако Бойко Борисов е най-харесваният премиер, значи българското общество е от мазохисти", смята лидерът на "Атака".

Без дискусия, почти единодушно Националният сбор изключи доведеният син на Сидеров Димитър Стоянов и бившия организационен секретар Илиян Илиев от Централния сбор на партията.

Деница Гаджева, която преди време сама подаде оставка, след като се появи информация, че е в близки отношения със Сидеров, беше преизбрана за член на Централния сбор.

По-рано днес беше получен сигнал за бомба в централата на "Атака", който обаче се оказа фалшив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още по темата: Волен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
4
 
16
 
! Отговори
do:174 преди 12 години
Ние сме възприели Османската империя такава, каквато са ни я нарисували българските възрожденци, а след това както я е нарисувала българската историография. Истината обаче е малко по-друга, това са разни митове. Османската империя не е била робовладелска държава, тя е феодален тип държава. В тази империя е имало и роби, но те са били използвани тук-таме само като домашна прислуга. Раята е била зависима, но зависимост и робство са две различни неща. Раята не е била роб, роб е онзи, който няма собственост, той е собственост на някого, докато нашите селяни са имали собствени ниви, дворовете са били пълни с челяд и със стока, притежавали са имоти и са пътували по света. Османската империя се е простирала от Диарбекир до Виена, не е имало никакви граници. Нашият българин е можел да бъде в Букурещ, в Смирна, можел е да отвори дюкян, да развива някакъв занаят, да търгува. Имали сме много богати хора. Идете в Копривщица, погледнете старата част на Пловдив възможно ли е това, което съществува там, да е било градено при робство?
168
1
 
20
 
! Отговори
Бай Бойкя преди 12 години
Бай Бойкя - агент на ЦРУ, даде небето на турците и ликвидира славянското население. Сключи договор с Доган и лансира размножаването на 2 мильона циганит, които са основния му електорат. Прогонва интелигенцията и младите хора в чужбина. Честито ви ново турско робство
167
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ха, ха, ха, - Е такива артисти са тия платените Кутевци, до вчера плюха по Сидеров, а сега реват за него, щото от както се скара с Бойко и тъпите кухоглавите комуноиди веднага го заобичаха жалки лицемери! Айде продължавайте да ревете за тоя кариерист, който се правеше на националист, но само и само да стане президент и когато видя, че ГЕРБ не го подкрепиха се обърна на 180 градуса и му лъсна червения ДС *** когато се съюзи с ДПС? и БСП? и заедно подадоха молба до КС за да касиране на изборите за президент! До тук с политическата кариера на този измамник, сега вместо пури за 120 лв ще смуче чибука на приятела си Доган ефенди!
166
2
 
19
 
! Отговори
някой преди 12 години
"Ще ме унищожат само ако ме убият!" - Каза Волен и добави: "Sieg Heil!"
165
3
 
18
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Воленчо, кой ще те убива пък тебе?!Единствено комиците могат да се притесняват, че ще ги засенчиш, ама чак пък да те убиват...
164
0
 
15
 
! Отговори
Цар Киро къде е преди 12 години
Къде е Цар Киро, а ? Къде се движи, ама точно сега, може ли да кажете? Къде краде с аверите си от Катуница, разкрит е в Секция Позиця на 7plus7. net - И Гърците ни намразиха, писна им от нас
163
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** лидер слаба партия
162
4
 
16
 
! Отговори
edna balgarka преди 12 години
vreme e boklyka siderov da si hodi .toi vsqva omraza mejdy horata .zloven i al4en .da ne govorim za seksyalnite my podvizi kypyvani s parite na naroda ot koito se vzimat danaci ,za da se sybsidira ataka .vreme e za promqna.
161
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кОЙ СЪЗДАДЕ АТАКА?- ТЯ Е ПОЛИТИЧЕСКО ИНЖИНЕРСТВО НА КГБ-ДС.
160
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сидеров е руско ***. Тезата "руснаците са много хубави, а турците са много лоши" битува само в пияните руски мозъци, а това е и тезата и политиката на Атака.
159
6
 
