Ще ме унищожат само ако ме убият!

Волен Сидеров ще защитава идеите си, докато е жив
21 дек 2011 16:00,
177
Ще ме унищожат само ако ме убият!
Снимка: БТА

И да разбият парламентарната група ще продължа да защитавам идеите си с енергията, която имам, докато съм жив.

Това декларира лидерът на "Атака" Волен Сидеров пред делегатите на националния сбор на партията в емоционално слово, продължило повече от час.

С възгласи "Волен, Волен" и изправени на крака делегатите на партията посрещнаха своя лидер.

"Единственият начин да се справят с мен е физическото отстраняване, но има достатъчно млади хора, които да поемат щафетата", заяви Сидеров.

Той остро разкритикува действията на отцепилите се депутати от парламентарната група и ги обвини в предателство.

Сидеров предположи, че и четиримата народни представители, които днес напуснаха групата на националистите, ще заявят своята принадлежност към ГЕРБ.

Той призова местните структури на районите, от които са избрани "отцепниците", да призоват народните представители, напуснали групата, да напуснат и парламента.

"Целта е да бъде разбита партията, да се удари финансово чрез субсидията и така да не могат да се изпълняват основните й функции", посочи Волен Сидеров.

Той отчете като своя грешка, че при разпадането на групата на РЗС не си е направил съответните изводи.

Още по темата

"ГЕРБ действат безскрупулно и действията им са мутренски", заяви лидерът на "Атака". Той обвини управляващите, че дават на напусналите "Атака" по 17 хиляди лева на месец.

Сидеров декларира, че "Атака" ще бъде алтернатива на това управление. Той отново повтори, че "разводът" му с ГЕРБ се дължи на лъжите на Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Волен Сидеров допусна, че ако "Атака" не е подкрепяла в началото ГЕРБ, ударите са щели да започнат много по-отдавна и така партията не би могла да поддържа нито всекидневник, нито телевизия.

Когато осъзнахме, че изборите се произвеждат по криминален и брутален начин, заявих, че ГЕРБ не може да разчита на нито един ден подкрепа в наше лице, посочи лидерът на "Атака".

Той беше категоричен, че ударите срещу партията няма да спрат и поиска останалите членове на парламентарната група да декларират дали ще останат.

"Заканата на американския посланик се изпълнява, но не е така лесно да ме унищожат, защото те знаят, че не съм лесен и вие знаете, че няма да се предам", обърна се той към делегатите.

"Остава ние да решим кой ще бъде в отбора, с тези хора ще продължаваме напред", призова Волен Сидеров.

"Ако Бойко Борисов е най-харесваният премиер, значи българското общество е от мазохисти", смята лидерът на "Атака".

Без дискусия, почти единодушно Националният сбор изключи доведеният син на Сидеров Димитър Стоянов и бившия организационен секретар Илиян Илиев от Централния сбор на партията.

Деница Гаджева, която преди време сама подаде оставка, след като се появи информация, че е в близки отношения със Сидеров, беше преизбрана за член на Централния сбор.

По-рано днес беше получен сигнал за бомба в централата на "Атака", който обаче се оказа фалшив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още по темата: Волен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само Атака ей! За тях ще гласувам защото само от тях чух толкова истини за БГ, колкото 10 години не съм чувал от никой политик или партия! Никой не казва горчивата истина, всички само замазват с клишета и мозъчни промивки мизерната ни действителност!
128
8
 
23
 
! Отговори
Дайте му лекарството преди 12 години
Хей, болния, кои ли пък ще унищожава такова нищожество като теб! Добре, че е този форум та инак хората съвсем ще те забравят -- следващия път и на 1/4 от гласовете няма да получиш.Виж ако изборите се провеждат в Карлуковската болница -- ще вземеш 100 % като Путин и той най-много проценти събира в менталните заведения като теб.
127
3
 
22
 
! Отговори
Free user преди 12 години
Ако има свобода,всяка партия има право на живот.Антиконституционно е да се унищожават партии на принципа"подливане на вода" и мръсотии и атака под"кръста".Това го можеше БСП,сега по-добре го може Герб.Жалко,че ни управлява такава без чест и достойнство партия
126
3
 
22
 
! Отговори
Samo minavam преди 12 години
Само като гледам снимката на тези 3 *** и се просълзявам от умиление.Които крал и лапал,уредил си е живота.Хаиде и да затварят панаира,смешни са.
125
12
 
26
 
! Отговори
Pertinax преди 12 години
Волен има бъдеще само ако удари коленете пред Доган и му направи една ***.Само,че преди това Сокола да му избие зъбите за да не хапе.
124
4
 
