Ще ме унищожат само ако ме убият!

Волен Сидеров ще защитава идеите си, докато е жив
21 дек 2011 16:00,
177
Ще ме унищожат само ако ме убият!
Снимка: БТА

И да разбият парламентарната група ще продължа да защитавам идеите си с енергията, която имам, докато съм жив.

Това декларира лидерът на "Атака" Волен Сидеров пред делегатите на националния сбор на партията в емоционално слово, продължило повече от час.

С възгласи "Волен, Волен" и изправени на крака делегатите на партията посрещнаха своя лидер.

"Единственият начин да се справят с мен е физическото отстраняване, но има достатъчно млади хора, които да поемат щафетата", заяви Сидеров.

Той остро разкритикува действията на отцепилите се депутати от парламентарната група и ги обвини в предателство.

Сидеров предположи, че и четиримата народни представители, които днес напуснаха групата на националистите, ще заявят своята принадлежност към ГЕРБ.

Той призова местните структури на районите, от които са избрани "отцепниците", да призоват народните представители, напуснали групата, да напуснат и парламента.

"Целта е да бъде разбита партията, да се удари финансово чрез субсидията и така да не могат да се изпълняват основните й функции", посочи Волен Сидеров.

Той отчете като своя грешка, че при разпадането на групата на РЗС не си е направил съответните изводи.

Още по темата

"ГЕРБ действат безскрупулно и действията им са мутренски", заяви лидерът на "Атака". Той обвини управляващите, че дават на напусналите "Атака" по 17 хиляди лева на месец.

Сидеров декларира, че "Атака" ще бъде алтернатива на това управление. Той отново повтори, че "разводът" му с ГЕРБ се дължи на лъжите на Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Волен Сидеров допусна, че ако "Атака" не е подкрепяла в началото ГЕРБ, ударите са щели да започнат много по-отдавна и така партията не би могла да поддържа нито всекидневник, нито телевизия.

Когато осъзнахме, че изборите се произвеждат по криминален и брутален начин, заявих, че ГЕРБ не може да разчита на нито един ден подкрепа в наше лице, посочи лидерът на "Атака".

Той беше категоричен, че ударите срещу партията няма да спрат и поиска останалите членове на парламентарната група да декларират дали ще останат.

"Заканата на американския посланик се изпълнява, но не е така лесно да ме унищожат, защото те знаят, че не съм лесен и вие знаете, че няма да се предам", обърна се той към делегатите.

"Остава ние да решим кой ще бъде в отбора, с тези хора ще продължаваме напред", призова Волен Сидеров.

"Ако Бойко Борисов е най-харесваният премиер, значи българското общество е от мазохисти", смята лидерът на "Атака".

Без дискусия, почти единодушно Националният сбор изключи доведеният син на Сидеров Димитър Стоянов и бившия организационен секретар Илиян Илиев от Централния сбор на партията.

Деница Гаджева, която преди време сама подаде оставка, след като се появи информация, че е в близки отношения със Сидеров, беше преизбрана за член на Централния сбор.

По-рано днес беше получен сигнал за бомба в централата на "Атака", който обаче се оказа фалшив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още по темата: Волен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"що, например Доган го има цъфнал на снимка между две "нудистки", Първанов боядисва голо тяло, а Борисов седи на тротоара и си изтърсва камъче от обувката. Сидеров освен на снимки и с рупора, го видяхме и в ефир как изгони всички от студиото, само водещата ни наляво, ни надясно. изобщо, има за всекиго по нещо"значи Доган цъвнал мейду 2 чифта цици го съпоставяш с лъжите, лъжи защото не могат да се докажат, и целенасоченото плуене по Сидеров...Ами ДС миналото на Ахмед-терористичните му прояви?
108
8
 
18
 
! Отговори
ЕЛЕМЕНТАРНИ ИСТИНИ.. преди 12 години
ПАРТИИТЕ НА :..ДОГАН ,ЯНКА И БОЛЕН....СА ДРУГАТА СТРАНА НА....... "ЧЕРВЕНАТА СТОТИНКА" ОТ БКП!..ИДВА И НОВА "МОНЕТНА СИСТЕМА"----С ЛИКА НА " ЧЕРВЕНАТА СНАХА"......М.КУНЕВА/ПРЪМОВА/.....С МЕРАЦИ ЗА "ЕВРОПЕЙСКА ВАЛУТА"---В ЧЕРВЕНО.....!
107
1
 
20
 
! Отговори
за 105 от титаник преди 12 години
Евала , ако хората като теб се осъзнаваха нямаше България да е толкова зле.Алтернатива има- тя е във всяка една партия с изключение на герб.Аз съм доволен ,че не съм гласувал на герб нито веднъж.За никого не съм на последните избори , но в бъдеще ще гласувам ЗА всяка партия ,не и за герб.Няма омраза , има СПРАВЕДЛИВОСТ все някога.
106
3
 
