Сидеров: ГЕРБ е мафиотска партия, Борисов лъжец и демагог

Обяви и имената на депутатите, които са декларирали членство при управляващите
Обновена: 21 дек 2011 19:29 | 21 дек 2011 18:29,
200
Сидеров: ГЕРБ е мафиотска партия, Борисов лъжец и демагог
Снимка: БТА

Волен Сидеров обяви имената на депутатите, които вече "по сърце и душа" са заявили с декларация членството си в ГЕРБ.

Това са Валентин Николов, Калина Крумова, Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и Цвета Георгиева.

"ГЕРБ вече се вписа в мафиотските партии, които ограбиха България", съобщи още лидерът на "Атака" на пресконференция след Националния сбор на партията. Според него, всеки, който критикува властта е подложен на удари и репресия.

"Целта на Борисов и Цветанов е да откраднат нашите пари, за да не можем да си вършим дейността и за да бъдем с вързани ръце. Това е причината, за да бъдат купувани депутати. Борисов разкри маската си на действащ задкулисно политик – лъжец, измамник и демагог и от тук нататък опозиционната ни линия ще бъде категорична и последователна", допълни още Сидеров.

Според него напусналите групата на "Атака" са купени и е възможно да са предлагани пари и на други депутати от партията.

"Не мога да инжектирам морал на никого", каза Сидеров в отговор на въпроса какви мерки ще предприеме за запазване на парламентарната група.

Лидерът на партията разчита на съвестта на останалите в групата народни представители, но призна, че не може да направи нищо, за да предотврати такова напускане.

"Ако имат морал, ще стоят в парламентарната група на „Атака”, ако нямат – няма да стоят", смята той.

Партия „Атака” остана с десет народни представители – минимума за съществуване на група в парламента. В деня на Националния сбор на партията, решението си да напуснат групата на Волен Сидеров обявиха още Борислав Стоянов, Огнян Тетимов, Димитър Карбов и Петър Хлебаров.

"50 хиляди лева режат от нашата субсидия на месец – разделено на три, това означава, че ГЕРБ са готови да дадат на отцепниците по 17 хиляди лева на човек на месец. Вероятно са готови да им дават и други бонуси", каза Сидеров на въпроса колко струва един депутат на „Атака”.

Той посочи, че не може да даде еднозначна оценка на това била ли е в крайна сметка грешка подкрепата му за ГЕРБ.

"Нямаше как да се сканира една политическа сила, за да се предвидят действията й, по същия начин не можех да предвидя предателствата на моите депутати", коментира той.

Още по темата

"Подкрепата за ГЕРБ беше логична за онзи момент, а от друга страна, не знам какво би станало с „Атака",  ако не бяхме подкрепили тогава управляващите и дали ударите нямаше да започнат по-рано", коментира Сидеров.

"Моето условие да подкрепям правителството беше да се спазва политика, която е в подкрепа на националния интерес, но правителството поддържа колониалната си политика", аргументира се още той.  

Преди заседанието на Националния сбор в полицията беше получен сигнал за бомба в централата на "Атака". В крайна сметка след проверка взривно устройство не беше открито и конгресът се състоя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още по темата: Волен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
1
 
12
 
! Отговори
Дружеството преди 12 години
Факт е че този генетично криминален *** Сидеров се е подвизавал и като гладен *** и ДС провокатор в групата на Илия Минев (Следи сайтовете на Дружеството и ще научиш повече не оставай милиционерската *** ДАНС и Цветановските *** и кукловоди на такива като Сидеров да те пререждат)
153
1
 
2
 
! Отговори
Дружеството преди 12 години
Дружеството винаги първо казва истината,всички *** след това започват да се напъват,и папагала и умствено отпадъчна пустош Сидеров не прави изключениеyoutube/user/PandoraBOXonline#p/u/0/zyx4R6EQGO8
152
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сайдеров, докато лиза милиционерския дирник - друго разправяше.... *** си Сайдеров, пълен ***! Помним какво пишеше за АЕЦ и как се извъртя на 180 градуса, помним и как беше против Боко и как му лиза дирника.... Помним и че на изборите (2009) в село Баня (Нова Загора) хванаха *** член на Атака да купува гласове за ДПС!
151
5
 
6
 
! Отговори
Дружеството преди 12 години
Сидеров е вербуван от криминална милиция като дребен въшлив престъпник и крадец после е прехвърлен на ДС *** които са го използвали като помиярче за всичко доносничел е за мутри като мултигруп и десетки други малки и големи ***,бил е под формата на неграмотен главен редактор ПРОВОКАТОР във вестник Демокрация в развъдника на *** доносници и хайдуци на обществото СДС. Купил си попска диплома, опоскал десет милиона субсидии въртял офшорни далавери,и преквалифицирал се на обществен измамник рецидивист. Руснаците не вербуват такива *** по правило се знае че те са негодни за никаква работа освен като клоуни и *** генетични предатели са.Ето вижте го и тоя Сидеров изхвърлен от всякъде, и кой го набута във властта ДС мършата Валери Симеонов
150
4
 
6
 
! Отговори
Дружеството преди 12 години
До сега имахме фамилно криминално ЕООД АТАКА сега ЕООД АТАКА на извратеният люшкан от своята шизофрения криминален мафиотски *** и уродливата му любовница. Всеки който подкрепя или е част от бандата на този престъпник, сам е престъпник.Самата дума "морал" в устата на това криминално *** Сидеров се превръща в *** дума. Властта прикрива такива престъпници защото самата тя е престъпна и се осланя и осланяла на такава ***. Мафиотската зараза на обществото е показателна и от факта, че пред очите му се вършат престъпления от всякакъв характер от *** като Сидеров а то стои безучастно плащайки и издържайки такива престъпници под формата на субсидии youtube/user/PandoraBOXonline
149
2
 