21
 
! Отговори
ATAKA преди 12 години
e poslednata KREPOST sreshtu KOLONIZACIJATA na Bulgaria !
123
3
 
25
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Този национален сбор се е провел и създал от ДПС срещу голяма сума в зелено, спомнете си защо се "самоуби" секретаря на Доган, той искаше да каже истината, но го убиха !
122
19
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По-големи *** от АТАКА - няма. Този национален сбор , на 4-ти км. ли се е провел ?
121
12
 
25
 
! Отговори
БОЛЕНЕ.... преди 12 години
..*** НЕ СЕ "УБИВА"---САМО СЕ "ИЗМИТА"...ХА,ХА,ХАААА.....ЧАК ,ЛИ СИ ....??!!!!!
120
4
 
33
 
! Отговори
Вени преди 12 години
Войната срещу Атака бе голяма,както преди така и сега.Медии,партии всички се плюят, но задружни са срещу атака.Сега наистина и аз виждам "поръчката" за унищожаване на тази партия и то от Герб.Не им харесва да им се противопоставят и за шистовият газ и за интереси на българина.Какво по-лесно да унищожиш малка партия.По-трудно е Бсп -столетницата.Там атаката на герб е -комунистическото мислене е вредно.За др.партии не знам.Ама лек ще има,щом герб ти хванат цаката.БЕЗЧЕСТИЕ на една тоталитарна парт
119
2
 
19
 
! Отговори
подозрителен преди 12 години
подозирам американска връзка в Египет, Сирия, Либия, Русия, България. Впрочем, Путин направо им го каза. Дипломат от неговия ранг не може да си позволи да говори неверни неща пред целия свят!!!
118
4
 
20
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Допълнение от 118 - Гласувах за теб, но ти ни предаде !
117
11
 
23
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Така му се пада на Сидеров след като на изборите през 2009 г. започна да поддържа и защитава ГЕРБ които стремително унищожават България - виновен си е той за разцеплението, той не остана в опозиция - там му е грешката, късно е чадо, мандалото ти лопна ! Сега и твоите сподвижници - сипмпатизанти се отказаха от теб за твоето предателство и скъпо ще плащаш !
116
4
 
21
 
! Отговори
Remember преди 12 години
Spomnete si dumite na Worlik v restoranta kogato Volen mu podade belejkata za 2 mlrd. USD:STE TE UISHTOJA !E, za 4ernata rabota si ima svoi slugi.
115
6
 
21
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 12 години
Виждате ли какво става, когато поискаш пари от Уорлик?
114
4
 
27
 
! Отговори
Chase преди 12 години
Димитър Карбов: Оставам в АТАКА, за да работя за народа си От няколко месеца АТАКА е обект на натиск - разбра се, че Борисов е поел ангажимент да унищожи партията. Такива закани отправяха и Първанов, и Уорлик. С какво толкова плаши АТАКА?- Защото АТАКА винаги е казвала истината. Лидерът на партията, както и народните представители на националистите, винаги са били в пряк сблъсък със статуквото. Не се отказваме, въпреки че непрекъснато отхвърлят нашите предложения. Днес (б. р. вчера) беше отхвърлено и това за мораториума на АТАКА за шистовия газ.- Трудно ли е да си депутат от АТАКА, предвид натиска, който се оказва върху народните й представители, в резултат на което част от тях напуснаха партията?- Не бих казал, че е трудно. Това на мен ми дава допълнителен стимул да продължа да работя за каузата на АТАКА и за всички българи. Защото АТАКА е единствената парламентарно представена партия, която наистина защитава българския национален интерес - и на бизнеса, и на обикновените хора.
113
1
 
24
 
! Отговори
вече бивш гербер преди 12 години
Не е точно така. ГЕРБ се опитват да работят. В тази идиотска страна, в която кражбите са народен спорт, има нужда от повече ред. Но те прекаляват! Направиха маса поразии, ако сега мислят да се учат на държавно управление -НЕ.
112
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бягайте от България- спасявайте се 2012 ще е по-мизерна гарантирано от ГЕРБ
111
12
 
17
 
! Отговори
СУПЕРГЕРБ преди 12 години
До 107Сигурно си пил мръсната вода от пералнята или си бил на течение доста време,хайде чиба.Само Герб!!!
110
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как нормален човек ще гласува за герб.Нима сте слепи ,че те гледат само собствените си интереси.Дори антибългарски партии като Догановата не можа под такъв задкулисен начин да обере чужди гласове от партиите.Само реисове успя да докара.Докато герб освем че маниполиеаха последните избори,сега се борят и за гласовете на другите партии.БЕЗЧЕСТИЕ ПЪЛНО.