20
 
! Отговори
вече бивш гербер преди 12 години
*** ще викаш на баща си, не ме карай да съжалявам още повече, че два пъти гласувам за ГЕРБ!!!
105
14
 
18
 
! Отговори
СУПЕРГЕРБ преди 12 години
Колкото и да се напъват някои лумпенизирани симпатизанти във форума,с Атака е свършено .Само Герб!!!!
104
3
 
24
 
! Отговори
вече бивш гербер преди 12 години
След това, което се случи, категорично се отказвам от ГЕРБ. Два пъти гласувам за тях, одобрявам много от нещата, които правят, но - дотук. Всичко има граница. И понеже няма алтернатива, на следващите избори ще гласувам за Волен!
103
0
 
22
 
! Отговори
гербарче Борисов преди 12 години
Платихме си , какво искате сега ? Хората са недоволни от тази партия не ме интересува ! Важното,че ги подкупихме към нас да дойдат.Напред към светли бъднини.Аз съм не за петилетка както бе през комунизма,а за столетка напре помислил(имам предвид 100 години) , моля да бъде записано . Из речта на Б.Борисов края на 2011г.
102
0
 
19
 
! Отговори
Пък баба Куна от с. преди 12 години
Пък баба Куна от с. Първомайци си купила вчера две кофички кисело мляко от палмово масло!Интересно, нали?
101
1
 
20
 
! Отговори
гербарче се обича преди 12 години
Ние сме горди гербари , крачим навред с наслада и обираме гласовете на другите с екстаз за бъдещата ни управа.
100
7
 
25
 
! Отговори
1 преди 12 години
болене няма никой да си цапа ръцете, с такава *** като тебе.
99
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волене,вземете се с Янка най-накрая!И цяла,мощна парлаМЕНТАрна група ще създадете,цели 14 човека!
98
5
 
20
 
! Отговори
тр преди 12 години
Волен е типичен пример за това кво става с човек който не е готов за толкова пари и власт !!
97
13
 
20
 
! Отговори
СУПЕРГЕРБ преди 12 години
Атака няма да я има в следващия парламент,депутатите с ум в главата като Калина Крумова се ориентират правилно.Същото ще направи и интелигентната част от електората,за останалите Карлуково.Бойко Борисов е достоен българин,ще защити националните интереси,Волен вече не е нужен,той е отживелица!!!Само Герб!!!!
96
5
 
25
 
! Отговори
IVo преди 12 години
и тримата изглеждат доста налудничаво...
95
6
 
25
 
! Отговори
jj преди 12 години
не се подигравайте на *** : ) доктора каза да не му се смеем ; ) м/удругото ако Волен и Яне си направят партия ще са хита на сезона : )))) "Явен" циркаджия може да е пилотното име на партията : )
94
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сидеров , ти събра идеи , партия и жени в едно, а те са несъвместими !Като политик имаш качества но като любовник се оказа голяма будала и затова плати много скъпо ! Любовта вкъщи , политиката в перламента ! А ти събра всички домашни в парламента , изиграхате набързо , защото се оказаха професионалисти и сега започваш като обезумял да виниш и чистачката в парламента !Затова признаи вината в себе си за да не загубиш и последните подръжници ! Късмет
93
3
 
24
 
! Отговори
;) преди 12 години
ОТЦЕПЕНИТЕ *** СА В ГЕРБ И БСП. СЕГА СИ ПРИЗНАХА ПРИ МИУЕНЧО
92
5
 
27
 
! Отговори
сравнение преди 12 години
Волен не е бил в управлението , Боко е билВолен като човек си признава грешките , Боко е безгрешенВолен е руган от медии , Боко не,за него само хвалебствияЕ няма такова животно като ББ ,Волен макар и националист поне говори за България.ББ само руши България и защитава определени интереси.За него "другите" са лоши , които не споделят негоеите деяния.
91
5
 
26
 
! Отговори
Атака преди 12 години
Явно АТАКА бърка в *** отверстия на много ***. На комунисти, турци и вся остальная ***. :))))))
90
1
 
18
 
! Отговори
ДулсинеяКаруково преди 12 години
Не щя да разбере че тоя святе прелъстен от *** и бакали,и както и преди тъй и сегатой твърдо вярва в свойте идеали.Той пак ще се сражава с великани,но кой ще трогне с тоз абсурден театър,от вятърните мелници щом самоостанал е да духа прашен вятър?Бленува още свойта Дулсинея-извечна,благородна и пресвята,макар че днес за да си с неяе нужно просто да платиш цената...Пак язди гордо.Не признава поражение.Дори когато смачкан е в калта,върви към свойто следващо сражениеза да спечели нашата война.