2
 
! Отговори
cg преди 12 години
STIGA STE PISALI ZA TIA PROVALENI POLITICI .....KONGRES ,,,,,,,,MALEEEEEEEE....NEMA KOI DA TI MRAZNE A TI DA LAPA,,,,,,VIDE SE 4E TIA PARTIIKI SAMO SOBSIDIIKI SMY4AT OT BEDNIa NARODEC
148
9
 
17
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Сидеров е бил вербуван в Москва на конференция посветена за Източно-православните славяни още преди да е създал партията!!!Партията му е изкуствено създадена и финансирана от офшорки на руските служби в Кипър!!!Сидеров е бита карта , един предател и рускогомногълтач по-малко!!!Бойко е човек на Любен Гоцев и на Българската Мафия, която иска да е независима от Руската Мафия!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!
147
22
 
5
 
! Отговори
СУПЕРГЕРБ преди 12 години
Само Герб!!!!За тия които не вярват ще се убедят на следващите избори--парламентарните!!!!Нито една партия не е в сътояние да се опре и на малкия пръст на Герб! Браво Бойко.
146
2
 
9
 
! Отговори
Обективен преди 12 години
А бе в тая "Атака" все излизат некви хомосексуалисти, престъпници, вероотстъпници и Сидеров все не може да ги "сканира" овреме!! Що за партия и що за лидер е това!!?
145
5
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 12 години
Няма нормални индивиди, които да симпатизират на Волен и партията му. Или са болни или прости и заблудени.
144
1
 
2
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 12 години
до САМО МИНАВАМ - прав си , така е но не бива да пишеш за отруженият българин , етнически турчин и останалите хора от България с ненавист - бъдете така доходоностни с турската ви икономика та да дадете и някой "галаган на "комшиите си" :)))
143
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Питал сам повече от 40 мой приятели и познати за кой са гласували, само един си призна за герб, 10, 12 не са гласували, а останалите за Атака и други партии. И не мога да си обясня, как спечелиха гроб.------------------ Абе, те само така са ти казали, да не те разстройват...
142
0
 
6
 
! Отговори
bay hui преди 12 години
da go duhat vsichki gerberi na4elo s boko tikvata i ceko pedala
141
0
 
20
 
! Отговори
САМО МИНАВАМ преди 12 години
Да Ви напомня,какво направи един премиер на една азиатска държава в началото на кризата--а именно постави ултиматом на банките да намалят лихвите по ипотечните кредити под 1%--да да става въпрос именно за тъй мразената от нас Българите--Турция.Може да си мечтаем за такива държавници само--и хоп за миналата година 10% растеж на БВП.Хайде приятна вечер на всички.
140
0
 
4
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 12 години
до 24 А и маш "база за сравнение" - Бойко БорисоФ :)))))
139
3
 
5
 
! Отговори
24А преди 12 години
Добре е да има едно л--но като Сидеров за да имаме база за сравнение
138
3
 
7
 
! Отговори
Кучката на Вучката преди 12 години
Ние фалшифицирахме и купихме изборите...откраднахме много пари от магистралите и можем да си го позволим...... А Волен ние трън в очите с неговата приципност,патриоотизъм и неприкрита хетеросексуалност......
137
3
 
4
 
! Отговори
дедо Тъпчо преди 12 години
Ам некой малко по-умен от мене беше казал-квото човяк сам си стори,никой не може му сториТа са чудим оти само лаете кат глухи *** и завтаряте-Бойко бил пазвантин на Царят,Бойко бил пожарникар,Бойко бил неква мутра там сиАм кво е бил-бил еглейте сега кво е ! Вий кат сте били толкоз умни и печени оти сдадохте тай безславно властта бе кьопеци недни? Мислите ли,че немаше да мий по-убаво при вази да ми дигате пенсиата сека година,а?Ам сеги и вий и яз че ядем на некой дедовия ам поне не са прайте потарпевши оти сами си го наданахте
136
4
 
9
 
! Отговори
ha ha преди 12 години
Питал сам повече от 40 мой приятели и познати за кой са гласували, само един си призна за герб, 10, 12 не са гласували, а останалите за Атака и други партии. И не мога да си обясня, как спечелиха гроб.
135
3
 
8
 
! Отговори
БЕСИЛКА ТРЯБВА!! преди 12 години
ВОЛЕНЕ,ПРИЗНАВАМ ТЕ САМО АКО ВЗЕМЕШ КРЕМЪКЛИЙКАТА ИЛИ НЕЩО ПО-МОДЕРНО И СВЪРШИШ НЕЩО НЕ НА ДУМИ,А НА ДЕЛО! ИНАК ТИ-И ЦЯЛАТА ПАСМИНА ОТ 9.9.1944Г. СТЕ ЕДНА И СЪЩА ***..И ТИ СИ ЧАСТ ОТ НЕЯ!! ДРУГ ЩЕ ДОЙДЕ НА ПОСТА ,НА МЯСТОТО ТИ,НА ОСВОБОДЕНОТО ПРОСТРАНСТВО...МЕРАКЛИИТЕ В БГ НИКОГА НЕ СВЪРШВАТ! НО НЕ СВЪРШВАТ И НЯМА ДА СВЪРШАТ ДОКАТО СЛЕД КАТО СЕ ОСИРАТ НЕ МИНАВАТ ПРЕЗ ЕДНА БЕСИЛКА-ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ИЛИ ТАМ НЯКЪДЕ! ДА ВИДИМ ТОГАЗ КОЛКО КАНДИДАТА ЩЕ ИМА ЗА ДА ПРОКАРВАТ ГЕНОЦИДА НАД НАРОДА!!!