18
 
! Отговори
Дружеството преди 12 години
Сидеров е вербуван от криминална милиция като дребен въшлив престъпник и крадец после е прехвърлен на ДС *** които са го използвали като помиярче за всичко доносничел е за мутри като мултигруп и десетки други малки и големи ***,бил е под формата на неграмотен главен редактор ПРОВОКАТОР във вестник Демокрация в развъдника на *** доносници и хайдуци на обществото СДС. Купил си попска диплома, опоскал десет милиона субсидии въртял офшорни далавери,и преквалифицирал се на обществен измамник рецидивист. Руснаците не вербуват такива *** по правило се знае че те са негодни за никаква работа освен като клоуни и *** генетични предатели са.Ето вижте го и тоя Сидеров изхвърлен от всякъде, и кой го набута във властта ДС мършата Валери Симеонов
158
7
 
18
 
! Отговори
bbb преди 12 години
Американският посланик му обеща че ще го съсипе когато волен поиска парите за базите.ето резултата.
157
3
 
21
 
! Отговори
Дружеството преди 12 години
До сега имахме фамилно криминално ЕООД АТАКА сега ЕООД АТАКА на извратеният люшкан от своята шизофрения криминален мафиотски *** и уродливата му любовница. Всеки който подкрепя или е част от бандата на този престъпник, сам е престъпник.Самата дума "морал" в устата на това криминално *** Сидеров се превръща в *** дума. Властта прикрива такива престъпници защото самата тя е престъпна и се осланя и осланяла на такава ***. Мафиотската зараза на обществото е показателна и от факта, че пред очите му се вършат престъпления от всякакъв характер от *** като Сидеров а то стои безучастно плащайки и издържайки такива престъпници под формата на субсидии.
156
2
 
19
 
! Отговори
хахах преди 12 години
Много ще се зарадвам,ако най-после някой реши да провери откъде се финансира тази''партия''има ли офшорки,и т.н,да се задействат и делата за Тракия и немските авиолинии,.хайде г-да управляващи време е вече!КРАЙ ВЕЧЕ НА ЦИРКАДЖИЛЪЦИТЕ,мНОГО СКЪПО НИ СТРУВАТ!
155
4
 
18
 
! Отговори
Дружеството преди 12 години
Явно няма достатъчно патриоти вече,а другите не биха си цапали ръцете с тази воняща обществена *** Сидеров,освен ако някой професионалист не му скимне да се позабавлява безплатно.Преди няколко години Сидеров сам си изпращаше писма че Сивите вълци искали да почистят околната среда от негоШизофренично пропагандни видения И другият атакистки цирей Стоянов се гърчи със същата поза и същите фрази а нищо не можа да направи освен да се катери като една от маймуните по Европейският клон със 15 евро заплата.
154
2
 
15
 
! Отговори
bg преди 12 години
DAVAI VOLENE I SAM VOINAT E PAMETNIK STYDEN KAMAK
153
7
 
24
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 12 години
Браво на АТАКА браво -само така няма да се давате
152
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какви са тези субсидии какви са тези глупости от нашите данъци.Всяка партия да си събира членски внос от симпатизантите и да ги видим тогава колко са отворени и как ще съществуватТо и баба знае като и дават пари да прави партия.Стига с тия кражби на народни пари да се правим на партийци и да защитаваме уж интересите на народа.Съсипахте ни държавата некъдърници лакоми.Има градове в света два пъти по големи по брой на население и живеят добре а тук 240 хрантутници не могат да се оправят с 7 млн.
151
4
 
19
 
! Отговори
Садист преди 12 години
Понеже съм чел НК ще го кажа така: с удоволствие бих го сторил (туй от заглавието)!
150
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Умрял някой да го убива този. Той и без това си е жив труп. Ей не свършиха лудите хора на този свят, и тези които им вярват.